به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری

روانشناسی چگونه روابط اجتماعی قوی داشته باشیم؟ + رمز و رازها

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
مدال‌ها
4
سکه
3,442
اهمیت حفظ تماس چشمی در روابط اجتماعی قوی:

انجام این کار اکسیتوسین را در مغز آزاد می کند و اعتماد و ارتباط را تقویت می کند. در طول مکالمات مهم، اگر محیط بسیار شلوغ است، به فضای خلوت تر بروید.

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
مدال‌ها
4
سکه
3,442
به جای واکنش، پاسخ دهید:

زمانی که در مورد یک موضوع با شریکتان اختلاف نظر دارید و او با شما مخالفت می کند، یک لحظه سکوت کنید و ببینید چه حسی به شما دست داده است.سپس یک لحظه از خود بپرسید، الان چه حسی دارم؟ و این حس را با شریک خود به اشتراک بگذارید پس از آن، در مورد چگونگی پاسخ بهتر به وضعیت، به آن به عنوان یک مکالمه سازنده و نه به یک مخرب فکر کنید.هنگامی که یک دوست را برای کسی معرفی می کنید، فقط نام آنها را معرفی نکنید، بلکه یک مورد جالب در مورد او را نیز بیان کنید.

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
مدال‌ها
4
سکه
3,442
با هیجان به دیدار شریکتان بروید:

هنگامی که احساس می کنید شریکتان هیجان زده شده است هر کاری که میکنید را متوقف کنید و به او بپیوندیداین کمک خواهد کرد که هورمون خوشبختی، سروتونین، در مغز هر دوی شما ترشح شود که خلق و خوی را تقویت می کند.

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
مدال‌ها
4
سکه
3,442
کوتاه صحبت نکنید:

سؤالاتی را بپرسید که برایتان جالب است و مایل به شنیدن جواب آنها هستید:به جای اینکه بپرسید:"چطوری ؟" چیزی شبیه به این بگویید "به من در مورد روزت بگو".

به جای پرسیدن «چه کاری انجام میدهید؟» از چیزی مانند «این روزها رو موضوع جالبی کار میکنی» بپرسید؟

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
مدال‌ها
4
سکه
3,442
هر زمان که حس قدردانی نسبت به همسرتان داشتید آن را ابراز کنید:

هر نوع رشد و پیشرفت همسرتان را مهم تلقی کنید. این امر شانس شما برای موفقیت را افزایش می دهد حتی زمانی که شرایط وخیم می شود

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
مدال‌ها
4
سکه
3,442
کمک کنید تا همسرتان احساساتش را بروز دهد:

به شریک زندگی خود اعتماد به نفس دهید تا احساسش را بیان کند . به عنوان مثال، اگر او درباره چیزی که در محیط کار موجب ناراحتیش شده صحبت میکند، می توانید پاسخ دهید "این واقعا آزار دهنده است، اگر من در وضعیت مشابه بودم، من نیز از این موضوع خسته میشدم. "این نوع واکنش بیان می کند که احساسات شریک زندگیتان ارزشمند و واقعی است.

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
مدال‌ها
4
سکه
3,442
تمرین کنید ،با همدلی پاسخ دهید، زمانی که شریک زندگی شما شرمنده است ، سعی کنید جهان را از دیدگاه دیگران ببینید. این کار باعث می شود تا دیگران را قضاوت نکنید. برای درک کردن حس دیگران اول باید احساسات خود را باور کنید.

بالا