به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری

پزشکی پیشگیری از اورثینک

مهوا؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-21
مدال‌ها
8
سکه
9,700
. تفاوت بین ترس و شهود را بدانی
افراط‌‌اندیشان اغلب در تشخیص ترس از اشتباه کردن، که منجر به تفکر بیش از حد می‌شود تا جایی که تصمیمی نمی‌گیرند، و احساس عمیقی که چیزی اشتباه است، مشکل دارند. دانستن اینکه ترس یا شهود رفتار شما را هدایت می‌کند، به شما کمک می‌کند از ذهن خود خارج شوید و اقدامات لازم بعدی را انجام دهید. با اتصال به بدن خود و کشیدن چند نفس عمیق می‌توانید رمزگشایی کنید که آیا ترس یا شهود در بازی وجود دارد و چگونه می‌توان به بهترین شکل به سمت جلو حرکت کرد.

17. از خودتان سؤالات درست بپرسید
اگر مدام از خود سؤالات اشتباه بپرسید مثل اینکه چرا من به همه چیز بیش از حد فکر می‌کنم؟ به شما کمک نمی‌کند که بفهمید واقعاً در افکار یا زندگی شما چه می‌گذرد. آنها فقط تفکر بیش از حد را بیشتر می‌کنند. به جای سوالاتی که باعث نشخوار فکری می‌شوند، روی سوالات راه حل محور تمرکز کنید که فعال هستند. مثلا به جای اینکه بپرسید “چرا همه روابط من تیره می‌شود؟” بپرسید “من چه رفتاری دارم که شرکای منفی را جذب می‌کند؟” وقتی سؤالاتی می‌پرسید که به شما اجازه می‌دهد تا در رفتار خود تغییراتی ایجاد کنید و به شیوه‌ای سالم‌تر به جلو حرکت کنید، می‌توانید تفکر بیش از حد را کاهش دهید و زندگی خود را بهبود بخشید.

مهوا؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-21
مدال‌ها
8
سکه
9,700
18. مهارت‌های ذهن آگاهی را بیاموزید
ذهن آگاهی به شما کمک می‌کند تا از اینجا و اکنون بیشتر آگاه شوید. درست مانند هر مهارت دیگری، تمرکز حواس به تمرین نیاز دارد، اما با گذشت زمان، می‌تواند فکر کردن بیش از حد را کاهش دهد. کلاس‌ها، کتاب‌ها، برنامه‌ها، دوره‌ها و ویدیوهایی در دسترس هستند که به شما کمک می‌کنند مهارت‌های ذهن آگاهی را بیاموزید.

مهوا؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-21
مدال‌ها
8
سکه
9,700

مهوا؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-21
مدال‌ها
8
سکه
9,700
اورثینک چیست؟
نشخوار فکری (Over Thinking) به فرآیند تکرار و مرور مداوم افکار، احساسات یا تجربیات منفی اشاره دارد. این نوع تفکر معمولاً به صورت غیرارادی و مکرر رخ می‌دهد و می‌تواند شامل تجزیه و تحلیل مشکلات، شکست‌ها، یا احساسات منفی باشد.

بالا