• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

• تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

mahban

بابا مَهِ کدوم بان؟
Staff member
LV
3

Awards
7
سکه
33,874
تا حالا شده به کسی اشتباهی پیام بدی؟
چطوری قضیه رو جمع کردی؟

اگه دوست داشتی داستانش رو بگو 👀​

mahban

بابا مَهِ کدوم بان؟
Staff member
LV
3

Awards
7
سکه
33,874
تو محیط کار سر یه مسئله بحث کردم از کار زدم بیرون.
فردای همون روز به جای یکی، به اون بنده خدا پیام دادم گفتم " ساعت ۵ و نیم میرسم بیا دنبالم "

ساعت ۶ شده بود و بعد کلی منتظر موندن و حرف گوهربار نسیب طرف کردن، گوشی رو چک کردم فهمیدم اشتباهی برای این فرستادم.

هیچی دیگه درجا بلاکش کردم 🌚😂😂😂

Elaheh_A

[مدیریت ارشد خدماتینو+مدیر تالار نقد+نویسنده]
Staff member
LV
3

Awards
5
سکه
8,366
آره، من دوتا فائزه تو گوشیم دارم
یکیش دوست مجازیمه تو همین انجمنا و اینا، بهش پیام دادم که چطوری کجایی و این حرفا
نگو به اون یکی فائزه که فامیل بوده پیام دادم🤣اونم بیچاره کلی خوشحال شد و زنگ زد و حرف زدیم😂

.......

کاربر بوکینو
LV
0

سکه
2,328
همین چندروز پیش باکلی عذر می خوام غلط کردم مزاحم شدم با ادبیات شاهنشاهی براستاد پیام نوشتم تکلیف درسو بپرسم😶
باخودم گفتم تو برنامه جدید اسم استاد قبلی عوض کرده بودن نکنه اینم عوض کنن یه چک کنم
دیدم بله اسم استاد عوض کردن این نیس اصلا😐😑
رفتم پیام پاک کنم تا ندیده دیدم سین زد🤣🤣😂😂😂
یعنی خودمو بکشم چندروز طول می کشه ببینن
بازکلی ببخشید توروخدا چشام چپ دیده عوض کردن برنامه رو فرستادم پاک کردم پی ویشو اومدم بیرون
خب شاید بگین خب ازکجا بدونه کییه؟
نخیر تااسم دانشگاه اسم کاملت ونگی حواب نمیدن براهمین همیشه می فرستم🤣🤣🤣🤣😂😂الان میگه این دیگه چه گیجیه🥲🥲

شهبانو؛

مدیریت تالار گویا + گوینده انجمن
Staff member
LV
0

سکه
30
تشابه اسمی بین دو تا از دوستام منو به اشتباه انداخت یه مدت هم پروفایلاشون هر دوتاشون عکس موش تو تام و جری بود اصلا نشد تشخیص بدم راجب همه زندگیم حرف میزدم و درمورد مسائلی که بین خودمون اتفاق افتاده بود میگفتم و خیلی گرم گرفتم
تا اینکه پروفایلاشون عوض شد و فهمیدم اون همه اطلاعات در مورد خودم رو اشتباهی گفتم به اونی که نباید 🫠😂

titi

Tiam
Top Poster Of Month
LV
0

سکه
1,207
یه عکس خیلی مسخره رو می‌خواستم بفرستم برای دوستم فرستادم برای یکی که خیلی باهاش رو دروایسی داشتم از شانسه دم همون لحظه دید منم بلاکش کردم😅

Hamoon_Mehrdad

:/
LV
0

سکه
737
نمیشه به این گف پیام اشتباهی ولی خب یه بار این خواهرم یه دوستی داره خیلی واقعا رو مخه ینی باش حال نمیکنم زیاد ی .... میاد اومده بود خونمون بعد اتاق من و خواهرم دراش رو ب هم باز میشه بعد این دختره ول نمی‌داد هی .... میومد منم برگشتم رفتم تو اتاقم به خواهرم گفتم کیانا این دوستت و بگو بره خونشون خیلی رو مخمه دختره... ( چند تا فش) بعد نگو گوشی خواهرم دسته این دختره بود بعد با اشک گریه رف خونشون خواهرم تا چن روز باهام قهر بود معتقد بود آبروشو بردم ولی خب این حس من بود :/ نسبت ب اون

Last edited by a moderator:

Who has read this thread (Total: 5) View details

Top Bottom