خب سلام عرض میکنم خدمت تمامی کاربران محترم بوکینو 🌹
امروز برای من جزو روزاییه که هیچ وقت یادم نمیره چون یه نینیِ قشنگ تو این روز به دنیا اومد که الان بشه همزاد مهربون و رفیق دوستداشتنی من
یادمه اولین باری که صمیمی صحبت کردیم متوجه شدیم رنگای مورد علاقمون دقیقا یکیه
هر چی بیشتر صمیمی تر میشدیم علاقه های مشابهمون بیشتر رو میشد تا جایی که گفتیم بعله ما همزادیم اصلا👼
یادمه اون روز که ناراحت بودم حسش کرده بودی و زودِ زود فهمیدی که خوب نیستم
میدونی تو جزو قشنگترین اتفاقای زندگیمی
حتی اگه یروز ارتباطم باهات قطع شه به هر دلیلی که انشالله نمیشه و از نزدیکم میبینمت، این دوران دوستیمون میشه جزو بهترین دورههای زندگیم
شاید سخت بود و سخت گذشت این دوره از زندگیم ولی همین که تو بودی باعث شد قشنگ شه
هر موقع که احساس تنهایی کردی حواست باشه یکی یه گوشه دنیا هست که خیلی زیاد دوستت داره و تو هر شرایطی به یادته
تو همون همزاد زشتوک منی که قشنگترین و قوی ترینی
تولدت رو از صمیم قلبم تبریک میگم و امیدوارم حالت همیشه خوب باشه و یه عمر طولانیِ بسیااار قشنگ داشته باشی
@NI NI
امروز برای من جزو روزاییه که هیچ وقت یادم نمیره چون یه نینیِ قشنگ تو این روز به دنیا اومد که الان بشه همزاد مهربون و رفیق دوستداشتنی من
یادمه اولین باری که صمیمی صحبت کردیم متوجه شدیم رنگای مورد علاقمون دقیقا یکیه
هر چی بیشتر صمیمی تر میشدیم علاقه های مشابهمون بیشتر رو میشد تا جایی که گفتیم بعله ما همزادیم اصلا👼
یادمه اون روز که ناراحت بودم حسش کرده بودی و زودِ زود فهمیدی که خوب نیستم
میدونی تو جزو قشنگترین اتفاقای زندگیمی
حتی اگه یروز ارتباطم باهات قطع شه به هر دلیلی که انشالله نمیشه و از نزدیکم میبینمت، این دوران دوستیمون میشه جزو بهترین دورههای زندگیم
شاید سخت بود و سخت گذشت این دوره از زندگیم ولی همین که تو بودی باعث شد قشنگ شه
هر موقع که احساس تنهایی کردی حواست باشه یکی یه گوشه دنیا هست که خیلی زیاد دوستت داره و تو هر شرایطی به یادته
تو همون همزاد زشتوک منی که قشنگترین و قوی ترینی
تولدت رو از صمیم قلبم تبریک میگم و امیدوارم حالت همیشه خوب باشه و یه عمر طولانیِ بسیااار قشنگ داشته باشی
@NI NI