به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
گوشت مرغ۴۰۰ گرم
نان تست۲ عدد
آرد سفیدنصف لیوان
پودر سوخاری نارنجیبه مقدار کافی
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر سیر و پودر پیازبه مقدار کافی
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
برای تهیه ناگت مرغ خانگی ابتدا وسط نان های تست که نرم هستند را خارج می کنیم و در یک کاسه مناسب خرد می کنیم. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری آب به نان های تست اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا نان های تست نرم شده و حالت خمیری پیدا کنند.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
حالا گوشت مرغ را به قطعات کوچک تبدیل می کنیم و به نان باگت اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز اضافه می کنیم و با دست مواد را ملخوط می کنیم. اگر پودر پیاز ندارید می توانید از یک پیاز کوچک رنده شده استفاده کنید.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
پس از مخلوط کردن مواد آنها را داخل میکسر می ریزیم تا کاملا به شکل پوره در بیایند. اگر میکسر در دسترس ندارید می توانید مواد را دو مرتبه چرخ کنید تا یکدست شوند. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری از آرد را به همراه پنیر پیتزا به مایه ناگت اضافه می کنیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
حالا مایه ناگت به طور کامل آماده شده است، روی کاسه حاوی مایه ناگت را با سلفون به طور کامل می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان باید ناگت ها را سرخ کنیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
برای سرخ کردن ناگت ها تخم مرغ ، آرد سوخاری و آرد سفید را به صورت جداگانه در سه کاسه می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. نکته دیگر اگر پودر سوخاری نارنجی ندارید می توانید از مخلوط پودر سوخاری معمولی با پفک خرد شده استفاد کنید.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
حالت یک ظرف گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن داخل ظرف می ریزیم که ناگت ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن داغ شد به اندازه یک گردو از مایه ناگت بر می داریم و با دست بهش حالت می دهیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
یکی از نکات مهم در مورد شکل دادن به ناگت این است که قطر ناگت باید حدودا یک سانتی متر باشد. اگر قطر ناگت را خیلی زیاد بگیرید مغز آن خام می ماند و اگر بیش از حد نازک باشد خیلی سریع خشک می شود، پس به این موضوع توجه داشته باشید
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
حالا مایه ناگت را به ترتیب ابتدا در آرد سفید ، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری به خوبی می غلتاینم و در روغن می اندازیم تا با حرارت ملایم سرخ شود. پس از سرخ شدن ناگت ها روغن اضافی شان را با دستمال حوله ای می گیرم و در آخر به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
سفت شدن ناگت مرغ
یکی از دلایلی سفت شدن ناگت مرغ بیش از حد سرخ شدن ناگت ها می باشد، یکی دیگر از دلایل مهم این است که چون گوشت مرغ به تنهایی ممکن است سفت شود حتما از مغز نان باگت یا نان تست برای لطیف تر شدن و نرم شدن ناگت ها استفاده کنید.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI
بالا