به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
فیلم طرز تهیه کالباس خانگی با آرد ذرت با سویا خانم کامیار شف طیبه گوشت خانگی تصویری عالی مثل بیرون

کالباس یکی از مواد غذایی محبوب در سراسر جهان محسوب می شود که غذاهای بسیاری با آن تهیه می شود
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
مواد لازم برای یک رول کوچک
سینه مرغ کامل۱ عدد
قارچ۴ عدد متوسط
سیر۲ حبه
زرده تخم مرغ۳ عدد
نشاسته ذرتیک چهارم لیوان
آرد گندمیک چهارم لیوان
هویج۱ عدد متوسط
روغن مایع۴ قاشق غذاخوری
ادویه مخصوص کالباسبه اندازه کافی
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله اول​

ابتدا باید گوشت مرغ را پاک کنیم ، برای این منظور استخوان ها و قسمت های اضافی سینه مرغ را خارج می کنیم ( برای راحتی بیشتر می توانید از فیله مرغ استفاده کنید ) سپس گوشت مرغ را می شوییم و آبکشی می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله دوم​

در این مرحله سیرها را پاک می کنیم و به همراه گوشت مرغ دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل یک کاسه جادار می ریزیم. در ادامه تمام ادویه ها را با آسیاب پودر می کنیم سپس به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله سوم​

در این مرحله روغن مایع را به همراه زرده تخم مرغ و نشاسته ذرت به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم سپس یک بار دیگر کل مواد را چرخ می کنیم تا مواد کالباس به طور کامل یکدست شوند.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله چهارم​

پس از اینکه چرخ کردن مواد به پایان رسید آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و ورز می دهیم تا مایه کالباس منسجم تر شود. در ادامه هویج را به صورت آبپز یا بخار پز می پزیم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به مایه کالباس اضافه می کنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله پنجم​

در این مرحله قارچ را پس از شستشو به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به مایه کالباس اضافه می کنیم. مایه کالباس در این مرحله باید مانند یک خمیر منسجم و نرم باشد اگر خیلی شل بود کمی آرد اضافه کرده و با مایه کالباس ورز می دهیم تا منسجم شود.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله ششم​

پس از اینکه مایه کالباس آماده شد آنرا به صورت شکلات پیج داخل یک سلفون مخصوص یا کاور کالباس قرار می دهیم و تا شکل رول به خودش بگیرد ، سپس روی رول را با چند لایه محکم سلفون بسته بندی می کنیم. حالا باید وسایل پخت کالباس را آماده کنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هفتم​

یک قابلمه بزرگ حاوی آب را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید سپس یک قابلمه کوچکتر داخل آن بر روی سطح آب جوش قرار می دهیم. حالا رول کالباس را در قابلمه کوچکتر قرار می دهیم تا کالباس به طور کامل پخته شود.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هشتم​

زمان پخت کالباس با این روش حدود یک تا یک و نیم ساعت می باشد. پس از اینکه کالباس آماده شد اجازه می دهیم خنک شود سپس آنرا در یخچال فریزر نگهداری می کنیم. به دلیل اینکه این کالباس حاوی مواد نگهدارنده نیست باید فریز شود
 
بالا