طرز تهیه لاته ماکیاتو، مود لازم:
شیر: 220 میلیلیتر
قهوه اسپرسو: 40 سی سی
پودر دارچین، شکلات رنده شده یا سس کارامل برای تزیین
طرز تهیه:
برای تهیه قهوه لاته ماکیاتو ابتدا 220 میلی لیتر شیر را داغ کنید و آن را به وسیله نازل بخار دستگاه اسپرسو کفدار کنید و یا به وسیله یک کفساز دستی معمولی رو شیر را کف دار کنید. بعد از این کار لیوان شیشهای را که به این منظور تهیه کردهاید را ابتدا گرم کنید (به عنوان مثال میتوانید با آب داغ آبکشی کنید) سپس شیر داغ کفدار را داخل آن بریزید. در این مرحله قهوه اسپرسو خود را آماده کنید و در حدود 40 سی سی از آن را از وسط لیوان شیشهای حاوی شیر به آرامی روی شیر بریزید. اسپرسو از لایه کف مانند عبور میکند، با حرکتی به سمت پایین به سطح مایع شیر میرسد و لیوان شیشهای شما سه لایه (سه رنگ) میشود.
لاته ماکیاتو را می توانید با پودر دارچین، شکلات و یا سس کارامل تزیین کنید. بد نیست بدانید نوشیدنی دیگری شبیه لاته ماکیاتو وجود دارد که دقیقا جای شیر و قهوه عوض شده و Caffe Macchiato (کافه ماکیاتو) نام دارد، در این نوشیدنی در واقع شیر را به مقدار خیلی کم بر روی فنجان اسپرسو می ریزند و اصطلاحا قهوه را لکهدار میکنند.