مرحله ۱: آمادهسازی و خیساندن عدس
برای طرز تهیه عدسی رژیمی ابتدا عدس را پاک میکنیم، سپس آنرا به همراه مقداری آب درون یک کاسه میریزیم و اجازه میدهیم چند ساعت خیس بخورد. اگر از عدس زودپز استفاده کنیم، نیاز به خیساندن طولانی نیست.
مرحله ۲: تفت دادن پیاز
در این مرحله پیازها را پوست میگیریم و به صورت نگینی خرد میکنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و مقدار کمی روغن یا کره به ان اضافه میکنیم، سپس پیاز را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
مرحله ۳: اضافه کردن ادویهها
پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و تفت دادن پیاز را چند دقیقه دیگر ادامه میدهیم تا عطر ادویهها خارج شود. عدس را پس از خیساندن، آبکشی میکنیم و به قابلمه میافزاییم.
مرحله ۴: پخت عدس و تنظیم حرارت
چند لیوان آب به قابلمه اضافه میکنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد میکنیم تا آب سریع جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب، حرارت زیر قابلمه را کمتر میکنیم و اجازه میدهیم عدس به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد.
مرحله ۵: اضافه کردن قارچ به عدسی
اگر عدس ما زودپز باشد، ممکن است زمان پخت آن کمتر هم باشد. در همین حین قارچها را پوست میگیریم و میشوییم، سپس به صورت ورقهای نازک خرد میکنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه از پخت عدس، قارچ را به قابلمه میافزاییم.