به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

آشپزی طرز تهیه سیب زمینی پنیری | تالار آشپزی

Nefertiti

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-11-18
نوشته‌ها
41
سکه
205
1702019302203.png

سیب زمینی پنیری یکی از پیش غذاهای معروف و پرطرفدار است که در کنار غذاهای فست فودی سرو می‌شود.
 

Nefertiti

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-11-18
نوشته‌ها
41
سکه
205
مواد لازم برای ۲ نفر
سیب زمینی۲ نفر
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
آویشن½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
 

Nefertiti

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-11-18
نوشته‌ها
41
سکه
205

دستور پخت سیب زمینی پنیری​


مرحله اول​

برای تهیه سیب زمینی پنیری رستورانی ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها نیم پز شوند.

مرحله دوم​

پس از گذشت ۴۵ دقیقه سیب زمینی ها را آبکش می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب یخ قرار می دهیم تا نشاسته اضافی سیب زمینی ها خارج شود، سپس سیب زمینی ها را روی یک پارچه تمیز پهن می کنیم تا خشک شوند.

مرحله سوم​

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم و سیب زمینی ها را سرخ می کنیم. پس از سرخ کردن سیب زمینی ها را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود.

مرحله چهارم​

البته می توانیم سیب زمینی ها را به جای سرخ کردن در روغن داخل فر قرار دهیم تا بپزند که سلیقه ای می باشد. در ادامه سیب زمینی ها را داخل یک ظرف مناسب می چینیم و مقداری نمک و فلفل سیاه روی سیب زمینی ها می پاشیم.

مرحله پنجم​

در ادامه پنیر را روی سیب زمینی ها می ریزیم و به سلیقه خود مقداری قارچ ، ذرت و … روی پنیر می ریزیم و در فر که از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود.

مرحله ششم​

حدود ۲۰ دقیقه زمان برای آب شدن پنیر کافی است. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پنیر طلایی شود. ظرف را از فر خارج می کنیم و آویشن را روی سیب زمینی پنیری می ریزیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

نکات پخت سیب زمینی پنیری​

سیب زمینی پنیری بشقاب داغ​

اگر می خواهید سیب زمینی پنیری را به روش رستورانی مانند بشقاب داغ تهیه کنید می توانید به سلیقه خود مقداری سبزیجات و ژامبون هم به مواد خود اضافه کنید. با این روش سیب زمینی پنیری شما تقریبا شبیه پیتزا سیب زمینی می شود.

منبع: چی شی
 
بالا