دستور پخت سیب زمینی پنیری
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی پنیری رستورانی ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها نیم پز شوند.
مرحله دوم
پس از گذشت ۴۵ دقیقه سیب زمینی ها را آبکش می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب یخ قرار می دهیم تا نشاسته اضافی سیب زمینی ها خارج شود، سپس سیب زمینی ها را روی یک پارچه تمیز پهن می کنیم تا خشک شوند.
مرحله سوم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم و سیب زمینی ها را سرخ می کنیم. پس از سرخ کردن سیب زمینی ها را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود.
مرحله چهارم
البته می توانیم سیب زمینی ها را به جای سرخ کردن در روغن داخل فر قرار دهیم تا بپزند که سلیقه ای می باشد. در ادامه سیب زمینی ها را داخل یک ظرف مناسب می چینیم و مقداری نمک و فلفل سیاه روی سیب زمینی ها می پاشیم.
مرحله پنجم
در ادامه پنیر را روی سیب زمینی ها می ریزیم و به سلیقه خود مقداری قارچ ، ذرت و … روی پنیر می ریزیم و در فر که از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود.
مرحله ششم
حدود ۲۰ دقیقه زمان برای آب شدن پنیر کافی است. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پنیر طلایی شود. ظرف را از فر خارج می کنیم و آویشن را روی سیب زمینی پنیری می ریزیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
نکات پخت سیب زمینی پنیری
سیب زمینی پنیری بشقاب داغ
اگر می خواهید سیب زمینی پنیری را به روش رستورانی مانند بشقاب داغ تهیه کنید می توانید به سلیقه خود مقداری سبزیجات و ژامبون هم به مواد خود اضافه کنید. با این روش سیب زمینی پنیری شما تقریبا شبیه پیتزا سیب زمینی می شود.
منبع: چی شی