بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی ایجاد شده است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذتبخش موفقیت را بچشید!
ثبتنام
ورود به حساب کاربری
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
حالا سوسیس های اماده شده را به مدت ۴۵ دقیقه در هواپر قرار می دهیم تا بپزند. اگر هواپز ندارید سوسیس ها را داخل یک ظرف فلزی قرار دهید، سپس در قابلمه بزرگتر حاوی آب جوش قرار دهید و درب قابلمه بزرگتر را بگذارید تا بخار آب سوسیس ها را بپزد.
پس از پخت سوسیس انها را زیر آب سرد می گیریم تا خنک شوند سپس به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کنند. پس از گذشت ۲۴ ساعت می توانید از سوسیس های دست ساز خود در انواع غذاها استفاده کنید.
سوسیس خانگی به دلیل اینکه حاوی مواد نگهدارنده نیست، باید هر چه سریعتر مصرف شود. البته اگر آنرا درون یخچال و در بسته بندی مناسب و در بسته، بدون عبور هوا قرار دهیم، می توانیم سوسیس خانگی را حداکثر به مدت یک هفته نگهداری کنیم