به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هفتم​

از این مخلوط ۱ قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی را به خوراک اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در این مرحله، پنیر خامه ای و پینر موزارلا را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. حرارت را خیلی کم کرده و می گذاریم با حرارت ملایم تفت بخورد و مواد آماده شود.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هشتم​

در این مرحله لازم است سس مخصوص را آماده کنیم. برای این کار، کره را روی بخار کتری ذوب می کنیم. سپس جعفری خرد شده و پنیر پارمزان و سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. نان باگت ها را با چنگال خالی می کنیم و از مواد پر می کنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله نهم​

سپس سس مخصوص را با برس آشپزخانه روی آن رومال می کنیم. سپس نان ها را درون سینی فر می چینیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کمی روی نان ها، کرسپی، برشته و طلایی شود. سپس آن را در ظرف مناسب به صورت داغ سرو می کنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
منبع: چی شی
 
بالا