به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
رولت سیب زمینی با نان باگت کرپ سیب زمینی رول سیب زمینی مغزدار پنیری رولت سیب زمینی و اسفناج طرز تهیه سیب زمینی شکم پر رولت سیب زمینی با سوسیس

رولت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای مجلسی بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید. البته این غذای خوشمزه را می توانیم به عنوان یک غذای کامل نیز سرو کنیم
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
مواد میانی رولت سیب زمینی
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی۲ عدد متوسط
پیاز۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و فلفل قرمزبه مقدار کافی
روغن مایعبه مقدار کافی
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله اول​

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سبک شود. در ادامه مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و بک دقیقه دیگر مخلوط پیاز و زردچوبه را تفت می دهیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله دوم​

در این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود، سپس فلفل دلمه ای ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تاب هاضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله سوم​

پس از اینکه فلفل دلمه ای را تفت دادیم وسط تابه را باز می کنیم و رب گوجه فرنگی را وسط تابه کمی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود و طعم خامی اش از بین برود. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله چهارم​

در این مرحله به اندازه یک لیوان دسته دار فرانسوی آب جوش به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را یم گذاریم تا گوشت به خوبی بپزد. زمانی که آب داخل تابه کشیده شد انرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مواد خنک شود.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد درشت
تخم مرغ۲ عدد درشت
پنیر پیتزا۱٫۵ لیوان
جعفری۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاههر کدام ۱ قاشق مرباخوری
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله اول​

ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به خوبی می شوییم، سپس با رنده درشت رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی سیب زمینی ها را می گیریم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله دوم​

سیب زمینی رنده شده را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه پنیر پیتزا، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، جعفری را هم به صورت ساطوری خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم، حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند
کف یک سینی فلزی با اندازه ۲۵ در ۳۵ سانتی متر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کاغذ روغنی را هم کمی چرب می کنیم، سپس مواد را روی سینی می ریزیم و با قطر یکسان پخش می کنیم و روی انرا با پشت قاشق کاملا صاف می کنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله چهارم​

سنی را به مدت حدودا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا مایه رولت بپزد.پس از گذشت ۰ دقیقه به صورت متداوم به مایه رولت سر بزنید تا بیش از حد خشک و برشته نشود. همین که سطح مایه رولت کمی طلایی شود کافیست.
 
بالا