به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
طرز تهیه رولت خامه ای طرح دار , رولت خامه ای شکلاتی , رولت خامه ای دو رنگ , xvc jidi v gj ohli hd

رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خامه ای و تَر بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با دستورها و طرح های بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه هم مانند دیگر شیرینی های خامه ای نسبت به شیرینی های خشک در میان ایرانیان محبوبیت بیشتری دارند. به دلیل همین محبوبیت رولت خامه ای با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود که از محبوب ترین دستورهای این شیرینی می توانی به رولت ساده، رولت شکلاتی، رولت نسکافه ای و … اشاره کرد، البته این دستورها تفاوت زیادی با هم ندارند و معمولا مواد طعم دهنده دلخواه به خامه یا نان رولت اضافه می شود
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
مواد لازم رولت خامه ای
آرد سفید۱۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱۰۰ گرم
بکینگ پودریک سوم قاشق چایخوری
وانیلیک سوم قاشق چایخوری
خامه قنادی۲۵۰ گرم
آب داغ۶ قاشق غذاخوری
شیر۱ قاشق غذاخوری
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله اول​

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم، سپس سفیده ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن خوب مخلوط می کنیم. بعد از ۱ دقیقه هم زدن سفیده، نصف شکر را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر با دور تند هم می زنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله دوم​

حالا باید سفید تخم مرغ کاملا کف کرده باشد و اگر کاسه را برگردانید نریزد، پس از اینکه سفید تخم مرغ اماده شد آنرا داخل یخچال قرار می دهیم. حالا زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و باقیمانده شکر در یک ظرف دیگر می ریزیم و با همزن دور تند می زنیم تا فرم بگیرد و کرمی رنگ شود.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله سوم​

پس از اینکه زرده های تخم مرغ فرم گرفت آب داغ را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر مواد را با همزن می زنیم. در ادامه آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و دو یا سه بار الک می کنیم تا به طور کامل صاف و یکدست شوند.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله چهارم​

حالا آرد را در چندین مرحله به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. پس از اینکه آرد تمام شد سفیده خم مرغ را از یخچال خارج می کنیم و در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک فولد می کنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله پنجم​

نکته مهم در این مرحله این است که پس از اینکه تمام مواد را مخلوط کردیم نباید هیچ گلوله سفیدی داخل مواد باشد و باید کاملا صاف و یکدست باشد. داخل یک قالب ۳۰ در ۴۰ یک کاغذ روغنی بزرگ قرار می دهیم به صورتی که از اطراف قالب کاغذ روغنی بیرون بزند.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله ششم​

حالا با مقدار خیلی کمی روغن مایع روی کاغذ روغنی را چرب می کنیم و مایه شیرینی را داخل قالب می ریزیم و روی مواد را با لیسک کاملا صاف و یکدست می کنیم تا قطر تمام نقاط نان رولت یکدست باشد و در پایان کار تمیز در بیاید.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هفتم​

فر را باید از ۲۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود. سپس قالب را داخل فر قرار می دهیم تا نان رولت بپزد. برای پخت نان رولت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است. پس از اینکه نان رولت پخت، یکی دو دقیقه گریل را روشن کنید تا روی نان رولت طلایی شود.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هشتم​

نکته مهم در مورد پخت رولت این است که روی نان رولت به هیچ وجه نباید خمیر بماند یا بیش از حد خشک شود. اگر روی نان رولت کمی خشک شده بود روی آنرا با یک نایلون بپوشانید تا با گرمای خودش کمی نرم شود.
 
بالا