What's new

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

Saghar ✿

[مدیر آزمایشی سرگرمی]
LV
0
 
Joined
Feb 25, 2025
Messages
657
Reaction score
1,131
Time online
1d 18h 17m
Points
88
Location
☁️
سکه
3,459
  • #1
%D8%A7%D9%86%DA%86%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg.webp

مواد لازم برای تهیه انچیلادا مرغ

  • نان تورتیا یا پیتاچهار عدد
  • گوجه فرنگی پوره شدهدو لیوان
  • رب گوجه فرنگیدو و نیم قاشق غذاخوری
  • فیله مرغ700 گرم
  • ذرت پخته‌شدهیک پیمانه
  • کنسرو لوبیا سیاه یا لوبیا قرمزیک عدد
  • پیازیک عدد
  • پنیر پیتزا رنده‌شدهیک و نیم فنجان
  • سیردو حبه
  • پنیر چدار رنده‌شدهیک لیوان
  • فلفل دلمه‌اییک عدد
  • فلفل چیلی به صورت دلخواهبه مقدار لازم
  • خامه ترش کالهیک عدد
  • نشاسته ذرتیک قاشق غذاخوری
  • آبلیمویک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفلبه مقدار لازم
  • پاپریکا، تخم گشنیز و آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه انچیلادا مرغ

مرحله اول

حبوبات را از روز قبل خیس کنید و طی این مدت چندبار آب آن را عوض کنید و سپس آن‌ها را جداگانه بپزید.

مرحله دوم

فر را روشن کنید و روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.

مرحله سوم

مرغ را به صورت نوارهای باریک برش داده و بعد به همراه پیاز، سیر ساطوری شده داخل روغن زیتون تفت دهید.
بعد از آنکه کمی رنگ مرغ‌ها تغییر کرد رب گوجه را اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم

فلفل دلمه‌ای که به صورت نگینی برش داده‌اید را به آن اضافه کنید (اگر می‌خواهید غذای شما هم مانند اینچیلاداهای اصیل تند شود فلفل چیلی خرد شده را هم در این مرحله اضافه کنید).

مرحله پنجم

ذرت پخته شده را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید (می‌توانید از کنسرو ذرت هم استفاده کنید).
آب اضافه لوبیای پخته‌شده را بگیرید و آن را هم به مواد اضافه کنید. بعد از آن که مرغ و سبزیات به خوبی پخته شد زیر گاز را خاموش کنید.

طرز تهیه سس انچیلادا

مرحله اول

داخل ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و پوره گوجه را به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم

نشاسته ذرت را اضافه کرده و سریعا با گوجه فرنگی هم بزنید تا گلوله نشود. آبلیمو را هم اضافه کنید و بعد صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود و بعد شعلع را خاموش کنید.

مرحله سوم

بعد از گرم شدن نان را پهن کنید و از مواد تهیه شده روی آن بریزید و کمی از مخلوط پنیر را هم به آن اضافه کنید و در آخر نان را رول کنید. این کار را ادامه دهید تا تمام مواد تمام شود.

مرحله چهارم

مقداری از سس انچیلادا را داخل ظرف فر بریزید. نان‌های رول شده را در ظرفی که ته آن سس ریخته‌اید بچینید، روی آن‌ها را با باقیمانده سس تهیه شده بپوشانید. در آخر هم روی سس را با مخلوط پنیرها بپوشانید و در فر بگذارید بعد از آن که پنیر کاملا آب شد آن را خارج کنید.
انچیلادا مرغ شما حاضر است، آن را از فر خارج کرده و در ظرف دلخواهتان سرو کنید و لذت ببرید.
 

Who has read this thread (Total: 1) View details

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top Bottom