• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

Saghar ✿

[مدیر آزمایشی سرگرمی]
LV
0
 
Joined
Feb 25, 2025
Messages
655
سکه
3,456
%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA.webp

مواد لازم برای پیش غذای خوشمزه به نام مینی امپاندا نان مغزدار اسپانیایی:

  • یک عدد گوجه فرنگی (110گرم)
  • یک قاشق غذا خوری نمک(25 گرم)
  • یک دوم قاشق فلفل قرمز (60گرم)
  • سه فنجان آب(400میلی لیتر)
  • دو عدد پیاز متوسط( 150گرم)
  • شش فنجان گوشت خورد شده (600گرم)
  • پنج فنجان آرد ذرت (500گرم)
  • سه قاشق غذا خوری سبزیجات (90میلی لیتر)
  • یک قاشق غذاخوری مارگارین بدون نمک (25گرم)
  • دو قاشق غذا خوری زیره (50گرم)
  • ابزار لازم برای تهیه امپاندا نان مغزدار اسپانیایی:
    • یک عدد وردنه
    • دو عدد ظرف شیشه ای
    • یک عدد قابلمه

دستور تهیه و پخت امپاندا نان مغزدار اسپانیایی

1. اول از همه ،همه ی سبزیجات را بشویید و به خوبی آب آنها را بگیرید و کنار بگذارید.
2. سپس ،پیاز و گوجه و فلفل قرمز را ساطوری کنید.
3. بعد سبزیجات را با مارگارین، سرخ کنید.
4. بلافاصله نمک و زیره را به گوشت های خورد شده اضافه کنید.
5. خوب مخلوط کنید و بعد اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه در حرارت متوسط بپزد.
6. اکنون زمان درست کردن خمیر است.
7. آب و آرد ذرت را با کمی نمک ،در یک کاسه متوسط ترکیب کنیدو آنرا به یک خمیر نرم و قالب پذیر تبدیل کنید.
8. یک مشت از خمیر را بردارید و با وردنه صاف کنید و سپس وسط آن را کمی پر کنید.
9. آن را تا کنید و لبه هایش را با انگشت مهر و موم کنید.
10. سپس آنها را درون یک قابلمه داغ با روغن بریزید و اجازه دهید تا دو طرف آن طلایی شود.
11. از مینی امپاندای خود ،به سادگی و یا همراه با سس مورد علاقه خود لذت ببرید.
 
امضا : Saghar ✿

Who has read this thread (Total: 0) View details

Top Bottom