What's new

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

Saghar ✿

[مدیر آزمایشی سرگرمی]
LV
0
 
Joined
Feb 25, 2025
Messages
657
Reaction score
1,131
Time online
1d 18h 17m
Points
88
Location
☁️
سکه
3,459
  • #1
%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA.webp

مواد لازم برای پیش غذای خوشمزه به نام مینی امپاندا نان مغزدار اسپانیایی:

  • یک عدد گوجه فرنگی (110گرم)
  • یک قاشق غذا خوری نمک(25 گرم)
  • یک دوم قاشق فلفل قرمز (60گرم)
  • سه فنجان آب(400میلی لیتر)
  • دو عدد پیاز متوسط( 150گرم)
  • شش فنجان گوشت خورد شده (600گرم)
  • پنج فنجان آرد ذرت (500گرم)
  • سه قاشق غذا خوری سبزیجات (90میلی لیتر)
  • یک قاشق غذاخوری مارگارین بدون نمک (25گرم)
  • دو قاشق غذا خوری زیره (50گرم)
  • ابزار لازم برای تهیه امپاندا نان مغزدار اسپانیایی:
    • یک عدد وردنه
    • دو عدد ظرف شیشه ای
    • یک عدد قابلمه

دستور تهیه و پخت امپاندا نان مغزدار اسپانیایی

1. اول از همه ،همه ی سبزیجات را بشویید و به خوبی آب آنها را بگیرید و کنار بگذارید.
2. سپس ،پیاز و گوجه و فلفل قرمز را ساطوری کنید.
3. بعد سبزیجات را با مارگارین، سرخ کنید.
4. بلافاصله نمک و زیره را به گوشت های خورد شده اضافه کنید.
5. خوب مخلوط کنید و بعد اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه در حرارت متوسط بپزد.
6. اکنون زمان درست کردن خمیر است.
7. آب و آرد ذرت را با کمی نمک ،در یک کاسه متوسط ترکیب کنیدو آنرا به یک خمیر نرم و قالب پذیر تبدیل کنید.
8. یک مشت از خمیر را بردارید و با وردنه صاف کنید و سپس وسط آن را کمی پر کنید.
9. آن را تا کنید و لبه هایش را با انگشت مهر و موم کنید.
10. سپس آنها را درون یک قابلمه داغ با روغن بریزید و اجازه دهید تا دو طرف آن طلایی شود.
11. از مینی امپاندای خود ،به سادگی و یا همراه با سس مورد علاقه خود لذت ببرید.
 
نام موضوع : طرز تهیه امپاندا | دسته : غذاهای خارجی

Who has read this thread (Total: 1) View details

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top Bottom