بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی ایجاد شده است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذتبخش موفقیت را بچشید!
ثبتنام
ورود به حساب کاربری
نويسندگان گرامی توجه کنید:
انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
(کلیک کنید.)
قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
(کلیک کنید.)
انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری میباشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما
مسدود میگردد.
باز کردن گره از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرفهایش، ما را به کشف حقیقت نزدیکتر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
دقت کنید که قابلمه به حدی کوچک نباشد که اسپرینگ ها را نتوانیم راحت داخل قابلمه با کفگیر جابجا کنیم. پس از آماده کردن مایه رول گوشت سفیده تخم مرغ را داخل پیاله ای می ریزیم و همراه با قلمو کنار دستمان قرار می دهیم.
حالا یکی یکی از خمیر اسپرینگ رول را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و از مایه خنک شده روی آن می ریزیم و قلمو را داخل سفیده تخم مرغ می زنیم تا کاملا آغشته به آن شود و بعد روی لبه های خمیر می کشیم و خمیر را رول می کنیم.
همگی رول های را به همین صورت آماده می کنیم و داخل روغن داغ شده به مدت ۳۰ الی ۶۰ ثانیه قرار می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند (بهتر است روغن در حال جوش باشد) و بعد آن ها را با کفگیر از داخل روغن خارج می کنیم.
حالا رول های سرخ شده را داخل توری فلزی یا روی حوله کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود. اسپرینگ رول های آماده شده را در ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس با سس مورد علاقه نوش جان کنید.