به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت چرخ کرده میگو

اسپرینگ رول گوشت یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم ها متنوعی تهیه می شود
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
مواد لازم برای ۳۰ عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
ورمیشل۵۰ گرم
پیازچه۶ عدد
سیر۲ حبه
هویج۱ عدد بزرگ
زنجبیل رنده شده۱ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده۳ قاشق سوپخوری
میگو۲۰۰ گرم
سس فلفل چیلی شیرین۲ قاشق سوپخوری
سس ماهس۱ قاشق سوپخوری
سویا سس۲ قاشق سوپخوری
خمیر اسپرینگ رول۳۰ ورق
سفیده تخم مرغ۱ عدد
روغن مایعبه مقدار کافی
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله اول​

برای تهیه اسپرینگ رول گوشت و میگو ابتدا میگو ها را پاک می کنیم و می شوییم و کنار میگذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود .سیر و پیازچه ها را پاک می کنیم و می شوییم و کنار قرار می دهیم و هویج و زنجبیل را پوست می گیریم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله دوم​

سپس به خوبی می شوییم و رنده می کنیم، در ادامه داخل یک کاسه مناسب و جاداری می ریزیم. پیازچه ها را نیز روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و به هویج اضافه می کنیم و سیرها را می کوبیم و به مواد می افزاییم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله سوم​

بعد تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و داخل آن کمی روغن می ریزیم و همگی مواد را داخل آن ریخته و گشنیز را نیز اضافه می کنیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم و خوب تفت می دهیم تا همگی سبزیجات تفت بخورند و نرم شوند.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله چهارم​

سپس در قابلمه ای متناسب با مقدار ورمیشل آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید. در ادامه گوشت چرخ شده را می افزاییم و با قاشق چوبی گوشت ها را از یکدیگر باز می کنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله پنجم​

در این مرحله گوشت را با سبزیجات نرم شده تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و آب آن بخار شود.آب قابلمه که به جوش آمد ورمیشل را داخل آن می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه اجازه می دهیم تا در آب جوش نرم شوند.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله ششم​

بعد آن ها را آبکش می کنیم و به تکه های کوچک ورمیشل ها را می بریم و زمانیکه آب گوشت کامل کشیده شد، ورمیشل ها را به همراه میگوها به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و به صورت مداوم به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هفتم​

حالا سس فلفل چیلی شیرین، سویا سس و سس ماهی را روی همگی مواد می ریزیم و به مدت ۲ دقیقه همگی مواد را زیر و رو می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم سس ها به خورد همگی مواد برود.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هشتم​

بعد از گذشت این مدت تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا به مدت ۲۰ دقیقه مواد خنک شود. سپس داخل قابلمه ای کوچک و ترجیحا گود روغن به صورت شناور می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان داغ شود
 
بالا