به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

یگانه بیات

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-11-19
سکه
22
عنوان: شاید آن روز فردا باشد
نویسنده: یگانه بیات
ژانر: انگیزشی
ناظر: @ARNICA
مقدمه: دلنوشته انگیزشی شاید آن روز فردا باشد به شما کمک میکند که به زندگی امیدوار تر باشید و از شکست نترسید بلکه شکست مقدمه پیروزی است و به معجزه ها باور کنید زیرا خود معجزه هستید.
تقدیم به خواهر عزیزم نیلوفر مولوی

آخرین ویرایش:

ARNICA

[سرپرست بازنشسته ]
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-09-14
سکه
6,148
1732116080902.png
نویسنده‌ی عزیز، از این‌که انجمن بوکینو را برای انتشار آثارتان برگزیدید، خرسند و سپاسگزاریم.

لطفا قبل از تایپ دلنوشته‌ی خود، قوانین مربوط به تایپ دلنوشته را مطالعه کنید.

همچنین شما می‌توانید در صورت نیاز به راهنمایی و بهبود بخشیدن قلم خود، درخواست ناظر دهید.

پس از تایپ حداقل ۱۵ پست، می‌توانید درخواست نقد
و تگ دهید.

شما می‌توانید پس از تایپ ١٠ پست برای اثر خود درخواست طراحی جلد دهید‌.

بعد از ۲۰ پست می‌توانید پایان دلنوشته‌تان را اعلام کنید.

در صورت تصمیم به عدم ادامه‌ی تایپ دلنوشته، شما می‌توانید درخواست انتقال به متروکه دهید و همچنین در صورت تصمیم به ادامه‌ی تایپ دلنوشته و انتشار اثرتان می‌توانید درخواست بازگردانی اثر از متروکه را دهید.

𖡼 با سپاس از توجه شما 𖡼

[کادر مدیریت تالار ادبیات]

یگانه بیات

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-11-19
سکه
22
امید دارم به آینده امیدوارم به آینده به روزای خوش فردا من آنقدر آرزو دارم که رد می‌شم از این دردا یه روزی اوج می‌گیرم نمی‌مانم در این حالم می‌خوان تسلیم بشم اما نمی‌شه من نمی‌زارم این قصه پایان خوشی دارد.

آخرین ویرایش:
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban

یگانه بیات

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-11-19
سکه
22
قلم برمی‌دارم و می‌نویسم آنچه را که در دنیای خیالم برای آرزوهایم متولد کردم
من یک دخترم مانند دختران دیگر سرزمینم.دختری که در سعی و تلاش است تا زندگی‌اش را تغییر دهد من یک دخترم همانند دختران دیگر سرزمینم، دختری که در تلاش است تا زندگی‌اش را تغییر دهد، دختری که سعی دارد نشان دهد دخترها هم می‌توانند به خواسته‌هایشان برسند. آرزوهای یک دختر به حقیقت دست می‌یابد و آرزوهایش آرزو نمی‌شود.

*الامل رحمه لامتی ولولا الامل ما رضعت والده ولدها ولا غرس غارش شجرا*
*امید و ارزو برای امت من لطف و رحمت الهی است.اگر امید و ارزو نبود هیچ مادری به فرزندش شیر نمیداد.و هیچ باغبانی درختی نمی نشاند*
«امید و آرزو برای امت من، لطف و رحمت الهی است. اگر امید و آرزو نبود، هیچ مادری به فرزندش شیر نمی‌داد و هیچ باغ‌بانی درختی نمی‌نشاند.»
این رو هم جایگزین معنی آیه‌ی قرآنی کنین.
در دیار من پشت جنگل‌های شعر من. که شعر من درختی بزرگ و زیبا است. بزرگ و زیبا است. آن درخت ریشه‌های به وسعت دریا داشت. ریشه‌هایش تا به ابرها رفته و در ابرها فرو رفته بود .پاهایش همان ریشه‌هایش بود که در هوا معلق بود شاخه‌هایش را روی زمین گسترانیده بود
درخت کهنسال من مانند دیگر درختان نبود.
او معکوس به زندگی خود ادامه می‌داد کسی نمی‌توانست به آن درخت تکیه دهد یا از سایه‌اش بهره ببرد یا حتی از میوه‌هایش لذت ببرد؛ اما من آن درخت زیبا را دوست داشتم
آن درخت مانند زندگی مشقت بار من است. انگار خودم هستم که با تمام توان دست‌هایم را روی خاک می‌کشم تا مانند دیگران شوم؛ اما من نمی‌دانستم که دستانم در تلاشی بی‌فایده بودند.
زیرا باید از زمان حال لذت برد و قدر تک تک لحظات زندگی را دانست. مدت‌ها گذشت تا من فلسفه آن درخت کهنسال را دانستم؛دانستم اگرچه او در سختی بود ولی مهم این بود که او با دیگران فرق داشت همیشه مانند دیگران بودن خوب نیست. اگر همانند دیگران باشی هم تو خسته می‌شوی و هم دیگران.
آری آرزو من این است که در مقابل سختی‌ها مقاوم باشم.
در زندگی‌ام تلاش کنم که تغییری در آن ایجاد کنم هر چند سخت است و حدس می‌زنم غیرممکن, اما من این را می‌دانم که غیر ممکن غیر ممکن است*
*افکار امروزتان به واقعیت تبدیل می‌شود زندگی‌تان را تباه می‌کند و یا شما را موفق‌ترین آدم روی زمین می‌کند یادتان باشد قدم‌های کوچک امروز شما می‌تواند موفقیت‌های بزرگ فردای‌تان است هرچقدر هم که در وجودتان کاستی‌هایی دارید تلاش کنید که به آن‌ها غلبه کنید

آخرین ویرایش:
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban

یگانه بیات

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-11-19
سکه
22
«پاکسازی کن»

ممکنه رسیدن به چیزی که می‌خواهید سخت باشد، اما "سخت" به معنای "غیرممکن" نیست...
برای رسیدن به خواسته هایتان باید چیز هایی را حذف کنید و تغییر دهید باید روی اهدافتان تمرکز کنید باید چون این باید هست که تو رو تبدیل به تو کرده است باید برخی افراد را پاکسازی کنید آدمایی سمی هستند باید محیط رو تغییر بدی موقعیت رو تغییر بدی
اینها موانع رسیدن به اهدافت هستن
ـ یک داستان کوتاه
«حامد هر وقت که می‌رفت سرکار به اخبار های جهانی هولناک گوش میداد نه تنها در طول روز بد اخلاق بود بلکه همه چیز باهاش ناسازگار بود یه روز با دوستش همراه بود که دوستش یه آهنگ شاد گذاشته بود حامد برای اولین بار بود که انرژی داشت برای اولین بار بود که کارش هم درست انجام میداد »
گاهی حتی یه تغییر کوچک باعث میشه حالتان بهتر شود پس پاکسازی کنید محیطتان را از آدمهای سمی
اینکه بتوانید گذشته‌تان را پاکسازی کنید.
و مهم تر از همه چیز رها کردن چیز هایی است که پشت سر گذاشته اید
اشتباهی که انجام دادید ناحقی هایی که در حقتان انجام شده است را رها کنید و آن را پاکسازی کنید وقتی قلبتان خالص باشد خداوند بذر خوبی ها و خواسته هایتان را در آن جای میدهد انرژی تان را صرف امور منفی نکید و خود را پاکسازی کنید از هر آنچه که منفی است و ذهن شما را درگیر کرده

بالا