• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

• تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

mahban

[مدیریت ارشد بخش کتابینو]
Staff member
LV
3

Awards
7
سکه
33,959
بسم رب لبخند🤌

یالله سوتی‌هایی که دادینو رو کنین 🌚

mahban

Staff member
LV
3

Awards
7
سکه
33,959
آقا من یه بار تو اتوبوس هرچی کارت می‌زدم، نمیشد.
یهو اتوبوسران که از آینه نگام می‌کرد گفت خانم اون که داری میزنی کارت بانکیه. من کارت بزن. 🗿😂

از اون به بعد من‌کارتو جای کارت بانکی نمی‌ذارم😂😂😂

mahban

Staff member
LV
3

Awards
7
سکه
33,959
یه بار دیگه هندزفری تو گوشم بود ولی به گوشی وصل نبود. فایل رو گذاشته بودم صدا تا آخر.
دوساعت دنبال این بودم که چرا خراب شده و صدا نداره. خانم ب*غل دستیم زد به شونه‌م گفت کر شدم اون لامذهب رو بزن تو گوشیت دیگه 😂

mahban

Staff member
LV
3

Awards
7
سکه
33,959
یه مدت سرکار حجم کار زیاد بود. یه روز مدیر مجموعه اومد گفت خسته نباشید فردا مجموعه تعطیله. و رفت ....

سر جام رو صندلی شروع کردم به چرخوندن صندلی و بشکن زدن و شعر خوندن. یک آن دیدم مدیر روبه روم اون سمت پذیرش وایستاده با چهره ناامید داره به حالم افسوس می‌خوره.

اون لحظه فقط داشتم به این فکر می کردم که خدایا من چرا آب نمیشم برم تو زمین؟اصلا لعنتی مگه تو نرفته بودی؟

خلاصه که حواستون به کودک درون‌تون باشه کار دست‌تون نده😔💔

😂😂😂

Rezi

☻︎رضا
LV
0

Awards
1
سکه
7,027
منو دوستم کاراموزی بودیم برای مدرسه(شایدم اسمش کارورزیه buitre )
یارو گفت برین از فلان مغازه فلان جنس بیارین برا مشتری، آقا ماهم فرصت رو غنیمت شمردیم و رفتیم جاتون خالی دو نخ سیگار خریدیم، جنس رو هم گرفتیم و ل*ب خیابون واستادیم کشیدن.

چشمتون روز بد نبینه، یارو اومده بود دنبال ما چون دیر کرده بودیم roto2palm. مارو تو این وضع دید و گفت:
چرا نمیاین خب؟ مشتری رفت teeth1. بعد جنسو از دست من کشید برد

هیچی دیگه سیگار زهر مار ما شد و با یه ذره رویی که برامون مونده بود برگشتیم تو پاساژ و مغازع.

.......

کاربر بوکینو
LV
0

سکه
2,328
رفته بودیم دکتر منو مامانم بودیم تعدادزیاد بود صندلی ها پر وشلوغ و وهمه عصبی نشسته بودیم درانتظار که نوبمون بشه
بعد زنگ گوشی من ازاین آهنگ های آذری شاد
عروسی بود ازلجم گذاشته بودم چون سرجواب ندادن دعوام می کردن
خب چشتون روز بد نبینه این گوشی تو کیف گم شده بود کله سالن بزن بکوب بازنگ گوشی من بودیهو دیدم ملت ساکت شدن برگشتن یه لبخند ملیح به من زدن کلا جوازاین رو به اون رو شدفک کنین جلوییا برگردن عقب نگاه کنن این شکلی باشن😁😁😁😁😁 اکثرا مردم باشن هرچی دردومرض داشتن چنددیقه فراموش کردن :AXdt: applaudit

.......

کاربر بوکینو
LV
0

سکه
2,328
رفته بودیم دکتر منو مامانم بودیم تعدادزیاد بود صندلی ها پر وشلوغ و وهمه عصبی نشسته بودیم درانتظار که نوبمون بشه
بعد زنگ گوشی من ازاین آهنگ های آذری شاد
عروسی بود ازلجم گذاشته بودم چون سرجواب ندادن دعوام می کردن
خب چشتون روز بد نبینه این گوشی تو کیف گم شده بود کله سالن بزن بکوب بازنگ گوشی من بودیهو دیدم ملت ساکت شدن برگشتن یه لبخند ملیح به من زدن کلا جوازاین رو به اون رو شدفک کنین جلوییا برگردن عقب نگاه کنن این شکلی باشن😁😁😁😁😁 اکثرا مردم باشن هرچی دردومرض داشتن چنددیقه فراموش کردن :AXdt: applaudit
مدیونین فک کنین آدم شدم
چندماه پیش تو کلاس نشسته بودیم استاد درس می داد دوستم زنگ زد اهنگ مورد نظر
ناری ناری جومعه ای اناری داری
همه نگاه کردن خندیدن
استادم خندید گفت روحیه شادی داره دیگه😅😂😂😂:bobes123:Gtrr

Who has read this thread (Total: 0) View details

Top Bottom