به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

Elora

[حفاظت کل انجمن]
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-03
مدال‌ها
8
سکه
2,572
نام و نام خانوادگی: زهرا محمدی

عنوان: رقص‌ زیر تلألوی مهتاب

ژانر: عاشقانه

ناظر: @DENISE

مقدمه:

گاه نگرشم را به جهان سوق می‌دهم، گاه از رویاهای واهی خود را رها می‌سازم و از وهم رها می‌شوم!
گاه با نجوای قلبم زیر نور ماه، می‌رقصم و خود را به کهکشان اخترک‌ها می‌سپارم.
من همانند تمامی عشاق ماه را می‌ستایم. حلال سیم‌گون رنگی که در ظلمت شب درخشش‌ را تقدیم به تن نژندم می‌کند و روح تازه‌ای را به جانم بذل می‌کند را می‌ستایم!
زیر نور مهتاب می‌رقصم و ماه به من می‌گوید:
《تو همانند اویی! پس خود را از من نگیر و همیشه برای من برقص! 》

آخرین ویرایش توسط مدیر:
امضا : Elora

Soheil

مدیر بازنشسته
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-06-07
مدال‌ها
17
سکه
2,046
451911_2421-14-59-downloadfile-1-.png

نویسنده‌ی عزیز، از این‌که انجمن بوکینو را برای انتشار آثارتان برگزیدید، خرسند و سپاسگزاریم.

لطفا قبل از تایپ دلنوشته‌ی خود، قوانین مربوطه‌ به تایپ دلنوشته را مطالعه کنید.​

همچنین شما می‌توانید در صورت نیاز به راهنمایی و بهبود بخشیدن قلم خود، درخواست ناظر دهید.​

پس از تایپ حداقل ۱۵ پست، می‌توانید درخواست نقد
و تگ دهید.​

شما می‌توانید پس از تایپ ١٠ پست برای اثر خود درخواست طراحی جلد دهید‌.​

بعد از ۲۰ پست می‌توانید پایان دلنوشته‌تان را اعلام کنید.​

در صورت تصمیم به عدم ادامه‌ی تایپ دلنوشته، شما می‌توانید درخواست انتقال به متروکه دهید و همچنین در صورت تصمیم به ادامه‌ی تایپ دلنوشته و انتشار اثرتان می‌توانید درخواست بازگردانی اثر از متروکه را دهید.​

𖡼 با سپاس از توجه شما 𖡼

[کادر مدیریت تالار ادبیات]

• پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: Elora

Elora

[حفاظت کل انجمن]
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-03
مدال‌ها
8
سکه
2,572
زیر تلألوی مهتاب می‌رقصم. چشمانم تنها چهره‌ای از ماه را در اندیشه‌هایش می‌پندارد.
چهره‌ی معشوقه‌ی خود را!
در میان درختان سر به فلک کشیده، که اطرافش را احاطه کرده قدم می‌زنم. من از این حصار دلنشینی که زندانی شده‌ام و تنها ماه شاهد آن است، مملو از نشاط هستم.
دیدگان طوسی‌ام را به درخشش چشم‌گیر ماه می‌دوزم، که مهتاب به سخن می‌آید و ل*ب می‌زند:
《تو تنها در حصار من برقص، آن‌ها در طمع شکار تو‌ هستند! 》

آخرین ویرایش:

Elora

[حفاظت کل انجمن]
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-03
مدال‌ها
8
سکه
2,572
پرتوهای نور ماه را بر روی خودم حس می‌کنم، می‌رقصم، شادمانی می ‌‌‌‌کنم و این بین ماه برایم سوغاتی می‌آورد.
کرم‌های شب‌تابی که همانند ستاره برای همراهی‌ام می‌آیند و یا پروانه‌های دریایی رنگی، که نمایشی از بحر را با بال هایشان برایم به ارمغان می‌آورند.
مهتاب باز می‌بخشد، هم مرا مملو از درخشش می‌کند هم موجودات دیگر را!
من قول دادم که تنها برای ماه و مهتاب برقصم پس بلند فریاد می‌کشم:
《که من با تمام وجودم دوستت دارم! 》

آخرین ویرایش:

Elora

[حفاظت کل انجمن]
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-03
مدال‌ها
8
سکه
2,572
چرخشی زیر این نور درخشنده می‌زنم. تبسمی بر ل*ب می‌نشانم و به تماشای ماه می‌نشینم.
ماهی که همچون من عاشق بود، عاشق سیاهی بود... .
ولی حیف که سیه‌ای و تاریکی به ضررش بود.
اما اون همچنان تابید، معشوقش نابود شد.
درخشش مرا دید، عاشق تیرگی باطن من گشت، به من دل بست و بار دگر رقص من زیر نور او...
شکوفا شد!

Elora

[حفاظت کل انجمن]
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-03
مدال‌ها
8
سکه
2,572
ماه همچو مرواریدی برفی درون دریای ظالم و سیاه رنگ است.
درخششی که دارد، حتی چشم‌های بدون سو را نسبت به خود جلب می‌کند؛ چرا که تمام زیبایی‌ها، مهربانی‌ها، بخشش‌ها درون او قرار دارد.
او بی‌هیچ منتی نوری روشن را از اعماق وجودش به قلب‌های خسته تقدیم می‌کند، من نیز برای این‌که قلبش را میان اهریمن تاریک شب رها نکنم، شام تا سحر برای او...
می‌رقصد!

• پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban
بالا