• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

• تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
Status
Not open for further replies.

سون آی

🖤⃟ ɪᴍ sᴛɪʟʟ ɪɴᴛᴏ ʏᴏᴜ
LV
0

سکه
9,077
تو هوا را از من بگیر؛ اما نگاهت را، لبخندت را از من نگیر. بگذار با لبخندت جان بگیرم و با نگاهت به اقیانوس قلبم جان ببخشم. تو که می‌دانی؛ رد لبخندت، فرسنگ‌ها را به نام تو کرده و نگاهت بذر عشق را می‌شکفد؛ بگذار همانند ماه بر تو بتابم و عطرت را ببو*سم.

Last edited by a moderator:

سون آی

🖤⃟ ɪᴍ sᴛɪʟʟ ɪɴᴛᴏ ʏᴏᴜ
LV
0

سکه
9,077
همین که در میان آسمان بی‌کرانت که آکنده از عطر توست، دست‌هایت به نام من باشد، کافی‌ست. ای جانان، من تو را در بطنِ آرزوهایم، خواهانم. امیدوارم شاپرک‌ها گوش به زنگ باشند تا نوای عشقمان را به هفت آسمان برسانند.

سون آی

🖤⃟ ɪᴍ sᴛɪʟʟ ɪɴᴛᴏ ʏᴏᴜ
LV
0

سکه
9,077
امشب دیوانگی‌ام بالا زده؛ نه سکوت و نه موسیقی شاد و نه هیچ چیز و هیچ‌کَس دیگر جز دست‌هایت نمی‌تواند این دیوانگی را تسکین دهد.
بدان، رد انگشت‌هایت پرنده‌ی خیالم را به پرواز در می‌آورد و آرامش را به جانش تسکین می‌دهد.

سون آی

🖤⃟ ɪᴍ sᴛɪʟʟ ɪɴᴛᴏ ʏᴏᴜ
LV
0

سکه
9,077
وقتی مرا با دست‌هایت به حصار خود در می‌آوری، چنان جاذبه‌ی آغوشت به جاذبه‌ی جهان غلبه می‌کند که روحم را به پرواز در می‌آورد. خودت که می‌دانی؛ من فقط در آغوشت، حصاری محکم خواهانم!

سون آی

🖤⃟ ɪᴍ sᴛɪʟʟ ɪɴᴛᴏ ʏᴏᴜ
LV
0

سکه
9,077
هر کَس هر جا که دلش می‌خواهد بایستد؛ اما به کسی اجازه‌ی این‌که، خواهان دستان تو باشد نخواهم داد.
فقط جای من، تنها درون دست‌های توست!

سون آی

🖤⃟ ɪᴍ sᴛɪʟʟ ɪɴᴛᴏ ʏᴏᴜ
LV
0

سکه
9,077
به آن دست‌های بزرگ و مردانه‌ات نیاز دارم؛ به سی*نه‌ات و شانه‌های تنومند و قدرتمندت حتی!
نمی‌دانی چه لذّتی دارد وقتی کنار تو، از خیابان رد می‌شوم. نمی‌دانی چه شعفی دارد با تو بودن و دست در دست!

Last edited:

سون آی

🖤⃟ ɪᴍ sᴛɪʟʟ ɪɴᴛᴏ ʏᴏᴜ
LV
0

سکه
9,077
راه که می‌روی، می‌خواهم پا جای پاهایت بگذارم. نه برای این‌که نخواهم با تو هم‌قدم شوم، نه! عقب می‌مانم، چون می‌خواهم مراقبت باشم. می‌خواهم رد پایت را هیچ آدمی لمس نکند. تو تنها برای من هستی؛ همه‌چیزت برای من است!

سون آی

🖤⃟ ɪᴍ sᴛɪʟʟ ɪɴᴛᴏ ʏᴏᴜ
LV
0

سکه
9,077
وقتی سرپناه من می‌شوی؛ بالاتر از دنیای من دنیایی نیست.
من با دست‌های تو دنیا‌ها را فتح کرده‌ام. می‌دانم تا هستی، هست و نیستی‌ام را به سجده در می‌آورم، برای دنیایی که تو حاکمش باشی. و چه‌قدر دنیایی که تو حاکمش باشی را دوست می‌دارم.

سون آی

🖤⃟ ɪᴍ sᴛɪʟʟ ɪɴᴛᴏ ʏᴏᴜ
LV
0

سکه
9,077
در کنار برکه‌ی ناامیدی نشسته‌ام، به امید دستی که مرا از این تاریکی برهاند و روشنایی از آنم کند و تو آمدی. با سخاوت من را طلبیدی و دانه‌ی خشکیده‌ام‌ را در دشت عشق رویاندی.

سون آی

🖤⃟ ɪᴍ sᴛɪʟʟ ɪɴᴛᴏ ʏᴏᴜ
LV
0

سکه
9,077
در این لحظه‌ها خورشید را می‌بینم، که اشعه‌اش از چشم تو ساطع می‌شود و خیال تو در من آواز می‌خواند تا تو را با دست‌هایم به آغوش بکشم. تا دریابی چه‌قدر دوست داشتنت، می‌تواند لذّت‌بخش باشد!

Status
Not open for further replies.

Who has read this thread (Total: 0) View details

Top Bottom