بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو
انجمن فرهنگی بوکینو،
مکانی برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره میشود.
هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است.
برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.
عنوان: میپرسی دوستت دارم؟ ژانر: عاشقانه، تراژدی نویسنده: اهورا تابش تگ مربوطه: برگزیده ویراستار: @Liam (زینب سواری) مقدمه: از من میپرسی که دوستت دارم؟ نمیتوانم جوابت را دهم... . نمیتوانم با هیچ زبانی شرح دهم، راز دلم با خاموشی من، آشکار است؛ آه سوزانم از سر نهان، خبر میدهد. مگر مرا نمیبینی...
به نام خدا نام دلنوشته: گورنامهها ژانر: عاشقانه، تراژدی نویسنده: پرتوِماه تگ مربوطه: برگزیده مقدمه: کلاویههای پیانو، ریسههای آبی، من و تویی که خیلی وقته نیستی! کاغذهای قهوهای شتری با نقش آفتابگردونی که سالهاست هی خط میخورن و نامهای که هنوزم نوشته نشده!
به نام آن که گل را خنده آموخت و بر جان شقایق آتش افروخت عنوان اثر: پندارههای سکوت ژانر: تراژدی، اجتماعی نویسنده: سارا جلالت ناظر: @Liza مقدمه: در تاریکی سکوت، غمی بیپایان پنهان شده است، آوای بیصدا، زخمی عمیق در جامعه که هیچکس نمیتواند دیده و درمان کند. آوازههای خاموشی که درون هر آدمی...
عنوان: غبارِ حزن ژانر: عاشقانه، تراژدی قالب: رباعی تگ: برگزیده ویراستار: زینب سواری @مهوین؛ مقدمه: پاکتِسیگار و یک غم، یک طرف دود و یک نخ سیگار یک سخیف در دلم طوفانیست از مواج دودِ غم دود غم و عاشقیِ بینوا یک موج بیطرف معنی عنوان: گرد و خاکِ غم
•●بسم رب القلم●• نام اثر: همپِی ژانر: فانتزی_عاشقانه نویسنده: الهه_آ ناظر: @Liza تگ: فاخر خلاصه: تقدیر تو را به مکانی که به آن تعلق داری هدایت میکند؛ سرنوشتِ تو پیش از تو مقدر شده و راهی جز قبول آن پیشِ روی تو نیست. هرچقدر به خیال خود، روزگار را دور بزنی و از اتفاقات دور بمانی باز هم میبینی...
عنوان: فردای بیتو نویسنده: زری ژانر: تراژدی ناظر: @yas_NHT خلاصه:به چشمانم خیره شو، من برای اینکه دردهایم را به تو بفهمانم، جز چشمانم دیگر چیزی ندارم. چشمانم نیمی از عشق و نیمی از نفرت در آن موج میزند و درخشش میگیرد. به دستانم نگاه کن. غم با دست زمختش دستانم را میگیرد. به ل*بهایم نگاه کن...