• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

ARAMESH

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Apr 29, 2023
Messages
876
سکه
4,361
مواد لازم برای تهیه فسنجان مرغ با گردو
مغز گردوی آسیاب شده 500 گرم
گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری
آب‌لیمو 3 قاشق غذاخوری
فلفل 1 قاشق مرباخوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
رب گوجه‌فرنگی 1 الی 2 قاشق غذاخوری سر صاف
پیاز رنده شده 1 عدد متوسط
زرشک به میزان لازم برای تزئین
روغن به میزان لازم
توجه داشته باشید که می‌توانید مواد را بر اساس تعداد نفرات و سلیقه شخصی تغییر دهید.
 
  • لایک
Reactions: AVA

ARAMESH

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Apr 29, 2023
Messages
876
سکه
4,361
برای آماده‌کردن مرغ فسنجان، بعد از شستن مرغ‌ها، مقداری نمک و فلفل سیاه روی آنها بپاشید.
ابتدا مغز گردوی آسیاب شده را به همراه پیاز رنده شده و سرخ شده با زردچوبه تفت دهید و 3 پیمانه آب داخل قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت بالای گاز قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید.
وقتی گردوها 5 دقیقه جوشیدند، رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و در قابلمه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم گردوها 20 دقیقه دیگر بجوشند.
در این فاصله داخل یک ماهیتابه مقداری روغن می‌ریزیم و باحرارت ملایم مرغ‌ها را سرخ می‌کنیم.
برای اینکه بوی زهم مرغ گرفته شود کمی زردچوبه روی آن می‌پاشیم.
بعد از سرخ‌شدن، مرغ‌ها را کنار می‌گذاریم و به سراغ گردوهای در حال پخت می‌رویم و آن را هم می‌زنیم و بعد از 20 دقیقه رب انار را به همراه نمک، فلفل، آبلیمو و همین‌طور شکر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا همه مواد مخلوط شوند. البته بعد از جاافتادن خورشت فسنجون مجلسی می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری شکر را به همراه ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده به آن اضافه نمایید.
اگر در این مرحله حس کردید آب خورشت کم است، می‌توانید آب سرد یا آب یخ داخل آن بریزید.
نیم ساعت دیگر هم زمان می‌دهیم تا موادی که به خورشت اضافه شده با بقیه مواد به‌آرامی بجوشد.
بعدازاین مراحل مرغ‌ها را داخل خورشت اضافه می‌کنیم و چاشنی غذا را تست می‌کنیم که اگر به چیزی احتیاج داشت اضافه نماییم و منتظر می‌شویم تا خورشت جا بیفتد.
خورشت آماده شده را با برنج سفید نوش‌جان کنید.
طرز تهیه فسنجان با مرغ برای ۱۰ نفر فرقی با این دستور پخت ندارد فقط بایستی مقدار مواد را 2.5 برابر نمایید.
 
  • لایک
Reactions: AVA

ARAMESH

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Apr 29, 2023
Messages
876
سکه
4,361
نکته و ترفند شگفت‌انگیز برای خوشمزه و خوش‌رنگ شدن خورشت فسنجان
از مواد اولیه باکیفیت، به‌ویژه گردو و زرشک تازه و خوشمزه در تهیه خورشت فسنجون استفاده کنید.
سس فسنجان را با کیفیت و متناسب با میزان مواد اولیه درست کنید. همچنین برای تعادل‌دهی به مزه شیرین و تند سس فسنجون، کمی شکر به آن بیفزایید.
از مواد مختلف، مانند پیاز، زرشک، نارنج و گردو، به‌تناسب و به میزان مناسب استفاده نمایید.
برای اینکه گردو خوب روغن از خودش پس بدهد باید آن را خوب با آسیاب خرد کنید و یا با چرخ‌گوشت چرخ کنید. یا می‌توانید در مرحله تفت‌دادن گردوها، چندتکه یخ کوچک به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود به گردوها شوک وارد شده و روغن زیادی پس بدهند.
گردو را زیاد تفت ندهید، چون تلخ می‌شود. همچنین نباید خام هم داخل خورشت ریخت؛ چون طعم و بو بدی به خورشت می‌دهد
برای به روغن افتادن خورشت بعد از تفت‌دادن گردو، سریعاً به آن آب سرد یا چندتکه یخ اضافه کنید.
اگر خورشت فسنجان ترش دوست دارید، باید باز هم برای طعم بهتر و خوش‌رنگ‌تر شدن خورشت، حدود یک قاشق غذاخوری سرخالی شکر به آن اضافه کنید.
اگر بخواهید فسنجان را با گوشت قرمز تهیه کنید بهتر است برای قشنگ‌تر شدن خوشت، گوشت را به‌صورت قلقلی داخل خورشت بریزید.
برای لعاب‌دار شدن خورشت می‌توانید در نیم ساعت آخر باتوجه‌به مقدار خورشت، یک عدد سیب‌درختی را با رنده ریز داخل آن رنده کنید تا غلیظ‌تر شود.
برای خوش‌طعم شدن و لذیذتر شدن خورشت می‌توان به نسبت مقدار مغز گردو، یک‌سوم مغز پستهٔ آسیاب شده به آن اضافه کنید.
رب انار را با گردو تفت دهید تا خوش‌رنگ‌تر شود.
بهتر است زعفران را جایگزین زردچوبه کنید تا علاوه بر رنگ آن، عطر مطبوعی را به خورشت بدهد.
اگر دوست داشته باشید مزه خورشتان ملس شود، از رب انار ملس به همراه شکر و یا شیره خرما استفاده نمایید. در غیر این صورت از رب انار ترش و قیسی استفاده کنید.
برای یکنواخت شدن خورشت، بهتر است پیاز را با رنده ریز، رنده کنید.
استفاده از هر گونه ادویه‌جات کاملاً سلیقه‌ای است. مثلاً می‌توانید یک قاشق‌چای‌خوری دارچین یا برگ‌بو به خورشت اضافه نمایید. بهتر است طرز تهیه ادویه مرغ را یاد بگیرید که بتوانید به‌طور مرتب و روزانه استفاده شود.
 
  • لایک
Reactions: AVA

ARAMESH

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Apr 29, 2023
Messages
876
سکه
4,361
خورشت فسنجان با مرغ و رژیم غذایی
برای تهیه یک غذای رژیمی با مرغ، کافی‌است ادویه‌های محبوب خود را انتخاب و خوراک رژیمی دلچسبی برای وعده‌های غذایی خود تهیه کنید. خورشت فسنجان با مرغ از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که معمولاً با برنج سفید سرو می‌شود. اما برای افرادی که در حال رعایت رژیم غذایی هستند، تهیه فسنجان با مرغ به‌صورت سالم و کم‌کالری نیز ممکن است. برای تهیه این غذا، مناسب برای رژیم غذایی، می‌توانید از مرغ سینه بدون پوست استفاده کنید. همچنین می‌توانید به‌جای شکر، از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند عسل، شیرینی خشک یا سرکه سیب استفاده کنید.

در کنار این، می‌توانید حجم روغن مورداستفاده را کاهش دهید و به‌جای سرخ‌کردن مواد، از روش‌های پخت سالم مانند پخت در آب یا پخت در فر و به‌جای استفاده از برنج سفید، می‌توانید از برنج قهوه‌ای استفاده کنید. در نتیجه، با رعایت این نکات و تهیه فسنجان با مواد سالم و کم‌کالری، می‌توانید این غذای خوشمزه را به‌صورت سالم و مناسب برای رژیم غذایی خود تهیه کنید.

گوشت مرغ یکی از بهترین گزینه‌ها در برنامه رژیم لاغری است که علاوه بر تأمین کالری و چربی موردنظر، در فرآیند کاهش وزن نیز مؤثر است. برای شروع یک رژیم لاغری، داشتن یک برنامه غذایی اصولی که تحت نظر متخصص تغذیه باشد ضروری است. برنامه‌های رژیم لاغری بهاره غفاری با در نظر گرفتن تمامی جوانب، اصول صحیح تغذیه را مراعات کرده تا شما زودتر به نتیجه مطلوب خود برسید
 
  • لایک
Reactions: AVA

Who has read this thread (Total: 0) View details

Top Bottom