What's new

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

دنباله دار حرف دلتون ب معلما...

فردین رادفر

فردین‌رادفر
LV
0

Reaction score
2,746
سکه
2,003
خواهش دارم در کنار دروس کتابی، درس زندگی و شرف و انسانیت و امید به فردا رو به دانش‌آموزا بیاموزن نه اینکه با حرفا و کاراشون اعتماد بنفس نوجوونا رو پایین بیارن. قرار نیست همه دکتر و مهندس و ... بشن. ما دکتر داریم بلانسبت از گاوم کمتر شرف داره یه کارگر شریف داریم ادب و متانتش ستودنیه. انسان تحویل جامع بدید✅ چون بعد از پدر و مادر، شما و جامعه تو تربیت یک شخص دخیل هستین

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+عکاس انجمن]
Staff member
Top Poster Of Month
LV
0

Reaction score
11,469
سکه
33,233
الان اون نصف صفحه سخن امام خمینی که در مورد شهیدان بود، کدوم قسمت از مشکل منو حل میکنه که سرش ۴ نمره کم کردی بی معرفت؟
کلی خون دل خوردم بی انصاف. سر اون با دوستم شرط بسته‌ بودم 😔💔

Atrisa1235

نویسنده بـــرتر
LV
0

Reaction score
1,129
سکه
2,172
چرا زنگ بخوانیم کلاس سوم سرتخته هیچکی جز من بلد نبودن سه نفر بودن من چهارمی چون دستم بالا کردم جواب دوتا سوال اونارو دادم وروز قبلش کلی درس خونده بودم اومدم به سرم سیلی زدی چه گناهی کرده بودم چرا منو زدی عوض سه نفر ازمن گرفتی درحالی که درست خونده بودم هیچ وقت نمی بخشمت
یا وقتی چرا کلاس دوم زنگ بنویسیم چون اون جدول لعنتی کلمات اشتباه رنگ کرده بودم پاک کرده بودم دوباره رنگ کرده بودم با بی شرمی بلندش کردی همو نشون دادی مسخرم کردی گفتی کثیف وبی سلیقه 😑😑اونام خندیدن تو هردومورد باگریه رفتم خونه یادم نمیره😑😑😑دخترشم توکلاس مابود الان دبیری قبول شده امیدوارم دخترش مثله خودش نشه

شهبانو؛

گوینده آزمایشی
LV
0

Reaction score
55
Time online
8h 45m
سکه
5
لطفا علاوه بر تدریس و خودنمایی تو استاد بودن در اون درس ، استادیتون در درک کردن و خوب و بهتر درس دادن اثبات کنید و وقتی دانش آموزی نمفهمه حجوم نیترید و از الفاظی مثل تو گیجی نمیفهمی جلو رفیقاش و همکلاسی هاش استفاده نکنید!

Atrisa1235

نویسنده بـــرتر
LV
0

Reaction score
1,129
سکه
2,172
هی تویی که مانتو شلوار بنفش کوتاه مخملی می پوشیدی مثلا معلم پرورشی بودی وقتی برگه های درس ازقران سرجلسه تفکر پخش می کردی من همون جا جلوچشت شانسی زدم با اخم نگاه کردی هرپنج تا درست ازاب دراومد اسمم زدن تابلو اعلانات رفتی کتابشو دادی به من گفتی بعده عید می برمت مسابقه عیدم زهرمارکردم بعد توبه جای من دختر دیگه رو که اصلا اسمش نبود بردی
منو نبردی😑😑😑
یا سره تحقییق یه گروهمون کردی هیچ کدوم نمی نوشتن من همه درسام بالا ۱۸ بود به خاطر که صفر ندی اومدم به جا اونا پرسیدم چی بنویسیم میشه دایناسورا بنویسیم گفتی میشه بعد که تایپ کردم اوردم اسم بقیع رونوشتم اعصبانی شدی گفتی من کی گفتم مارمولکا بنویس ها برو عوض کن
من یه شب تا صبح بیدار موندم دستی نوشتم اسم بقیه نوشتم توکارنامه بقیه ۱۹ دادی به من ۱۶ دادی همه نمره هابالا بودن جزاین درس بااین که می دونستی کلش من نوشتم چوت هیچ کدوم حتی ازت نپرسیدن چه طور بنویسین
بدون هیچ وقت نمی بخشمت با اون مانتو شلوار زشتت که جلو خورشیدبرق می زدانگار رو بالشتی مخملی ننم بزرگم بودی فک می کرد خیلی خوچگله جوونم بود واسمون ابرو مبرو می اومد اخم می کرد

رفتارت خیلی زشته یه عقده ای بدذات بودی خداازت نگذره هیج وقت

Atrisa1235

نویسنده بـــرتر
LV
0

Reaction score
1,129
سکه
2,172
تویی کلاس نهم معلم ادبیات بودی چه طور تونستی اشتباه گذاشتن گیومه تومتن املا علط بگیری درحالی که هیچ غلطی نداشتم
بهم ۱۸ بدی 😑😑😑
یاچرا کلاس جلو که می نشستیم دونفر جلویی همیشه حرف می زدن شلوغ می کردن می اومدی یقه منو می گرفتی حرف بارم می کردی
یه سال تموم بدون که گوش بدی ببینی کیه منو دعوا می کردی درحالی که دوستای من عقب می نشستن من تنها جلو بودم پس کسی نداشتم حرف بزنم زنگه کلاس🥲🥲
اخره سال فهمید الکی تعریف کردولی فایدس چیه دیگه 😑😑😑

Who has read this thread (Total: 7) View details

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top Bottom