نویسندگی.نقاشی یا فوتبال
حرفه ای ک جدی دنبالش می کنین؟
رمز عبور وای فات چیه؟! ( بهترین سوال!)
نویسندگی.نقاشی یا فوتبال
حرفه ای ک جدی دنبالش می کنین؟
1qwer4tyui888نویسندگی.
رمز عبور وای فات چیه؟! ( بهترین سوال!)
متاسفانه اصلا اهنگ یادم نمیمونه و فقط میزارم که یه صدایی پخش بشه و گوش نمیدم....1qwer4tyui888
غمگینترین آهنگی که گوش کردی؟
من با خانوادم روراستم، یکی از دروغهای بچگیم که هنوز یادمه. خیلی دلم میخواست گلس تبلتمو ببینم برای همین از روی صفحه تبلت برش داشتم وقتی دیدم نمیتونم دوباره بچسبونمش داخل کیسه نون خشکی انداختم و به خانوادم گفتم چون شکسته بود انداختمش دور تا دعوام نکنید (تنها چیزی که یادمه اینه)متاسفانه اصلا اهنگ یادم نمیمونه و فقط میزارم که یه صدایی پخش بشه و گوش نمیدم....
بزرگترین دروغی که به خانواده گفتی
من تو رو بخاطر خودت دوست دارممن با خانوادم روراستم، یکی از دروغهای بچگیم که هنوز یادمه. خیلی دلم میخواست گلس تبلتمو ببینم برای همین از روی صفحه تبلت برش داشتم وقتی دیدم نمیتونم دوباره بچسبونمش داخل کیسه نون خشکی انداختم و به خانوادم گفتم چون شکسته بود انداختمش دور تا دعوام نکنید (تنها چیزی که یادمه اینه)
بدترین و ضایعترین دروغی که شنیدی؟
زیاد اهل عروسک نبودم ولی یادمه سر اینکه مامانم برای دخترخالم باربی خریده بود خیلی گریه کردم که چرا برای منم نخرید (بیشتر بهخاطر حسودیکردن به دخترخالم بود که مامانم براش عروسک خرید)🥲من تو رو بخاطر خودت دوست دارم
چه اسباب بازی دوست داشتی برات بخرن ولی نشد که برات بخرن
یه زمانی شدید پیگیر بودم الان برام مهم نیستن ولی بازی جواد عزتی رو دوست دارمزیاد اهل عروسک نبودم ولی یادمه سر اینکه مامانم برای دخترخالم باربی خریده بود خیلی گریه کردم که چرا برای منم نخرید (بیشتر بهخاطر حسودیکردن به دخترخالم بود که مامانم براش عروسک خرید)🥲
سلربیتی مورد علاقت کیه؟
قورمه سبزی، لازانیا، ماکارانی ... زیادنیه زمانی شدید پیگیر بودم الان برام مهم نیستن ولی بازی جواد عزتی رو دوست دارم
غذای مورد علاقه
راز داری تا مرگقورمه سبزی، لازانیا، ماکارانی ... زیادن
چه ویژگی هایی رو از ادما میپسندی
نه متاسفانه...راز داری تا مرگ
شنا بلدی