بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی ایجاد شده است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذتبخش موفقیت را بچشید!
ثبتنام
ورود به حساب کاربری
نويسندگان گرامی توجه کنید:
انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
(کلیک کنید.)
قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
(کلیک کنید.)
انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری میباشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما
مسدود میگردد.
باز کردن گره از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرفهایش، ما را به کشف حقیقت نزدیکتر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
۱_ جایی که شوهر محل زندگی مشخصی ندارد
۲_جایی که با هم توافق کرده باشند که زن منزل جداگانه داشته باشد
۳_جایی که انتخاب محل سکونت به زن سپرده شده
۴_جایی که زن با اجازه دادگاه محل زندگی دیگری انتخاب می کند
بر اساس ماده ۱۰۳۷ قانون مدنی هر یک از نامزدها می تواند در صورت به هم خوردن وصلت منظور هدایایی را که به طرف دیگر یا ابوین او برای وصلت منظور داده است مطالبه کند اگر عین هدایا موجود نباشد مستحق قیمت هدایایی خواهد بود که عادتا نگاه داشته می شود مگر اینکه آن هدایا بدون تقصیر طرف دیگر طلب شده باشد.
جهیزیه یا جهاز به اسباب و لوازم منزلی گفته میشود که زوجین قبل از عروسی میبایست جهت شروع زندگی مشترک تدارک ببینند مانند تلویزیون، اجاق گاز، فرش، یخچال، جاروبرقی، مبل و ...
از نظر قانون اسباب و اثاثیه ای که زوجه از منزل پدری به منزل مشترک می آورد متعلق به زوجه است و می تواند از طریق دادگاه استرداد آن را بخواهد.
اما در خصوص اسباب و اثاثیه ای که زوج برای زندگی مشترک تهیه می کند دو نظر و رویه ی متفاوت وجود دارد؛
نظر اول اینکه اسباب و اثاثیه تهیه شده توسط زوج تا مبلغ تعهد مندرج در سند ازدواج متعلق به زوجه است و مازاد بر مبلغ مذکور متعلق به زوج می باشد.
و نظر دوم اینکه اسباب و اثاثیه تهیه شده توسط زوج صرفاً جهت استفاده در زندگی مشترک می باشد و زوجه مالک آن محسوب نمی گردد لذا زمانی که دیگر زندگی مشترکی وجود نداشته باشد زوجه حق استرداد جهیزیه تهیه شده توسط زوج را ندارد.