What's new

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

افشاگری پیمان یوسفی مجری برنامه ورزش!

YAS

[مدیرکل - مدیر تالار نظارت+مترجم انجمن]
Staff member
Top Poster Of Month
LV
0

Reaction score
3,380
Time online
19d 22h 18m
سکه
5,625
یک جریان خطرناک در فوتبال ایران برای گرفتن غرامت مربیان و بازیکنان خارجی پس از فسخ هم برنامه دارند که سهم ببرند!
💙🔵افشاگری عجیب پیمان یوسفی مجری برنامه ورزش و مردم درباره یک جریان جدید و عجیب در فوتبال ایران: به تازگی جریاناتی در فوتبال قراردادها را به سمت و سویی می برند که پس از فسخ های یکطرفه و ناگهانی در اعداد و ارقام غرامت سنگین بازیکن و مربی خارجی که فسخ کرده اند یا شکایت کرده اند شریک می شوند! البته من منظورم آقای نظری جویباری نیست منظورم به همه کسانی است که در نقل و انتقالات دستی دارند و این ماجرا باید مورد توجه ویژه همه در فصل نقل و انتقالات قرار بگیرد.

📝جویباری: من با ۱۸ فسخ یکطرفه روبرو بودم که من ۵ تا قرارداد را دوطرفه فسخ کردم/ اگر ۴ یا ۵ فسخ دوطرفه به ای اف سی و کاس گزارش شود دو پنجره بسته می شود/ استقلال در یک دهه اخیر مرتب تغییر کرده و ثبات نداشته است و همین باعث شده تیم نتیجه نگیرد/ هواداران در فضای مجازی غرق نشوند، کجای دنیا تیم قهرمان حذفی می شود و بعدش می ِآیند جلوی باشگاه و تجمع می کنند و شعار می دهند؟

Who has read this thread (Total: 1) View details

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top Bottom