به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

بوکینو خان

پیر دانا افسانگان
پرسنل مدیریت
ربات انجمن
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-19
سکه
42
⚜به نام خالق قلم⚜

با سلام خدمت تک تک شما عزیزان بوکینو!
این تاپیک برای راهنمایی شما گرامیان ایجاد شده است؛ پس هرگونه سوال و یا مشکلی مبنی بر فعالیت در تالار کتاب داشتید، می‌توانید در همین تایپک بپرسید.
مدیریت تالار در اولین فرصت، پاسخ سوالات شما را خواهد داد.

از صبوری و شکیبایی شما سپاسگذاریم!

«اسپم ممنوع»

[مدیریت تالار ادبیات داستانی]

آخرین ویرایش توسط مدیر:

یگانه جان

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-12-18
سکه
35
سلام عزیزم من دارم رمان مافیایی مینویسم ولی تو توصیف شخصیت هام مشکل دارم مثلا نمی‌دونم عدنان که به سلطان وحشت معروفه رو چطور توصیف کنم

یا شخصیت یگانه که مظلوم و ترسوعه رو چطور توصیف کنم

یا مثلاً تو دیالوگ نویسی ها مشکل دارم.

آخرین ویرایش:

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بین‌الملل]
پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
4
سکه
24,129
سلام عزیزم من دارم رمان مافیایی مینویسم ولی تو توصیف شخصیت هام مشکل دارم مثلا نمی‌دونم عدنان که به سلطان وحشت معروفه رو چطور توصیف کنم

سلام و درود دوست عزیز.

برای توصیف ظواهر و رفتار شخصیت هاتون می تونید ابتدای اثر یه شناسنامه براشون بنویسید. یا هنگام وقوع یه اتفاق یا حادثه، تلنگر کوچیکی به رفتار معصومانه یا خشن شخصیت هاتون که قبلا اتفاق افتاده داشته باشید. این طوری هم داستان تون جذاب تر و هم طولانی تر میشه. البته زیاد گسترش پیدا نکنه بهتره چون رشته داستان از دست خواننده در میره.
یه روش دیگه هم اینه که کم کم اون شخصیت رو به تصویر بکشید. یعنی خواننده شناخت اولیه نسبت به شخصیت ها نداشته باشه. دقیقا همون کاری که داخل فیلم های اکشن و هیجانی انجام میدن.یعنی قهرمان و سلطه جوی داستان طی اتفاقاتی که می افته مشخص شه و حتی می تونید به این روش، چند مظنون داشته باشید چون مافیایی هست هیجان و پیچیدگی قضیه بیشتر میشه.

• عالیه
واکنش‌ها[ی پسندها]: Liam

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
4
سکه
24,129

برای دیالوگ نویسی هم ابتدا باید یه شناخت نسبت به این موضوع داشته باشید.
دیالوگ نویسی برعکس مونولوگ که تک نفره ست ، مکالمه بین تعداد افراد بیشتر هست.

سعی کنید برای شخصیت ها، اسم بذارید.

از تکرار ضمایر منفصل (من، تو ، او،آنها، ایشان و....) داخل چند جمله و به صورت پشت سر هم پرهیز کنید.

و همچنین از تکرار یک اسم در این شرایط به صورت مکرر بپرهیزید.

می تونید از بعضی علائم مثل( _ یا . )به جای ذکر اسم، قبل از شروع صحبتش استفاده کنید.

و پیشنهاد میشه دیالوگ های برتر نویسندگان مشهور و انواع کتاب و رمان که از دیالوگ داخل اثر استفاده کردن، رو حتما مطالعه کنید.

• عالیه
واکنش‌ها[ی پسندها]: Liam

یگانه جان

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-12-18
سکه
35
سلام و درود دوست عزیز.

برای توصیف ظواهر و رفتار شخصیت هاتون می تونید ابتدای اثر یه شناسنامه براشون بنویسید. یا هنگام وقوع یه اتفاق یا حادثه، تلنگر کوچیکی به رفتار معصومانه یا خشن شخصیت هاتون که قبلا اتفاق افتاده داشته باشید. این طوری هم داستان تون جذاب تر و هم طولانی تر میشه. البته زیاد گسترش پیدا نکنه بهتره چون رشته داستان از دست خواننده در میره.
یه روش دیگه هم اینه که کم کم اون شخصیت رو به تصویر بکشید. یعنی خواننده شناخت اولیه نسبت به شخصیت ها نداشته باشه. دقیقا همون کاری که داخل فیلم های اکشن و هیجانی انجام میدن.یعنی قهرمان و سلطه جوی داستان طی اتفاقاتی که می افته مشخص شه و حتی می تونید به این روش، چند مظنون داشته باشید چون مافیایی هست هیجان و پیچیدگی قضیه بیشتر میشه.
میشه چندتا مثال هم بزنید؟

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
4
سکه
24,129
برای دیالوگ نویسی هم ابتدا باید یه شناخت نسبت به این موضوع داشته باشید.
دیالوگ نویسی برعکس مونولوگ که تک نفره ست ، مکالمه بین تعداد افراد بیشتر هست.

سعی کنید برای شخصیت ها، اسم بذارید.

از تکرار ضمایر منفصل (من، تو ، او،آنها، ایشان و....) داخل چند جمله و به صورت پشت سر هم پرهیز کنید.

و همچنین از تکرار یک اسم در این شرایط به صورت مکرر بپرهیزید.

می تونید از بعضی علائم مثل( _ یا . )به جای ذکر اسم، قبل از شروع صحبتش استفاده کنید.

و پیشنهاد میشه دیالوگ های برتر نویسندگان مشهور و انواع کتاب و رمان که از دیالوگ داخل اثر استفاده کردن، رو حتما مطالعه کنید.
مثلا برای این جملات می تونید تغییر ایجاد کنید...

علی از مدرسه به خانه آمد. علی که خسته و کوفته بود، مادرش را صدا زد. مادر علی به علی سلام داد و ....

👇👇

علی از مدرسه به خانه آمد در حالی که خسته و کوفته بود، مادرش را صدا زد. مادر به پسرش سلام داد و

به جای علی، اگه از ضمیر هم استفاده کنید همین طور میشه.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
4
سکه
24,129
به جای این متن، می تونید موقع نوشتن این طور از علامت ها داخل دیالوگ نویسی استفاده کنید ....

احسان: بدو دیگه
مهرو: باشه یه لحظه صبر کن دیگه.
احسان: اومدی با خودت کیف منم بیار
مهرو: بذار ببینم همه چی برداشتیم .....

👇👇

_ بدو دیگه
. باشه یه لحظه صبر کن
_ اومدی با خودت کیف منم بیار
. بذار ببینم همه چی برداشتیم ....

البته قبل از این علائم اسم شخصیت ها رو یه بار بگید و ابتدای دیالوگ با عباراتی مثل:

مهرو گفت:

احسان در حالی که ‌کفش هایش را به پا می کرد: .....

شروع کنید.

یگانه جان

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-12-18
سکه
35
به جای این متن، می تونید موقع نوشتن این طور از علامت ها داخل دیالوگ نویسی استفاده کنید ....

احسان: بدو دیگه
مهرو: باشه یه لحظه صبر کن دیگه.
احسان: اومدی با خودت کیف منم بیار
مهرو: بذار ببینم همه چی برداشتیم .....

👇👇

_ بدو دیگه
. باشه یه لحظه صبر کن
_ اومدی با خودت کیف منم بیار
. بذار ببینم همه چی برداشتیم ....

البته قبل از این علائم اسم شخصیت ها رو یه بار بگید و ابتدای دیالوگ با عباراتی مثل:

مهرو گفت:

احسان در حالی که ‌کفش هایش را به پا می کرد: .....

شروع کنید.
بعد مثلا حس ترس
کمی عطوفت
یا حس خشم واقعی و زورگویی رو چطور توصیف کنم

بالا