جدیدترین‌ها

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

تـــولـــد 🫂مامان انجمن🫂

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Ayda

[معاونت کل سایت]
کادر مدیریت بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-21
پسندها
9,808
زمان آنلاین بودن
26d 5h 17m
امتیازها
458
سکه
11,452
تولد ندا، پشتیبان همیشه‌گی انجمن
امروز روز خاصی است؛ روزی که تمام بچه‌های انجمن به خاطر ندا، یکی از عزیزترین اعضای خانواده انجمن، جشن گرفته‌اند. ندا همیشه مثل یک مادر بود و با کارای خنده دارش همه رو شاد میکرد و نسل بوکینو رو حسابی پیچیده کرده بود، کسی که حتی در بدترین لحظات هم انرژی مثبت می‌دهد و همیشه در کنار همه است.
حالا این تولد، تولدی است که هیچ‌کدوم از بچه‌ها نمی‌خواستند از دستش بدن. اما داستان از اینجا شروع شد که زینب، مادر مهربان انجمن، به عنوان نماینده‌ی تمام اعضا تصمیم گرفت که تولد ندا رو جشن بگیره و به او نشان بده که چقدر در دل همه عزیز است. همه‌ی بچه‌ها هم با اشتیاق برای این جشن آماده. شدند
زینب به همه گفت: «بچه‌ها، ندا همیشه در کنار ما بوده. حالا وقتشه که بهش نشون بدیم چقدر براش ارزش قائلیم.» و بلافاصله یک شور و شوق در انجمن افتاد.
همه مشغول آماده‌سازی برای جشن شدند. کیک تولد با طراحی ویژه، گل‌های رنگی، و کارت‌های تبریک پر از شوخی و کلمات دلگرم‌کننده آماده شد. از آنجایی که ندا همیشه می‌خواست خانواده‌اش شاد باشند، بچه‌ها تصمیم گرفتند که جشن رو نه فقط به عنوان تولد، بلکه به عنوان یک جشن بزرگ خانوادگی برگزار کنند.
وقتی ندا وارد شد، ابتدا کمی متعجب شد، چون فکر می‌کرد روز معمولیه. اما وقتی همه با صدای بلند فریاد زدند «تولدت مبارک، ندا!» و کیک تولد رو جلویش گذاشتند، چشمانش پر از اشک شد. ندا همیشه به دیگران کمک کرده بود، حالا وقتش بود که خودش این محبت‌ها رو دریافت کنه.
زینب با یک لبخند مهربان گفت: «ندا جان، امروز تولد توست، پس خودتو راحت بذار! ما همه اینجا هستیم تا تولدت رو به یاد موندنی کنیم!» و بچه‌ها هم به جمع گفتند: «همیشه با شما هستیم، ندا
همه مشغول جشن شدند. شکلات‌ها پخش شد، مسابقات کوچک برای خوش‌گذرونی برگزار شد، و در این بین، همه شاد بودند و از صمیم قلب به ندا تبریک می‌گفتند. زینب که همیشه مراقب همه بود، دست ندا رو گرفت و گفت: «تو مثل خواهر بزرگ‌تر برای ما بودی و همیشه به ما دلگرمی دادی. امروز هم می‌خواهیم تو رو خوشحال کنیم.»
ندا با لبخند از ته دل گفت: «واقعا نمی‌دونم چی بگم... فقط می‌خوام بگم که این روز برای من خیلی خاصه، چون شما همه خانواده من هستید.»
این جشن نه فقط تولدی بود برای ندا، بلکه جشن خانواده‌ای بود که هر لحظه‌اش با حمایت و محبت یکی از اعضا روشن می‌شد. تولدی که همیشه در یادها باقی خواهد ماند، پر از لحظات شیرین و خاطراتی که در دل همه جاودانه خواهد ماند.
تولدت مبارک ندوشِ انجمن​

خب تولد کیه؟
@ندوش؛
خواهری قشنگم واقعا معذرت میخوام که ۲۸ ام تولدتو فراموش کردم البته کردیم!
امیدوارم که دلخور نشی
مرسی که همیشه تو شرایط کنارمون بودی و است چند وقت بخاطر حالت از میونمون کمرنگ شدی امیدوارم آرزوهای خاطره شن برات خانوم وکیل و حال دلت زود زود خوب شه
4304447.jpgبه عشق تو کیک سبز​

Narin ✿

کاربر بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2025-02-12
پسندها
3,505
زمان آنلاین بودن
3d 6h 13m
امتیازها
63
سکه
1,354
تولدت مبارک باشه عزیز⚘️

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+عکاس انجمن]
کادر مدیریت بوکینو
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
پسندها
11,185
امتیازها
418
سکه
33,143
تولدت مبارک نفس جانم 🤗❤️

آرزو هات خاطره شن دختر قوی
وکیل آینده 🫂❤️❤️❤️❤️

Blueberry

[مدیریت ارشد صوتینو - مدیر تالار نظارت]
کادر مدیریت بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-09-04
پسندها
2,806
زمان آنلاین بودن
15d 9h 57m
امتیازها
183
سکه
4,074
تولدت مبارک کوچولو، بهترین هارو برات آرزو میکنم قشنگم.🤍🫂

Elaheh_A

[مدیریت ارشد خدماتینو+مدیر تالار نقد+نویسنده]
کادر مدیریت بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-08-06
پسندها
5,953
زمان آنلاین بودن
9d 7h 14m
امتیازها
233
سکه
7,826
تولدت مبارک عزیزدلم امیدوارم همیشه تنت سالم و دلت خوش باشه❤️

Tavan

[مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-03
پسندها
11,496
امتیازها
393
سکه
3,170
تولدت خیلی خیلی مبارکه مافیای بازدیدها smug1

Dark dreamer

نویسنده از تبریز
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-09-14
پسندها
338
زمان آنلاین بودن
20h 14m
امتیازها
123
عمارت امپراطور اگوست دی اعظم پادشاه بر حق نارنگیان
سکه
715
تولدت مبارک عزیزم

ندوش؛

[ارشد سرگرمی سایت]
کادر مدیریت بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
پسندها
4,691
زمان آنلاین بودن
15d 22h 31m
امتیازها
338
سکه
4,963
تولد ندا، پشتیبان همیشه‌گی انجمن
امروز روز خاصی است؛ روزی که تمام بچه‌های انجمن به خاطر ندا، یکی از عزیزترین اعضای خانواده انجمن، جشن گرفته‌اند. ندا همیشه مثل یک مادر بود و با کارای خنده دارش همه رو شاد میکرد و نسل بوکینو رو حسابی پیچیده کرده بود، کسی که حتی در بدترین لحظات هم انرژی مثبت می‌دهد و همیشه در کنار همه است.
حالا این تولد، تولدی است که هیچ‌کدوم از بچه‌ها نمی‌خواستند از دستش بدن. اما داستان از اینجا شروع شد که زینب، مادر مهربان انجمن، به عنوان نماینده‌ی تمام اعضا تصمیم گرفت که تولد ندا رو جشن بگیره و به او نشان بده که چقدر در دل همه عزیز است. همه‌ی بچه‌ها هم با اشتیاق برای این جشن آماده. شدند
زینب به همه گفت: «بچه‌ها، ندا همیشه در کنار ما بوده. حالا وقتشه که بهش نشون بدیم چقدر براش ارزش قائلیم.» و بلافاصله یک شور و شوق در انجمن افتاد.
همه مشغول آماده‌سازی برای جشن شدند. کیک تولد با طراحی ویژه، گل‌های رنگی، و کارت‌های تبریک پر از شوخی و کلمات دلگرم‌کننده آماده شد. از آنجایی که ندا همیشه می‌خواست خانواده‌اش شاد باشند، بچه‌ها تصمیم گرفتند که جشن رو نه فقط به عنوان تولد، بلکه به عنوان یک جشن بزرگ خانوادگی برگزار کنند.
وقتی ندا وارد شد، ابتدا کمی متعجب شد، چون فکر می‌کرد روز معمولیه. اما وقتی همه با صدای بلند فریاد زدند «تولدت مبارک، ندا!» و کیک تولد رو جلویش گذاشتند، چشمانش پر از اشک شد. ندا همیشه به دیگران کمک کرده بود، حالا وقتش بود که خودش این محبت‌ها رو دریافت کنه.
زینب با یک لبخند مهربان گفت: «ندا جان، امروز تولد توست، پس خودتو راحت بذار! ما همه اینجا هستیم تا تولدت رو به یاد موندنی کنیم!» و بچه‌ها هم به جمع گفتند: «همیشه با شما هستیم، ندا
همه مشغول جشن شدند. شکلات‌ها پخش شد، مسابقات کوچک برای خوش‌گذرونی برگزار شد، و در این بین، همه شاد بودند و از صمیم قلب به ندا تبریک می‌گفتند. زینب که همیشه مراقب همه بود، دست ندا رو گرفت و گفت: «تو مثل خواهر بزرگ‌تر برای ما بودی و همیشه به ما دلگرمی دادی. امروز هم می‌خواهیم تو رو خوشحال کنیم.»
ندا با لبخند از ته دل گفت: «واقعا نمی‌دونم چی بگم... فقط می‌خوام بگم که این روز برای من خیلی خاصه، چون شما همه خانواده من هستید.»
این جشن نه فقط تولدی بود برای ندا، بلکه جشن خانواده‌ای بود که هر لحظه‌اش با حمایت و محبت یکی از اعضا روشن می‌شد. تولدی که همیشه در یادها باقی خواهد ماند، پر از لحظات شیرین و خاطراتی که در دل همه جاودانه خواهد ماند.
تولدت مبارک ندوشِ انجمن​

خب تولد کیه؟
@ندوش؛
خواهری قشنگم واقعا معذرت میخوام که ۲۸ ام تولدتو فراموش کردم البته کردیم!
امیدوارم که دلخور نشی
مرسی که همیشه تو شرایط کنارمون بودی و است چند وقت بخاطر حالت از میونمون کمرنگ شدی امیدوارم آرزوهای خاطره شن برات خانوم وکیل و حال دلت زود زود خوب شه
مشاهده فایل‌پیوست 14279به عشق تو کیک سبز​
الان میشه من گرررریه کنم؟
با اینکه خیلی خیلی با تاخیر دیدمش بازم خیلی خوشحال شدم مرسی که همیشه به فکری قشنگ‌ترینِ خواهر من واقعا که الان میبینم تو شرایطی که خودت مساعد نبودیم تو به فکر من بودیو سعی کردی منو خوشحالم کنی تو بدترین ورژنم تو بهترینش همیشه کنارم دیدمت مرسی که هستی💋💋

ندوش؛

[ارشد سرگرمی سایت]
کادر مدیریت بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
پسندها
4,691
زمان آنلاین بودن
15d 22h 31m
امتیازها
338
سکه
4,963
تولدت مبارک باشه عزیز⚘️
خیلی ممنونم خوشگلم
تولدت مبارک نفس جانم 🤗❤️

آرزو هات خاطره شن دختر قوی
وکیل آینده 🫂❤️❤️❤️❤️
مرسیتمم من خانوم
تولدت مبارک کوچولو، بهترین هارو برات آرزو میکنم قشنگم.🤍🫂
واهاییی مرسی مرسی یسنا خوشگله بمونی برام
تولدت مبارک عزیزدلم امیدوارم همیشه تنت سالم و دلت خوش باشه❤️
ممنونم الی بانوی من
تولدت خیلی خیلی مبارکه مافیای بازدیدها smug1
سیری سیریییی ممنونم ازتو اکیپ مافیایی من🫣
تولدت مبارک عزیزم
ممنون گل

ندوش؛

[ارشد سرگرمی سایت]
کادر مدیریت بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
پسندها
4,691
زمان آنلاین بودن
15d 22h 31m
امتیازها
338
سکه
4,963
خیلی خیلی از همتون ممنونم بچها💋
زحمت کشیدین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بازدید کنندگان موضوع (تعداد: 17) مشاهده جزئیات

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
بالا پایین