مرحله ۱۰: خرد کردن هویجها
سپس هویجها را پوست بگیرید به شکل حلقهای یا نگینی و در اندازههای کوچک تقریباً به اندازه برشهای سیب زمینیها خرد کنید، داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس سیب زمینیها را داخل آن بریزید.
مرحله ۱۱: سرخ کردن سیب زمینیها
در ادامه سیب زمینیها را خوب تفت دهید تا طلایی رنگ شوند، بعد آنها را هم بزنید تا همه قسمت های سیب زمینیها به یک اندازه سرخ شود بعد سیب زمینیها را از تابه خارج کنید، در ظرف دیگری قرار دهید تا روغن اصافی آنها خارج شود.
سپس هویجها را پوست بگیرید به شکل حلقهای یا نگینی و در اندازههای کوچک تقریباً به اندازه برشهای سیب زمینیها خرد کنید، داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس سیب زمینیها را داخل آن بریزید.
مرحله ۱۱: سرخ کردن سیب زمینیها
در ادامه سیب زمینیها را خوب تفت دهید تا طلایی رنگ شوند، بعد آنها را هم بزنید تا همه قسمت های سیب زمینیها به یک اندازه سرخ شود بعد سیب زمینیها را از تابه خارج کنید، در ظرف دیگری قرار دهید تا روغن اصافی آنها خارج شود.