به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

آشپزی چیکن کاری کاتسو ژاپنی

  • نویسنده موضوع "Mahi"
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 19
  • بازدیدها 37

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۱۰: خرد کردن هویج‌ها
سپس هویج‌ها را پوست بگیرید به شکل حلقه‌ای یا نگینی و در اندازه‌های کوچک تقریباً به اندازه برش‌های سیب زمینی‌ها خرد کنید، داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس سیب زمینی‌ها را داخل آن بریزید.

مرحله ۱۱: سرخ کردن سیب زمینی‌ها
در ادامه سیب زمینی‌ها را خوب تفت دهید تا طلایی رنگ شوند، بعد آن‌ها را هم بزنید تا همه قسمت های سیب زمینی‌ها به یک اندازه سرخ شود بعد سیب زمینی‌ها را از تابه خارج کنید، در ظرف دیگری قرار دهید تا روغن اصافی آن‌ها خارج شود.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۱۲: سرخ کردن هویج‌ها
در همین زمان که سیب زمینی‌ها را سرخ می‌کنید در تابه دیگری مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، هویج‌های خرد شده را تقریبا به مدت ده دقیقه تفت دهید هویج‌ها را هم بزنید تا همه قسمت‌های آن‌ها به یک اندازه سرخ شود.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۱۳: اصافه کردن سیر و زنجبیل رنده شده
وقتی پیازها کاراملی شدند سیرها را که از قبل پوست گرفته‌اید و با رنده ریز رنده کرده‌اید داخل پیازها بریزید، خوب تفت دهید تا عطر سیر پخش شود، سپس مقداری زنجبیل را هم پوست بگیرید، با رنده ریز رنده کنید، به مواد اضافه کنید کمی تفت دهید.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۱۴: اضافه کردن فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی
بعد از این که همه مواد را با هم تفت دادید و خوب با هم مخلوط شدند سپس با توجه به ذائقه خودتان مقداری فلفل سیاه به مواد اضافه کنید، دوباره کمی تفت دهید بعد رب گوجه فرنگی را روی مخلوط مواد بریزید، تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله ۱۵: اصافه کردن سس سویا و سس ووستشیر
وقتی که رب گوجه فرنگی رنگ باز کرد و کمی تیره شد سپس مقداری سس سویا به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و کمی تفت داده شود بعد از آن سس ووستشیر را هم به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۱۶: اضافه کردن آب مرغ و آب به مواد
بعد از آن مقداری آب مرغ را که از قبل پخته‌اید و آماده کرده‌اید داخل مواد بریزید، هم بریزید تا کاملاً با هم ترکیب شوند تا عطر و طعم آن به خورد مواد برود سپس مقداری آب هم روی مخلوط مواد بریزید، هم بزنید تا آب به مقدار کافی برای پخت مواد باشد.

مرحله ۱۷: اضافه کردن سیب زمینی‌ها و هویج‌ها به مواد
سیب زمینی‌های سرخ شده و هویج‌های تفت داده شده را هم داخل مواد بریزید، هم بزنید سپس در تابه یا قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مواد سس به خصوص سیب زمینی‌ها و هویج‌ها خوب بپزند و سس غلیظ شود تا طعم همه مواد با هم مخلوط شود.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۱۸: اصافه کردن کره و عصاره کاری ژاپنی
بعد از این که همه مواد خوب پختند و سس به غلظت مناسب رسید مقداری کره به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کره ذوب شود و طعم آن به خورد مواد برود سپس مقداری عصاره کاری ژاپنی را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا به خورد مواد برود.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۱۹: له و پوره کردن مخلوط مواد
بعد از اضافه کردن کره و عصاره کاری اجازه دهید تا یکی دو دقیقه دیگر همه مواد با هم بپزند سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید به وسیله گوشتکوب برقی همه مواد را با هم کاملاً له و پوره کنید تا بافت سس تشکیل شده غلیظ و یکدست شود.

مرحله ۲۰: آماده کردن سس به شکل خورش
در صورتی که می‌خواهید مخلوط به شکل خورش باشد لازم نیست که مخلوط مواد را پوره کنید فقط سعی کنید که در هنگام خرد کردن سیب زمینی‌ها و هویج‌ها، همه را به یک اندازه خرد کنید تا در نهایت سس تشکیل شده شکل و بافت مناسب‌تری داشته باشد.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۲۱: سرخ کردن شنیسل‌ها
حالا در یک تابه مقداری روغن بریزید بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که شنیسل‌ها در روغن کاملاً غوطه ور شوند سپس شنیسل‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۲۲: قرار دادن شنیسل در ظرف مناسب

وقتی یک طرف شنیسل‌ها سرخ شد آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی رنگ شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و شنیسل‌های سرخ شده را داخل ظرف مناسب قرار دهید سپس مقداری از سس آماده شده را کنار شنیسل بریزید.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۲۳: ریختن برنج در ظرف و تزئین آن
بعد از آن برنج را هم که در حین پختن و سرخ کردن شنیسل آماده کرده‌اید داخل قالب‌های یک نفره بریزید و کنار شنیسل به شکل قالبی قرار دهید، سپس روی برنج را با مقداری زعفران دم کرده غلیظ که از قبل آماده کرده‌اید تزئین کنید.

مرحله ۲۴: تزئین و سرو چیکن کاتسو
سپس روی سس را با مقداری پیازچه یا چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه تزئین کنید، بعد چیکن کاتسو را به عنوان یک غذای شیک و مجلسی همراه با سالاد، ترشی‌های متنوع، زیتون پرورده، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.
 
بالا