به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

آشپزی چیکن کاری کاتسو ژاپنی

  • نویسنده موضوع "Mahi"
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 19
  • بازدیدها 37

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
chiken-katso.jpg
چیکن کاتسو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ ژاپنی است که خیلی راحت درست می‌شود، این غذای خوش طعم که برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک است را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، چیکن کاتسو طرفداران زیادی دارد.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مواد لازم برای شنیسل مرغمقدار مواد
سینه مرغبه تعداد نفرات
آرد قنادی۱ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
پانکو یا پودر نان۲ پیمانه
برنج دم کردهبه تعداد نفرات
پیازچه، نعناع، شوید و ریحان تازه برای تزئینبه مقدار لازم
زعفران دم کرده غلیظ برای تزئین برنجبه مقدار لازم
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مواد لازم برای سس کاری مقدار مواد
پیاز خلالی سرخ شده۴ عدد
سیب زمینی نگینی خرد شده متوسط۲ عدد
هویج نگینی خرد شده متوسط۲ عدد
روغن مایع۳ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
سیر رنده شده۱ قاشق چای خوری
زنجبیل رنده شده یا پودر زنجبیل۱ قاشق چای خوری یا ۲/۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
فلفل سیاه۲/۱ قاشق چای خوری
آب مرغ۱ لیوان
آب معمولی۳/۲ لیوان
عصاره کاری ژاپنی۱۰۰ گرم
سویا سس۱ قاشق غذا خوری
سس ووستشیر ( اختیاری)۱ قاشق غذا خوری
کره۱ قاشق غذا خوری
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۱: برش دادن سینه مرغ
ابتدا برای درست کردن شنیسل‌ مرغ یک طرف سینه مرغ را با چاقوی تیز از وسط به شکل افقی برش بزنید دقت کنید که برش را تا انتها نبرید، طوری که در انتها دو طرف سینه به هم متصل باشند فقط ضخامت آن باریک‌تر و اندازه آن بزرگتر شود.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله۲: کوبیدن سینه مرغ
سپس سینه مرغ را که از وسط برش دادید روی یک سطح صاف پهن می‌کنید بعد روی آن یک نایلون قرار دهید، برای این که درهنگام پخت سریع‌تر بپزد همه قسمت‌های سطح سینه مرغ را با گوشتکوب بکوبید تا مرغ کاملاً فشرده و ضخامت آن باریک‌تر شود.

مرحله ۳: هم زدن تخم مرغ‌ها
سپس مقداری آرد قنادی را داخل یک ظرف بریزید بعد تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بشکنید، با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آن‌ها کاملا یکدست و صاف شود تخم مرغ‌های زده شده را هم داخل ظرف دیگری بریزید.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۴: غلتاندن سینه مرغ در آرد
بعد از آن مقداری پانکو یا پودر نان را که از لوازم قنادی می‌توانید تهیه کنید داخل ظرف دیگری بریزید سپس سینه‌های مرغ برش خورده را ابتدا داخل آرد قنادی بزنید، خوب در آرد بغلتانید به طوری که کاملاً هر دو طرف سطح سینه مرغ با آرد پوشانده شود.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۵: آغشته کردن سینه مرغ به تخم مرغ زده شده
سپس سینه مرغ را داخل ظرف تخم مرغ زده شده فرو کنید و بیرون بیاورید تا سینه مرغ به تخم مرغ آغشته شود اگر جایی از سینه مرغ خشک ماند دوباره آن را در ظرف تخم مرغ فرو کنید و بیرون بیاورید تا کاملا خیس شود و پانکو به آن بچسبد.

مرحله ۶: غلتاندن سینه مرغ در پانکو یا پودر نان
بعد از آن سینه مرغ را داخل ظرف پانکو یا پودر نان کنید، در آن بغلتانید تا تمام سطح سینه مرغ با پانکو یا پودر نان پوشانده شود و برای سوخاری کردن مناسب شود، همه شنیسل‌ها را به همین طریق آماده کنید و داخل ظرف مناسب قرار دهید.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۷: استراحت کردن شنیسل در یخچال و خرد کردن پیاز

سپس ظرف شنیسل‌ها را در یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کنند و جا بیفتند، به طوری که مواد روی سینه‌های مرع خودشان را بگیرند، در این فاصله برای درست کردن سس کاری پیاز را پوست بگیرید، بشورید و به شکل خلالی و باریک برش بزنید.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۸: تفت دادن پیازها و کاراملی کردن آن‌ها
بعد مقدار کمی روغن به اندازه ۳ قاشق غذاخوری را داخل یک تابه بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیازهای خلالی را در روغن بریزید، اجازه دهید تا پیازها ابتدا بپزند و نرم شوند بعد از آن پیازها طلایی رنگ و کاراملی شوند.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
678
مدال‌ها
13
سکه
3,442
مرحله ۹: پوست گرفتن و خرد کردن سیب زمینی‌ها
در فاصله‌ای که پیازها روی حرارت ملایم می‌پزند و کاراملی می‌شوند، سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید، به شکل نگینی و در اندازه‌های کوچک خرد کنید، بعد سیب زمینی‌ها را بشورید، سپس داخل سبد بریزید و بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.
 
بالا