بخشی از کتاب :
حتی بیلیونرها هم گاهی نیاز دارند پول قرض بگیرند و من هم طی سال هامن همیشه کاتالوگ های برگدروف گودمن، تیفانی، لویی ویتون و دیگر طراحان خوب را نگاه می دارم و به آن ها نگاه می کنم تا بدانم چه چیزی
جدید است و چه چیزی مد شده است. بیشتر اوقات وقتی وارد یک مغازه می شوم و چیزی چشمم را می گیرد، سریع آن را می خرم و برای روز مبادا نگاه می دارم.
من یک نیویورکی هستم و اشتباهات را همان طور که هستند میگویم. با مردم صریح و بی پرده حرف بزنید تا آن ها هم با شما بی پرده سخن بگویند.
البته گاهی در محافل اجتماعی حساس تر باید موقعیت را درک کنید و جریان را به حال خود رها کنید.
بسیاری از اوقات هم در کار و هم در زندگی، من از مردم حرف هایی می شنوم که به کلی و به طور احمقانه ای غلط است، اما احساس می کنم تصحیح کردن آن ها کاری اشتباه است و فقط وقتم را تلف می کنم. گاهی
فقط می توانید خیلی ساده بگویید «من طور دیگری شنیده ام، باز هم خودتان پرس و جو کنید!» و بروید.
تا می توانید از بحث و جدل خودداری کنید؛ چون، اغلب مواقع ارزش تلف کردن وقت و انرژی شما را ندارد. بیشتر مردم تصحیح شدن را دوست ندارند و با شما مجادله می کنند. من هر روز صدها کار دارم که باید آن ها را درست کنم و درست کردن بقیه به نظرم بی فایده و غیرممکن است.