به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بین‌الملل]
پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
11
سکه
21,879
♣️ نمایشنامه ♣️ ( دعوای زن وشوهر )

🧔‍♂️ سلام خانمم
خانمی ... کجایی
اینجام توآشپزخونه بیا کمک از کت وکول افتادم

🧔‍♂️ (بالحن تعجب ) چیکار میکنی ؟ اینجا چخبره !!!

👩‍🦰 هیچی دارم وسایلهارو جابجا میکنم . بیا دیگه ناسلامتی تومرد خونه ایی وایستادی داری نگاه میکنی من دارم وسیله به این سنگینی رو جابجا میکنم

🧔‍♂️ عزیزم اینا چیه اینا از کجا اومد ..، اینا از کجا اومده .. مال کیه

👩‍🦰 چی چیه ، اینا وسایل آشپزخونست که برای هرخونه ای لازمه ، یخچال ، لباسشویی ، ظرفشویی ،مایکروفر ، مبل ، فرش
از کجا اومد چیه ، از آسمون افتاده پایین ، خب رفتم خریدم دیگه

👩‍🦰 چی رو خریدی آخه ، یعنی چی رفتی خریدی ، مگه مایخچال نداشتیم لباسشویی ، ظرفشویی ، مبل ، فرش همه این هارو دوسال نیست خریدیم
مگه وسیله های خودمون چه ایرادی داشت
وسایل خودمون رو چیکار کردی
ما ۶ ساله ازدواج کردیم ۴ بار فرش ومبل رو عوض کردی ، بگو ببینم با کدوم پول خریدی .
ازکجا آوردی پولشون رو چجوری دادی ، قسطی خریدی ، وسایل های خودمون رو چیکار کردی

🧔‍♂️ باپول خودمون خریدم عزیزم ، باچی خریدم ، فعلا بیا کمک انقدر حرف نزن کار زیاد دارم

🧔‍♂️ وایستا ی لحظه ، باکدوم پول ، نکنه باکارت پس اندازم خریدی

👩‍🦰 یواش ، یواش ، کجا بااین سرعت ، پسندازم ، پسندازم ، ... بگو پسندازمون
اگه من نبودم تومیتونستی پسنداز کنی ، تازشم من داداشم وزنداداشم از خارج دارن میخوای خونه منو باهمون ریخت ووسایل که دوسال پیش دیدن بازم ببینن
زنداداشم که کلی اداو اطوار داره ، آبروی منو پیش همه میبره
🧔‍♂️ توزده به سرت زن ، داری چیکار میکنی با زندگی من ، من ۴ سال خورد خورد باپول کارمندی که از شرکت میگیرم واز همه چی خودم میزنم بتونم به یک زخم توزندگیم بزنم
من همش دارم باحساب وکتاب پیش میرم که بتونم یه خونه کوفتی بگیرم واز مستاجری دربیام
چرا داری پدرمنو درمیاری
چرا به من نگفتی
من چندسال دیگه باید کار کنم که این پول رو جمع کنم
زنداداش تومگه کیه که بخاطرش هردوسال یکبار منو به خاک سیاه مینشونی

👩‍🦰 خوبه ، خوبه ، به تو میگفتم اینجوری بی حیا بازی دربیاری
حرف دهنتم بفهم ، به داداش وزنداداش من توهین نکن هاااا ، هرچی باشن از تو واون خونواده دهاتی تو بهترن ، خارج رفتن ، باکلاسن
توچه میدونی این چیزارو
میخوای بیان بهمون بخندن
توهیچی از زندگی نفهمیدی

🧔‍♂️ زن دیوانه توخودت میفهمی داری چیکار میکنی
آخه سرخود چرا هرغلطی دلت میخواد میکنی

👩‍🦰 دیوانه خودتی واون خانواده دهاتیتن
من میدونم چیکار میکنم ، مابلدیم چجوری زندگی کنیم ، تونفهمی ونمیتونی از پس خودت وخرج مخارج خانوادت وزندگیت برنمیای بیخود میکنی دختر مردم رو بدبخت میکنی
وظیفته باید کارکنی جون بکنی وهمه چی رو تامین کنی

🧔‍♂️ آخه توچرا انقدر نفهمی ، توعه نفهم که دوسال پیش دوباره همین بلارو سرم آوردی وتمام دارو ندارمو خرج کردی
مگه این وسیله هایی که تو خریدی رو نداشتیم
یا ایرادی داشت مگه تازه نگرفتیم
آخه تواین گرونی وبدبختی این چه کاریه ، مگه مجبوریم بخاطر داداش بیشعورتر از خودت هرسال عوض کنیم
واییی خدایاااا،،.... من چه خاکی بریزم روسرم

👩‍🦰 ببین زیاد حرف بزنی میرم ازت شکایت میکنم پدرتو درمیارم
بیشعورر تویی که توجامعه نبودی ونمیفهمی
والا حق داری دهاتیو چه به این کارا
من یادت دادم چجوری توجامعه رفتار کنی
این چیزارو که ندیدین

🧔‍♂️ وایی خدایااااا ،،... چه خاکی بریزم توسرم
آخ .. آخخخخ ... آخخخ قلبم .. آخخخ دارم میمیرم .... آخخخ خدایا قلبم
دارم میمیرم آخخخخخ قلبممممم

ومرد سکته قلبی زد وروانه بیمارستان شد

• پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: Elora