به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

COOKiE

[سرپرست بخش عمومینو]
پرسنل مدیریت
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-04-18
مدال‌ها
23
سکه
13,072
%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%DA%AF%DB%8C%D9%81-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DA%A9-%D8%A8%D8%B3%D9%85-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%AD%D9%85%D9%86-%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%AD%D9%8A%D9%85-18.gif
نام اثر: تپش قلب
نویسنده: فاطمه F.A @عروسک خجالتی
ژانر: عاشقانه
منتقد : @COOKiE
خلاصه:
عاشقم و دیوانه‌ی چشمانت
دلم لرزید از آن خنده‌ی زیبایت
چگونه گویم ای‌ دیرینه‌‌یارم؟!
دلم را برده است عاشقانه‌هایت!
هر شب در کوچه می‌نشینم به عشق دیدار
ولیکن نمیایی و من بازهم امیدوار
من در این دنیا فقط یک آرزو دارم،
که روزی شوم تمام دنیایت.

COOKiE

[سرپرست بخش عمومینو]
پرسنل مدیریت
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-04-18
مدال‌ها
23
سکه
13,072
به نام قلم

توانایی نوشتن یک موهبت الهی است اما تنها کسانی که شجاعت کافی داشته باشند می توانند به درستی از این موهبت بهره ببرند.

نقد کلی: دلنوشته ی تپش قلب دلنوشته ای زیبا در ژانر عاشقانه است که با دقت بیشتر دلنویس عزیز غنی تر هم خواهد شد, امیدوارم با گذشت زمان قلمشان بیشتر از پیش تقویت شود.

عنوان دلنوشته: عنوان دلنوشته کاملا با او سازگار است و نوشته ها در معنی عنوان کاملا از قلب دلنویس عزیز می آید

مقدمه دلنوشته: خلاصه کمی کاستی دارد که با دقت بیشتر می توان خلاصه بهتری برای آن در نظر گرفت زیرا نیاز به حس بیشتر انتظار و گونه ای در انتظار یار و نوشتن در خلوت خیال یار بودن دارد . مقدمه کاملا با نام دلنوشته مطابقت دارد و قلم دلنویس عزیز بسیار ستودنی است.

توصیفات و پردازش: ژانر عاشقانه در سراسر دلنوشته رعایت شده است. گاهی آنقدر توصیف ملموس است که کاملا حس میشود اما در سویی دیگر نوشته هایی میبینیم که خواننده را در شبه قرار میدهد و آن معنی دقیق را نمی گیرد.

انتقال احساسات: گام به گام حس نوشته ها بیشتر میشد گاهی نوشته بسیار روان و گیرا بودند گاهی در این سادگی ها جملات کلیشه ای حس میشد که فضای فکر و احساس را می بست در سویی دیگر نوشته هایی وجود داشت که معنای عمیقی در پی آن ها بود و به قلب خواننده نفوذ میکرد.

ساختمان دلنوشته: ساختار نوشته ها گاهی از توازن خارج میشد اما با یک بازنگری ساده و جایگذاری کلمات به راحتی قابل جبران است.

ایده اصلی دلنوشته: نوشته در عین سادگی بسیار پر معنا و گیرا بود اما دوست داشتم نوشته های متحیر کننده تری از شما ببینم که توانایی قلمتان را به رخ خواننده بکشد.

انتخاب واژگان: همانطور که در ساختمان دلنوشته نیز گفتم بعضی از کلمات بسیار کلیشه ای بودند و فقط به متن دلنوشته کاستی بیشتری می افزودند با یک باز نگری دوباره میتوان این مشکل را حل کرد زیرا گاهی نوشته های شما در همین باب شبیه نوشته های دیگر افراد میشد با همان موضوع و همان انتخاب کلمات!

نگارش دلنوشته: درست و بدون غلط بود.

از انتقاد پذیری شما سپاس گزارم , قلمتان همواره مانا و یادگار باد!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا