به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

نقد و بررسی نقد دلنوشته‌ی تمام نوشت دلبرانه| منتقد IL NAZ

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Elora

[حفاظت کل انجمن]
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-03
مدال‌ها
8
سکه
2,572
نام خداوند شعر و ادب

نقد یک اثر در جهتِ توسعه‌ی نوشته بوده و هدف از آن توهین و بی‌ارزش جلوه دادن اثر شما نیست!
نویسنده‌ای موفق خواهد بود که انتقادپذیر باشد و از موارد ذکر شده بیاموزد، نه آنکه در مقابل منتقد جبهه بگیرد.
@پرتوِماه
ضمن درود و عرض وقت‌بخیر خدمت شما نویسنده گرامی!
بابت اعتماد شما به نقد آثار خود در انجمن بوکینو سپاسگذاریم و امیدواریم که بتوانیم در پیشرفت شما نقش به‌سزایی داشته باشیم!

منتقد اثر شما: @IL NAZ

لازم به ذکر است که:
1. پس از نقد، بر روی دلنوشته شما نظارت خواهد شد و در صورت عدم توجه به سخنان و راهنمایی‌های منتقد اثرتان، با درخواست‌های نقد بعدی شما‌، موافقت نخواهد شد!
2. نقد‌ها در کمال انصاف بوده و منتقد فرد وارد به مباحث ادبی‌ست؛ و از بابت صحت نقد و راهنمایی‌ِ منتقد، نگرانی نداشته باشید.
3. تمام تلاش ما در جهت پیشرفت نویسنده‌هاست؛ پس نقدپذیر باشید و در برابر نقد خود، جبهه نگیرید.
4. تا بعد از قرارگیری نقد اثر توسط منتقد، از ارسال پست اسپم، تشکر و... خودداری فرمائید.
5. در صورتی که از نقد یا منتقد خود ناراضی بودید و یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را در تاپیک زیر ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!
🔷️تایپک جامع پیشنهادات، اعتراضات و انتقادات

به امید موفقیت روز افزون شما!

امضا : Elora

Elora

[حفاظت کل انجمن]
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-03
مدال‌ها
8
سکه
2,572
به نام خدایی که تو را آفرید، معجزه‌ی شیرین روزهای تلخ

نام دلنوشته:
•تمام نوشتِ دِل*بَرآنِه•
نام نویسنده:
پرتوِماه
ژانر:
عاشقانه
•تقدیم به تویی که می‌دانی قشنگ‌ترین آدم زندگی منی•

مقدمه:
معتقد بودم بعضی آدم‌ها ذاتا دلبرند. اصلاحیه زدی که بعضی آدم‌ها فقط برای بعضی ذاتا دلبرند. و چقدر آن بعضی به دل خوش می‌نشیند. اگر جز من دل و دین همه را می‌بردی با حسادت خواستن تو فقط برای خودم چگونه سر می‌کردم؟ و تو برای من همان بعضی هستی، می‌دانی که؟
کلامت، رفتارت، وجودت همه و همه هر لحظه مرا دلداده‌ و شیدا تر از پیش می‌کند. دلبرانه‌هایت را با حسادت تمام متعلق به خود می‌دانم. به تو که می‌رسم ناخوداگاه همه ناز می‌شوم و رندانه احساسم را رو می‌کنم، مبادا از دلبری‌هایت کم بیاورم. به من که می‌رسی دلبرترین آدمیان می‌شوی. به تو که فکر می‌کنم سراسر وجودم قلب می‌شود و به تپش می‌افتد. به من که فکر می‌کنی لبخندت کش می‌آید. پای این را*ب*طه تا ابد باید ایستاد. من به تو دلبسته‌ام و تو مرا دوست می‌داری. پس بیا باهم پا به مرز نیستی گذاریم.
از تو آنی، دل دیوانه من غافل نیست
این که در سینه من هست تو هستی دل نیست

~عماد خراسانی~

•همیشه می‌اندیشیدم دلنوشته های عاشقانه چگونه به بار می‌نشینند. حال میبینم به تو که فکر میکنم نهر احساس میان پیچ و تاب کلمات جاری می‌گردد•
•می‌گویند نامش دلنوشته‌ست، یعنی دل می‌نویسدش. ولی نمی‌توانم بگویم دل نوشت چرا که تمام قد وجودم تمنایت را دارد. درست ترش می‌شود تمام نوشت•

لینک:

Elora

[حفاظت کل انجمن]
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-03
مدال‌ها
8
سکه
2,572
《نقد دلنوشته تمام نوشت دلبرانه》

نقد کلی:
دلنوشته‌ی《 تمام نوشت دلبرانه》 دلنوشته‌ای فوق‌العاده است که دارای نقاط قوت بسیاری است و عاشقانه‌هایی با توصیفات خلاقانه با استفاده از آرایه‌های گوناگون و کلمات نوین به‌کار برده است.

عنوان:
عنوان از سه بخش تشکیل شده و در نگاه اول ژانر عاشقانه را در ذهن نویسنده تشکیل می‌دهد. عنوان دارای کلیشه نیست و با اجزای دلنوشته که مقدمه، ژانر و آغاز و میانه‌ی آن باشد هماهنگ است.

دیباچه دلنوشنه:
مقدمه از آرایه‌های ادبی و کلمات نوین و جملات مفهومی تشکیل شدهو همچنین اندکی مبهم است. حجم مقدمه استاندارد بوده و مقدمه با اجزای دلنوشته هماهنگ است. مقدمه‌ی دیگر دلنوشته‌ که شعر است، آن هم جزئیاتش با مقدمه‌ی بالایی هماهنگ است.

توصیفات و پردازش:
دلنویس چنان توصیفات جدید و زیبایی به کار برده است که در نگاه اول جذب آن می‌شویم. او توانسته با استفاده از کلمات نوین، آرایه‌های ادبی و استفاده از توصیفات امروزی توصیفاتی جذاب و خارق العاده‌ای را تشکیل کند.

انتقال احساسات:
انتقال احساسات به قدری خوب بوده و دلنویس توانسته با آشکاری تمام این احساسات را به خواننده وارد کند، به طوری که با خواندن نوشته‌ها لبخندی از این عشق پر شور بر لبانمان می‌نشیند.
باید برای این ویژگی به دلنویش عزیز تبریک گفت.

ساختار دلنوشته:
ساختار دلنوشته خوب بوده و از انسجام عالی برخوردار است. از نقاط قوت این دلنوشته در ساختارش:
استفاده از کلمات جدید، جملات مفهومی و احساسی،علائم املایی درست، استفاده از لحن ادبی در تمام پارت‌ها، استفاده از آرایه‌های جدید و گوناگون و... همه این‌ها خوب بوده.
علائم نگارشی خوب بوده اما در قسمت‌های به شدت احساسی دلنوشته علامت تعجب به کار نمی‌رود.

ایده اصلی:
ایده اصلی در را*ب*طه با عشقی هست که آن را با عنوان‌های متفاوت در نوشته توصیف می‌کند؛ با این‌که ایده کمی کلیشه‌ای می‌باشد اما با پردازش و توصیفات قوی این کلیشه از بین رفته است.

انتخاب واژگان:
واژگان صحیح و درست انتخاب شده و هر کدام از کلمات و واژگان در کنار یک دیگر جملاتی پر از زیبایی را به ارمغان می‌آورد که این به زیبایی دلنوشته کمک بزرگی می‌کند.

نگارش دلنوشته:
علائم نگارشی درست بوده است و علائم نگارشی نیز درست انتخاب شده است، اما تنها مشکل اینجاست که در قسمت‌های به شدت احساسی دلنوشته علامت تعجب به کار نمی‌رود. دلنویس بهتر است که از این علامت نیز در دلنوشته خود استفاده کند.

سخن آخر منتقد:
از دلنوشته‌ی شما لذت بردم، همچنین توصیفات خارق‌العاده‌ی شما باعث شد لبخندی بر لبم بیاید. این دلنوشته دارای نقاط قوت بسیاری است و من تنها توانستم یک صدم غلط در آن پیدا کنم. موفق باشید.

Elora

[حفاظت کل انجمن]
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-03
مدال‌ها
8
سکه
2,572
دلنگار عزیز: @پرتوِماه
نقد شما تحویل داده شد.
از انتقادپذیری شما سپاسگذاریم.

مدّت باز بودن تاپیک: 2 روز!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا