• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

• تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

Elaheh_A

[مدیریت ارشد خدماتینو+مدیر تالار نقد+نویسنده]
Staff member
LV
3

Awards
5
سکه
8,511
«به نام خداوند شعر و ادب»

نقد یک اثر در جهتِ توسعه‌ی نوشته بوده و هدف از آن توهین و بی‌ارزش جلوه دادن اثر شما نیست!
نویسنده‌ای موفق خواهد بود که انتقادپذیر باشد و از موارد ذکر شده بیاموزد، نه آنکه در مقابل منتقد جبهه بگیرد.
ضمن درود و عرض وقت‌بخیر خدمت شما نویسنده گرامی!

@ندوش؛

بابت اعتماد شما به نقد آثار خود در انجمن بوکینو سپاسگذاریم و امیدواریم که بتوانیم در پیشرفت شما نقش به‌سزایی داشته باشیم!
منتقد اثر شما:

@~مَهوا~

لازم به ذکر است که:
1. پس از نقد، بر روی دلنوشته شما نظارت خواهد شد و در صورت عدم توجه به سخنان و راهنمایی‌های منتقد اثرتان، با درخواست‌های نقد بعدی شما‌، موافقت نخواهد شد!
2. نقد‌ها در کمال انصاف بوده و منتقد فرد وارد به مباحث ادبی‌ست؛ و از بابت صحت نقد و راهنمایی‌ِ منتقد، نگرانی نداشته باشید.
3. تمام تلاش ما در جهت پیشرفت نویسنده‌هاست؛ پس نقدپذیر باشید و در برابر نقد خود، جبهه نگیرید.
4. تا بعد از قرارگیری نقد اثر توسط منتقد، از ارسال پست اسپم، تشکر و... خودداری فرمائید.
5. در صورتی که از نقد یا منتقد خود ناراضی بودید و یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را در تاپیک زیر ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!
🔷️تایپک جامع پیشنهادات، اعتراضات و انتقادات
به امید موفقیت روز افزون شما!

Elaheh_A

[مدیریت ارشد خدماتینو+مدیر تالار نقد+نویسنده]
Staff member
LV
3

Awards
5
سکه
8,511
بسمِ رب
نام دلنوشته: تاسیان من
ژانر: تراژدی
به قلم: ندا تیموری
ناظر: @YAS
مقدمه:
دلم برای تآسیان تنگ شده است.
همچون آن کودکی خردسال که پس از خراب شدن عروسک مورد علاقه‌اش دیگر شیون نکرد و آرام فقط به آن خیره شد.
همچون پرنده‌ای که باری در گلویش سنگینی می‌کند و در سکوتی خوفناک بال‌هایش را برای پرواز افراشته.
لینک اثر: دلنوشته تاسیان من | ندا تیموری انجمن رمان نویسی بوکینو

~مَهوا~

[کیدرامر+منتقد+عکاس+نویسنده‌برجسته]
LV
0

سکه
3,782
‹ نقد دل‌نوشته تاسیان من ›
‹ به نام خدا ›

🔹عنوان دلنوشته:
تاسیان به معنی اندوه و حسرت برای گذشته بوده که علاوه بر کلیشه نبودن به خوبی با سایر عناصر دل‌نوشته هماهنگ بوده و سلیقه نویسنده را در انتخاب اسم به رخ می‌کشد.

🔸دیباچه دلنوشته:
دیباچه دل‌نوشته که شامل مقدمه شما می‌شود که برای نوشتن آن از مقدار نسبتا خوبی ارایه استفاده کرده و به خوبی محتوای دل‌نوشته را به تصویر کشیده‌اید.

🔹توصیفات و پردازش:
توصیفات که رکن اصلی دل‌نوشته به شمار می‌رود، در اثر شما از توصیفات نسبتا خوبی بهره برده بودید اما این توصیفات در حد کافی نبود و نیاز به کار بیشتر داشت.

🔸انتقال احساسات:
انتقال احساسات تقریبا خوب بود. اثر شما در بعضی پارت‌ها که یادآور روزهای عادی زندگی ما بود، به خوبی توانسته احساسات را به مخاطب منتقل کند طوری‌که خواننده بتواند با نویسنده حس همزاد پنداری داشته باشد.

🔹ساختار دلنوشته:
آرایه‌های نسبتا خوبی استفاده کرده بودید، اما با توجه به موضوع انتخابی می‌توانست اوضاع از این بهتر باشد. پیشنهاد می‌کنم قبل از اعلام پایان یک دور متن دل‌نوشته را از نظر آرایه بررسی کرده و در صورت تمایل آرایه‌های بیشتری را به آن اضافه کنید.
به دلیل این‌که لحن شما رسمی بوده، فضای دل‌نوشته کمی حالت خشک داشته، برای همین ویرایش زدن دل‌نوشته می‌تواند آن را از فضای رسمی خود خارج کند.

🔸ایده اصلی دلنوشته:
ایده اصلی دل‌نوشته پراکنده به نظر می‌رسید اما با توجه به معنی اسم انتخابی می‌شد به این پی برد که نویسنده قصد در تداعی خاطرات گذشته که با معشوق همراه بوده، داشته.
هرچند که در پارت‌های بعدی کمی از موضوع اصلی فاصله گرفته اما با تمام این‌ها، ایده کلیشه بوده اما نحوه پرداختن به آن تا حدی از کلیشه دوری کرده بود.

🔹انتخاب واژگان:
واژه‌های انتخابی شما جدید بوده و کمتر از واژگان کهن بهره برده بودید.

🔸نگارش دلنوشته:
علائم نگارشی به درستی استفاده شده و اشتباه تایپی و نگارشی در متن دل‌نوشته شما دیده نشد که این تحسین برانگیز می‌باشد.

🔹سخن و توصیه منتقد:
از خواندن اثر شما لذت برده و منتظر آثار بعدی شما هستم☘️

امضا : ~مَهوا~

Who has read this thread (Total: 5) View details

Top Bottom