جدیدترین‌ها

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

همگانی معما سخت

Saghar ✿

[مدیر آزمایشی سرگرمی]
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2025-02-25
پسندها
1,013
زمان آنلاین بودن
1d 13h 39m
امتیازها
73
سکه
3,179
شماره 1: شخصی که آن را ساخته است آن را فروخته است. شخصی که آن را خریده است هرگز از آن استفاده نکرده است. شخصی که از آن استفاده کرده است هرگز آن را ندیده است. به نظرتان آن چیست؟
تابوت
شماره 2: مرد راننده همراه پسرش در یک تصادف وحشتناک آسیب دیدند؛ دو آمبولانس از دو بیمارستان متفاوت سر رسیده و پدر و پسر را به دو بیمارستان مختلف منتقل کردند؛ پس از آنکه دکتر وارد اتاق عمل شد به پسرک نگاه می کند و می گوید: " من نمی توانم این پسر بچه را عمل کنم، او پسر من است!" چه طور ممکن است؟
دکتر مادر پسرک است!
شماره 3: من یک بدنم به همراه پا، بازو و سر اما گوشت و چشم ندارم؛ چطور ممکن است؟
من اسکلتم
شماره 4: من نه پایی برای رقصیدن دارم، نه چشمی برای دیدن دارم، نه زندگی دارم که بخواهم زندگی کنم یا بمیرم، اما هر سه را انجام می دهم. من چه چیزی هستم؟
آتش
شماره 5: من بسته بندی شده ام، اما هدیه نیستم. من به طور مرتب در یک اتاق نگهداری می شوم و باستان شناسان من را به عنوان یک گنج بزرگ می دانند. من چیستم؟
یک مومیایی
شماره 6: موجودی است که شب ها در اطراف شما پرواز می کند، ممکن است به خون آشام تبدیل شود و شما را گاز بگیرد؛ این موجود که باید از خودتان در مقابل او مراقبت کنید، چیست؟
خفاش
شماره 7: مرا از سر تا پا پیدا می کنی؛ حال بعضی ها را بد می کنم اما به همه زندگی می بخشم؛ من چیستم؟
خون
شماره 8: چه چیزی باعث می شود اسکلت ها قوی باشند و گربه های سیاه با لذت خرخر کنند؟
شیر
شماره 9: من آنقدر قوی هستم که بتوانم کشتی ها را بشکنم، اما از خورشید می ترسم. من چی هستم؟
یخ
شماره 10: می دود و می دود اما هرگز نمی تواند فرار کند؛ اغلب دیده می شود، اما هرگز دیده نمی شود. وقتی طولانی می شود باعث بی حوصلگی می شود، وقتی کوتاه می شود، ترس می آورد. آن چیست؟
زمان که اغلب با خیره شدن به ساعت تماشا می شود

نام موضوع : معما سخت | دسته : چیستان و معما

بازدید کنندگان موضوع (تعداد: 9) مشاهده جزئیات

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
بالا پایین