mahban
[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بینالملل]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد سایت
مدیریت رسمی
عکاس انجمن
برترین کاربر ماه
ارسالکنندهی برتر ماه
سطح
3
☆بسم الله الرحمن الرحیم☆
🎤 مصاحبه با سرکار خانم: حدیثه شهبازی
خالق اثر: کاراکال
@Rover
سلام جان دلم
دختر گل، اول خودتو یکم معرفی کن: (اسم، فامیل، سن، شهر، رشته تحصیلی)
سلام عزیزم
حدیثه شهبازی
۲۳ ساله و ساکن تهران
لیسانس میکروبیولوژی (گرایش ژنتیک)
اولین اثری که نوشتی چند ساله بودی، اسمش چی بود و در چه را*ب*طه ای بود؟
توی ۱۷ سالگی رمانی رو با عنوان آنوریسم شروع کردم که محوریت جنایی، اجتماعی و تراژدی داشت. متاسفانه هیچوقت تکمیل نشد.
در حال حاضر مشغول نوشتن چه اثری هستی ؟می تونی برامون توضیح مختصری در موردش بدی؟
رمان کاراکال پروژه فعلیمه که حول محور یک قتلعام خانوادگی در زمان جنگ سرد و درگیری بین کمونیستهای شوروی و حزب فاشیست میچرخه و کارکترهای اصلی وابسته به همین وقایع، مجبور به انتخاب مسیرهای متفاوتی برای بقا میشن.
بهترین ژانری که توی نوشتنش قوی هستی چیه؟
مسلما جنایی
چه سبک کتابایی می خونی؟
اغلب مواقع جنایی، معمایی و رئالیسم
اسم ۳تا از اخرین کتابایی که خوندی رو بهمون بگو و آخرین بار کی کتاب غیر درسی مطالعه کردی؟اسمش چی بود؟
در حال حاضر دارم رمان «رقص با گربهها» اثر آقای مهرداد صدقی رو میخونم. قبل از این کتاب، «راهنمای مردن با گیاهان دارویی» از عطیه عطارزاده، «در کتابخانه پیدایش خواهی کرد» از میچیکو آئویاما و
«هشت قاتل حرفهای» از پیتر سوانسون رو خوندم.
کتابی که بیشتر از همه از خوندنش لذت بردی رو به کاربرامون معرفی کن.
آخرین کتابی که واقعا دوسش داشتم و از خوندنش لذت بردم، «سایه باد» اثر کارلوس ثافون بود. ایده این کتاب جدید و غیرقابل پیشبینیه و سبک معمایی و جنایی خاصی برای من داره.
از نظر تو، نویسندگان غربی قلم گیرا تری دارن یا نویسنده های ایرانی؟
به شخصه آثار خارجی رو بیشتر میخونم و از سبک نگارش نویسندگان غربی بیشتر خوشم میاد اما نمیتونم توانایی نویسندههای فاخری مثل صادق هدایت و عباس معروفی که از نویسندههای ایرانی موردعلاقم هستن رو نادیده بگیرم.
مهم ترین عوامل پیشرفتت توی نویسندگی چی بوده و از نظر تو خواننده هامون اگه بخوان توی نوشتن پیشرفت کنن باید چیکار کنن؟
خلق انگیزه کارآمدترین چیزی هستش که مخاطبان میتونن به یک نویسنده هدیه کنن. به شخصه عامل پیشرفت خودم رو در همین فرکانسهای دلچسب انگیزشی از طرف مخاطبها و طرفدارانم میدونم که باعث میشن برای ارتقا کارم بیشتر و بیشتر تلاش کنم و خسته نشم.
از بین آثارت کدوم یکی رو پیشنهاد می کنی اول بخونیم؟
صددرصد کاراکال!
یه توصیه در را*ب*طه با زندگی بهمون بکن.
هیچکس نمیتونه همیشه خوشحال یا همیشه غمگین باشه؛ فقط باید با واقعیتهای زندگی کنار بیایم =)
ممنون از این که وقت با ارزشت رو در اختیار ما قرار دادی.
امیدواریم هر روز موفقتر و شادتر از روز قبل باشی.🫰✨️
🎤 مصاحبه با سرکار خانم: حدیثه شهبازی
خالق اثر: کاراکال
@Rover
سلام جان دلم
دختر گل، اول خودتو یکم معرفی کن: (اسم، فامیل، سن، شهر، رشته تحصیلی)
سلام عزیزم
حدیثه شهبازی
۲۳ ساله و ساکن تهران
لیسانس میکروبیولوژی (گرایش ژنتیک)
اولین اثری که نوشتی چند ساله بودی، اسمش چی بود و در چه را*ب*طه ای بود؟
توی ۱۷ سالگی رمانی رو با عنوان آنوریسم شروع کردم که محوریت جنایی، اجتماعی و تراژدی داشت. متاسفانه هیچوقت تکمیل نشد.
در حال حاضر مشغول نوشتن چه اثری هستی ؟می تونی برامون توضیح مختصری در موردش بدی؟
رمان کاراکال پروژه فعلیمه که حول محور یک قتلعام خانوادگی در زمان جنگ سرد و درگیری بین کمونیستهای شوروی و حزب فاشیست میچرخه و کارکترهای اصلی وابسته به همین وقایع، مجبور به انتخاب مسیرهای متفاوتی برای بقا میشن.
بهترین ژانری که توی نوشتنش قوی هستی چیه؟
مسلما جنایی
چه سبک کتابایی می خونی؟
اغلب مواقع جنایی، معمایی و رئالیسم
اسم ۳تا از اخرین کتابایی که خوندی رو بهمون بگو و آخرین بار کی کتاب غیر درسی مطالعه کردی؟اسمش چی بود؟
در حال حاضر دارم رمان «رقص با گربهها» اثر آقای مهرداد صدقی رو میخونم. قبل از این کتاب، «راهنمای مردن با گیاهان دارویی» از عطیه عطارزاده، «در کتابخانه پیدایش خواهی کرد» از میچیکو آئویاما و
«هشت قاتل حرفهای» از پیتر سوانسون رو خوندم.
کتابی که بیشتر از همه از خوندنش لذت بردی رو به کاربرامون معرفی کن.
آخرین کتابی که واقعا دوسش داشتم و از خوندنش لذت بردم، «سایه باد» اثر کارلوس ثافون بود. ایده این کتاب جدید و غیرقابل پیشبینیه و سبک معمایی و جنایی خاصی برای من داره.
از نظر تو، نویسندگان غربی قلم گیرا تری دارن یا نویسنده های ایرانی؟
به شخصه آثار خارجی رو بیشتر میخونم و از سبک نگارش نویسندگان غربی بیشتر خوشم میاد اما نمیتونم توانایی نویسندههای فاخری مثل صادق هدایت و عباس معروفی که از نویسندههای ایرانی موردعلاقم هستن رو نادیده بگیرم.
مهم ترین عوامل پیشرفتت توی نویسندگی چی بوده و از نظر تو خواننده هامون اگه بخوان توی نوشتن پیشرفت کنن باید چیکار کنن؟
خلق انگیزه کارآمدترین چیزی هستش که مخاطبان میتونن به یک نویسنده هدیه کنن. به شخصه عامل پیشرفت خودم رو در همین فرکانسهای دلچسب انگیزشی از طرف مخاطبها و طرفدارانم میدونم که باعث میشن برای ارتقا کارم بیشتر و بیشتر تلاش کنم و خسته نشم.
از بین آثارت کدوم یکی رو پیشنهاد می کنی اول بخونیم؟
صددرصد کاراکال!
یه توصیه در را*ب*طه با زندگی بهمون بکن.
هیچکس نمیتونه همیشه خوشحال یا همیشه غمگین باشه؛ فقط باید با واقعیتهای زندگی کنار بیایم =)
ممنون از این که وقت با ارزشت رو در اختیار ما قرار دادی.
امیدواریم هر روز موفقتر و شادتر از روز قبل باشی.🫰✨️