• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

• تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

Ayli🌙

[مدیریت تالار رمان]
کادر مدیریت بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2025-04-22
سکه
129
🌱 بسم الله الرحمن الرحیم 🌱

IMG_20250731_001731_910.jpg

مصاحبه با خالق آثار: شولای برفی، گله‌ی خارزار، زخمه خلقان
@Leila.Moradi

سلام جان دل
اول از همه اینو بگم ممنونم بابت این که وقت گرانبهات رو در اختیارمون قرار دادی و امیدوارم هر روز از روز قبل بهتر و بیشتر پیشرفت کنی.

- سلام و عرض ادب خدمت شما و بوکینوهای گرامی. به واقع من نویسنده بزرگی نیستم که باهام مصاحبه بشه، اما خب نخواستم روی شما رو زمین بزنم و درخواستتون رو رد کنم.

خب عزیزم اول خودتو یکم معرفی کن (اسم،فامیل،سن،شهر،رشته تحصیلی)

- لیلا مرادی هستم یک ماه دیگه میشم ۲۴ ساله، دیپلم از گیلان.

اولین اثری که نوشتی چند ساله بودی، اسمش چی بود و در چه را*ب*طه ای بود؟

- خب من سه سال پیش که قلم رو دست گرفتم، سه اثر نوشتم که دو تاش نیمه‌تموم موند و بیشتر جنبه چرک‌نویسی داشت، اما اولین اثری که در یک انجمن‌ رسمی رمان منتشر کردم، شولای برفی نام داشت و ایده‌اش درباره‌ی عشق اشتباه و نافرجامی بود که شخصیت‌ها رو به مسیر دیگه‌ای می‌بره و در جای متفاوتی آرامش رو بهشون هدیه میده.

در حال حاضر مشغول نوشتن چه اثری هستی ؟می تونی برامون توضیح مختصری در موردش بدی؟

- بله، زخمه‌ی خُلقان که یک‌ساله شروع کردم و موضوع درامی داره و داستان کوتاه دیگه‌ای به نام گله‌ی خارزار که یک معضل اجتماعی رو به تصویر می‌کشه و هم‌زمان قصه‌ی عاشقانه‌ای هم درون پیله‌اش داره.

بهترین ژانری که توی نوشتنش قوی هستی چیه؟

- عاشقانه و درام که بهتر می‌تونم احساسات رو نمایش بدم.

چه سبک کتابایی می خونی؟

- روانشناسی، رمان، تاریخی و خودشناسی.

اسم ۳تا از اخرین کتابایی که خوندی رو بهمون بگو و آخرین بار کی کتاب غیر درسی مطالعه کردی؟اسمش چی بود؟

- پاریس و داستان‌های دیگر، ملت عشق و ده کاری که افراد با ذهن قوی انجام نمی‌دهند.

کتابی که بیشتر از همه از خوندنش لذت بردی و خیلی تاثیرگذار بود برات رو به کاربرامون معرفی کن

- خب مسلماً کتاب‌های زیادی در این دایره قرار می‌گیرن، اما الان اون چیزی که توی ذهنمه کتاب ده کاری که افراد با ذهن قوی انجام نمی‌دهند، اثر امی مورین خیلی بهم کمک کرد و نکات مثبت و آموزنده‌ی زیادی داشت.

از نظر تو، نویسندگان غربی قلم گیرا تری دارن یا نویسنده های ایرانی؟

- به نظرم نویسنده‌های ایرانی و خودم شخصاً بیشتر می‌پسندم، هر چند خوب بودن ربطی به اقلیت نداره، اما ادبیات ایران از دیرباز نویسنده‌های بزرگی رو به دنیا معرفی کرده، که جامعه و دید مردم رو تغییر دادن.

مهم ترین عوامل پیشرفتت توی نویسندگی چی بوده و از نظر تو خواننده هامون اگه بخوان توی نوشتن پیشرفت کنن باید چیکار کنن؟

- غیر از مطالعه و تمرین که همه اساتید بهش اشاره می‌کنن، برای من این نکته کمک دهنده بود که عجله نکنم و اول برای دل خودم بنویسم. کمال‌گرایی رو کنار بذارن و به این باید فکر کنن که فقط باید بهتر از دیروزشون بشن، همین.

از بین آثارت کدوم یکی رو پیشنهاد می کنی اول بخونیم؟

- خب شولای برفی رو خیلی دوست دارم و تازگی‌ها با خوندنش بغضم گرفت، اما نمی‌دونم بقیه چطورن، من این‌جوری‌ام که هر اثر جدیدی می‌نویسم فکر می‌کنم بهتره و حالا هم چون تنها رمان در حال تایپ زخمه‌ی خلقانه پیشنهاد می‌کنم همین رو بخونین.

خودت کدوم آثار و شخصیتی که خلق کردی رو بیشتر دوست داری؟
- بیشتر؟ همین ماه‌بانو.

ایده داستان‌هات چطوری به ذهنت میاد؟
- از بچگی ایده زیاد داشتم، قوه تخیلم پویا بود. همیشه ایده و پی‌رنگ یه داستان رو کم‌کم درست می‌کنم و بهشون پر و بال میدم. عین یه بوم خالی که به مرور از طرح و رنگ پر میشه.

یه توصیه در را*ب*طه با زندگی بهمون بکن.

- اهل توصیه و این چیزها نیستم، ولی همیشه میگم خدا یه فرصت طلایی به ما داده که زندگی کنیم، پس باید نهایت استفاده رو کنیم. ما همه متعلق به طبیعتیم، نباید بیکار بمونیم و یه گوشه بشینیم، اون‌وقت مثل یه باغی که بهش نمی‌رسن و آب نخورده، متروکه باقی می‌مونیم. بهتره مثل گیاهی که توی بهار سبز میشه، از خزان بیرون بیایم و جور دیگه‌ای به دور و برمون نگاه کنیم.

و در آخر ممنون از اینکه وقت ارزشمندت رو در اختیار ما گذاشتی جانم♡

- من هم خیلی خوشحال شدم از مصاحبت باهات و یه تشکر ویژه از مدیر کل انجمن دارم، بابت ایجاد چنین فضای گرم و صمیمی.

• تشویق
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban

بازدید کنندگان موضوع (تعداد: 2) مشاهده جزئیات

بالا پایین