What's new

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+عکاس انجمن]
Staff member
Top Poster Of Month
LV
0

Reaction score
11,542
سکه
33,258
🦋 بسم الله الرحمن الرحیم 🦋

مصاحبه با نویسنده آثار: جوخه‌ی وهم، آواره از گرسنگان، ژرفای بیم، آوای طغیانگر

نویسنده: @امیراحمد

سلام خوش قلم جان

درود( سلام) به برترین کاربر ماه و همین‌طور مدیر ارشد انجمن بوکینو.

اول از همه اینو بگم ممنونم بابت این که وقت گرانبهاتو در اختیارمون قرار دادی و امیدوارم هر روز از روز قبل بهتر و بیشتر پیشرفت کنی.
ممنون.
خواهش می‌کنم، بزرگوارید. وظیفس.
شما هم همین‌طور.

خب اول خودتو یکم معرفی کن (اسم،فامیل،سن،شهر،رشته تحصیلی)
اسمم امیر‌احمد، فامیلم محمدی‌فرد، سنم ۲۳ سال، ساکن شهر شهرکرد از استان چهار محال و بختیاری هستم و رشته تحصیلیم هم مترجمی زبان هست. فرزند دوم خانواده هستم، یه برادر بزرگ‌تر به نام فرزاد، یه برادر کوچیک‌تر به نام حسین و یه خواهر کوچیک‌تر به نام آرام دارم.

اولین اثری که نوشتی چند ساله بودی، اسمش چی بود و در چه را*ب*طه ای بود؟
زمانی که نوشتن اولین اثرم را با ترس و نگرانی زیاد شروع کردم ۲۲ ساله بودم، نام اولین اثرم آخرین سقوط بود. یه اثر با داستان رستاخیزی و پسارستاخیزی که توش شخصیت اصلی تقریباً یه جور سرباز با بدنی آهنی هست، گذشته و هویتش رو فراموش کرده و در کشور یا بهتر بگم دنیایی که در اثر جنگ اتمی و درگیری‌های داخلی تبدیل به ویرانه شده به هوش میاد. جلد اولش را به اتمام رسوندم و به زودی توی این انجمن قرارش میدم‌. با سرچ ساده تو اینترنت می‌تونید اون رو پیدا کنین.

در حال حاضر مشغول نوشتن چه اثری هستی ؟می تونی برامون توضیح مختصری در موردش بدی؟
خب فیلاً مشغول نوشتن جلد اولِ داستان آوای طغیانگر هستم که ایده نوشتنش با الهام گرفتن از مجموعه رمان کابوس افعی و عصیانگر قرن نوشته خانم سادات هاشمی نسب توی ذهنم به وجود اومد. خب توضیح مختصر اینه که برخی از وقایعش هم‌زمان با وقایع بخش‌های پایانی جلد اول عصیانگر قرن رخ میده و داستان خب اگر بخوام مختصر بگم در مورد یه شاهدخت هست که طی وقایع تلخی همه‌چیزش رو از دست داده و تبدیل به هیولا شده و نامش و هویتش رو به طور کامل فراموش کرده. هیولایی که پوست بدنش و همه‌جاش از درخت هست و توی درگیری با دشمن‌هاش توانایی‌های خاصی با خودش به همراه داره و خب طی اتفاقاتی ناخواسته سفری رو به سرزمین‌های مختلف که تبدیل به ویرانه شدن برای آگاهی از گذشتش شروع می‌کنه و با موجودات یا دوست و دشمنای مختلفی در طی سفرش مواجه میشه. بیشتر از این توضیح نمیدم و بقیش رو اگر می‌خوایید بدونید باید اون رو بخونید و منتظر پارت‌های جدید ازش باشید.

بهترین ژانری که توی نوشتنش قوی هستی چیه؟
بیشتر ژانر فانتزی و آخرالزمانی

چه سبک کتابایی می خونی؟
سبک پسارستاخیزی، تراژدیک و غمگین و همین‌طور سبک فانتزی از سبک‌های مورد علاقه من هستن.

اسم ۳تا از اخرین کتابایی که خوندی رو بهمون بگو و آخرین بار کی کتاب غیر درسی مطالعه کردی؟اسمش چی بود؟
خب کتاب زیاد خوندم:
۱) همه‌ی آنان از خدایان بودند
۲) عصیانگر قرن
۳) سقوط مرگبار، مجموعه جوینده، یک سیاه میان صد سفید
و... .
آخرین بار کتاب انسان‌ها زمینی نیستند بود که توش با استدلال و دلایل خاصی عدم تعلق داشتن انسان به سیاره زمین و این که ممکنه ما از جای دیگه‌ای ناخواسته به این‌جا اومده باشیم را شرح می‌داد.

کتابی که بیشتر از همه از خوندنش لذت بردی رو به کاربرامون معرفی کن
خب فقط یه کتاب نیست، خیلی از کتاب‌ها هست که از خوندنشون لذت بردم:
۱) جوینده ۱ و جوینده ۲ جانور از امین‌فرد ( این رو حتماً پیشنهاد میدم مطالعه کنن، هرچند داستانش غمگینه اما نکات جالب و آموزنده‌ای داره مخصوصاً جلد دومش)
۲) مجموعه سقوط مرگبار از معین فرد
۳) مجموعه کابوس افعی و عصیانگر قرن از خانم سادات هاشمی نسب
۴) مجموعه همه آنان از خدایان بودند از امین‌فرد
۵)رمان یک سیاه میان صد سفید( یه‌جور داستان مافیایی رو روایت می‌کرد و البته هنوز کامل نوشته نشده)
۶) مجموعه ماموریت یک‌جانبه
۷) پیانیست بی‌قلب
۸) مجموعه وبگرد از معین‌فرد( داستان جالبی داره، حتماً باید بخونیدش)
۹) گرگ‌زاده نوشته الناز دادخواه
۱۰) رستاخیز سایه‌ها
و.... .

از نظر تو، نویسندگان غربی قلم گیرا تری دارن یا نویسنده های ایرانی؟
خب اول از هرچیز باید بگم که قوی بودن یک کتاب یا نوشته هیچ ربطی به ایرانی یا خارجی بودن طرف نداره. البته اون‌جا شرایط کمی بهتره( برای مثال می‌تونی با طرف قرداد ببندی و در عوض دریافت مبلغی زیاد کتابت رو براشون بنویسی تا منتشرش کنن. یا کلاس‌ها و اساتید بهتری داره) اما در کل من جز چند‌‌تا کتاب خارجی مثل بازی‌های گرسنگی و غیره زیاد اثر خارجی نخوندم و بیشتر آثار ایرانی مثل جوینده، سقوط مرگبار و کتاب‌های نویسنده‌های این انجمن و انجمن‌های دیگه رو مطالعه کردم و می‌پسندم. در کل بخوام بگم بستگی به سلیقه مخاطب داره. یه کتاب و رمان قوی هم فقط با تمرین و تلاش زیاد به وجود میاد نه چیز دیگه.

مهم ترین عوامل پیشرفتت توی نویسندگی چی بوده و از نظر تو خواننده هامون اگه بخوان توی نوشتن پیشرفت کنن باید چیکار کنن؟
نقد مخاطبین اثرم و کمک و راهنمایی نویسنده‌های دیگه و پیش از هر چیز خواندن زیاد کتاب و رمان از ژانر‌های مختلف توی پیشرفت قلمم خیلی موثر بوده و هست. خواننده‌هامون اگر می‌خوان توی نوشتن پیشرفت کنن خب اول از هرچیز زیاد مطالعه کنن و به نقد و نظر مخاطبین داستانشون اهمیت بدن.

از بین آثارت کدوم یکی رو پیشنهاد می کنی اول بخونیم؟

آواره از گرسنگان، ژرفای بیم و جوخه وهم

یه توصیه در را*ب*طه با زندگی بهمون بکن.

نخستین گام را با اعتماد‌به نفس، بدون ترس و محکم بردارید.

بابت وقتی که برامون گذاشتید خیلی ممنونم
خواهش می‌کنم، بزرگوارید. وظیفه بود. از این که من رو به این مصاحبه دعوت کردید از شما، مدیریت و تمامی اعضای انجمن سپاس‌گذارم و براتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+عکاس انجمن]
Staff member
Top Poster Of Month
LV
0

Reaction score
11,542
سکه
33,258
Screenshot_۲۰۲۴۱۰۰۲-۱۴۰۱۴۴_Chrome.jpg

Screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۷-۱۱۴۳۳۸_Chrome.jpg