mahban
[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بینالملل]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد سایت
مدیریت رسمی
عکاس انجمن
ارسالکنندهی برتر ماه
سطح
3
🌱 بسم الله الرحمن الرحیم🌱
مصاحبه با : @Teimouri.Z
نویسنده : به صرف سیگار مالبرو
سلام جان دلم
اول از همه اینو بگم ممنونم بابت این که وقت گرانبهاتو در اختیارمون قرار دادی و امیدوارم هر روز از روز قبل بهتر و بیشتر پیشرفت کنی.
خب دختر گل خودتو یکم معرفی کن (اسم،فامیل،سن،شهر،رشته تحصیلی)
زهرا تیموری ۳۳ ساله از خرمآباد زیبا.
یه کم ادبیات و یه کم کامپیوتر خوندم.
اول از همه اسم تمام آثارت رو بگو. کدوم یکی رو بیشتر از همه دوست داشتی؟
اولین رمانم( شریک آرزویم باش_ رسپینا_ فیک _ رد پای عشق در دوزخ _ به صرف سیگار مارلبرو)
اولین اثری که نوشتی چند ساله بودی، اسمش چی بود و در چه را*ب*طه ای بود؟
خیلی نوشتم واقعا یادم نمیاد اما چیزی که مکتوب شده شریک آرزویم باش بوده. ژانر طنز و اجتماعی از دختر و پسری که عشق پاکی داشتن و روحیاتی شوخ و کلی کلکل باهم.
در حال حاضر مشغول نوشتن چه اثری هستی؟ میتونی برامون توضیح مختصری در موردش بدی؟
به صرف سیگار مالبرو. داستان دربارهی دو زن هست که هر کدوم قصهی خودشون رو دارن. فعلا از زبون شهرزاد نقل میشه. شهرزاد وقتی میفهمه شوهرش بهش خیانت کرده ازش جدا میشه و حضانت دخترش رو به پدرش میده. شهرزاد بچهی طلاق بوده و هیچ موقع نتونسته مادرش رو ببینه. دنبال گذشتههای مدفون میگرده و بالاخره رازهایی فاش میشه که...
بهترین ژانری که توی نوشتنش قوی هستی چیه؟
تخصص من ژانر اجتماعی و عاشقانهاس.
چه سبک کتابایی می خونی؟
هر سبکی که قوی نوشته بشه و بتونه جذبم کنه حتی ژانر تخیلی که زیاد طرفدارش نیستم.
اسم ۳تا از اخرین کتابایی که خوندی رو بهمون بگو و آخرین بار کی کتاب غیر درسی مطالعه کردی؟اسمش چی بود؟
دستان، راه چمان، همسایهی من. روزانه بریدههایی از کتابهای مختلف میخونم. روانشناسی، شعر.
کتابی که بیشتر از همه از خوندنش لذت بردی رو به کاربرامون معرفی کن.
بامداد خمار.
از نظر تو، نویسندگان غربی قلم گیراتری دارن یا نویسنده های ایرانی؟
راستیتش ارتباط من با نویسندههای ایرانی بهتره چون حال و هوای مربوط فضاسازی رو راحتتر میکنه و باورپذیری اتفاقات قابل لمسه.
مهم ترین عوامل پیشرفتت توی نویسندگی چی بوده و از نظر تو خواننده هامون اگه بخوان توی نوشتن پیشرفت کنن باید چیکار کنن؟
مطالعه و تمرین و تمرین و تمرین.
از بین آثارت کدوم یکی رو پیشنهاد می کنی اول بخونیم؟
همه آثار بچههای منن ولی فیک و ردپای عشق در دوزخ پختهترن.
یه توصیه در را*ب*طه با زندگی بهمون بکن.
قضاوت نکنیم و بیشتر شنونده باشیم. این دو روز عمر و جوری زندگی کنیم که همیشه توی یادها موندگار بمونیم.
حرف و حدیثی هست که بخوای با خواننده هامون در میون بذاری؟
تلاش کنن برای هدفشون. مقلد کسی نباشن، سیاهه ننویسن و دنبال داستانی تاثیرگذاری باشن که فقط وقت پر کن نباشه.
در آخر تشکر میکنم از شما و انجمن بوکینو و کسایی که مصاحبه رو خوندن.
✨️ممنون از همراهیت دختر خوش قلم
امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشی و هر روز موفقیت های جدید کسب کنی 🫰✨️
مصاحبه با : @Teimouri.Z
نویسنده : به صرف سیگار مالبرو
سلام جان دلم
اول از همه اینو بگم ممنونم بابت این که وقت گرانبهاتو در اختیارمون قرار دادی و امیدوارم هر روز از روز قبل بهتر و بیشتر پیشرفت کنی.
خب دختر گل خودتو یکم معرفی کن (اسم،فامیل،سن،شهر،رشته تحصیلی)
زهرا تیموری ۳۳ ساله از خرمآباد زیبا.
یه کم ادبیات و یه کم کامپیوتر خوندم.
اول از همه اسم تمام آثارت رو بگو. کدوم یکی رو بیشتر از همه دوست داشتی؟
اولین رمانم( شریک آرزویم باش_ رسپینا_ فیک _ رد پای عشق در دوزخ _ به صرف سیگار مارلبرو)
اولین اثری که نوشتی چند ساله بودی، اسمش چی بود و در چه را*ب*طه ای بود؟
خیلی نوشتم واقعا یادم نمیاد اما چیزی که مکتوب شده شریک آرزویم باش بوده. ژانر طنز و اجتماعی از دختر و پسری که عشق پاکی داشتن و روحیاتی شوخ و کلی کلکل باهم.
در حال حاضر مشغول نوشتن چه اثری هستی؟ میتونی برامون توضیح مختصری در موردش بدی؟
به صرف سیگار مالبرو. داستان دربارهی دو زن هست که هر کدوم قصهی خودشون رو دارن. فعلا از زبون شهرزاد نقل میشه. شهرزاد وقتی میفهمه شوهرش بهش خیانت کرده ازش جدا میشه و حضانت دخترش رو به پدرش میده. شهرزاد بچهی طلاق بوده و هیچ موقع نتونسته مادرش رو ببینه. دنبال گذشتههای مدفون میگرده و بالاخره رازهایی فاش میشه که...
بهترین ژانری که توی نوشتنش قوی هستی چیه؟
تخصص من ژانر اجتماعی و عاشقانهاس.
چه سبک کتابایی می خونی؟
هر سبکی که قوی نوشته بشه و بتونه جذبم کنه حتی ژانر تخیلی که زیاد طرفدارش نیستم.
اسم ۳تا از اخرین کتابایی که خوندی رو بهمون بگو و آخرین بار کی کتاب غیر درسی مطالعه کردی؟اسمش چی بود؟
دستان، راه چمان، همسایهی من. روزانه بریدههایی از کتابهای مختلف میخونم. روانشناسی، شعر.
کتابی که بیشتر از همه از خوندنش لذت بردی رو به کاربرامون معرفی کن.
بامداد خمار.
از نظر تو، نویسندگان غربی قلم گیراتری دارن یا نویسنده های ایرانی؟
راستیتش ارتباط من با نویسندههای ایرانی بهتره چون حال و هوای مربوط فضاسازی رو راحتتر میکنه و باورپذیری اتفاقات قابل لمسه.
مهم ترین عوامل پیشرفتت توی نویسندگی چی بوده و از نظر تو خواننده هامون اگه بخوان توی نوشتن پیشرفت کنن باید چیکار کنن؟
مطالعه و تمرین و تمرین و تمرین.
از بین آثارت کدوم یکی رو پیشنهاد می کنی اول بخونیم؟
همه آثار بچههای منن ولی فیک و ردپای عشق در دوزخ پختهترن.
یه توصیه در را*ب*طه با زندگی بهمون بکن.
قضاوت نکنیم و بیشتر شنونده باشیم. این دو روز عمر و جوری زندگی کنیم که همیشه توی یادها موندگار بمونیم.
حرف و حدیثی هست که بخوای با خواننده هامون در میون بذاری؟
تلاش کنن برای هدفشون. مقلد کسی نباشن، سیاهه ننویسن و دنبال داستانی تاثیرگذاری باشن که فقط وقت پر کن نباشه.
در آخر تشکر میکنم از شما و انجمن بوکینو و کسایی که مصاحبه رو خوندن.
✨️ممنون از همراهیت دختر خوش قلم
امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشی و هر روز موفقیت های جدید کسب کنی 🫰✨️