به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

مصاحبه مصاحبه با مدیر ارشد عزیز SULLIVAN | مصاحبه با نویسندگان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

worning.f

ب تو چ
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
مدال‌ها
31
سکه
6,045
Negar_1713710534612.png
سلام به نویسنده گرامی.
سلام خدمت شما
حالت چطوره؟
عالی
یه بیوگرافی از خودت ب ما بده.
توکا ۱۹
رشته ام حسابداری
در این رشته هم مشغول به کار هستم

سوال۱: چندتا رمان تا حالا نوشتی؟
کامل شده سه تا
در حال تایپ هم ۵!

سوال۲: اولین رمانی که خوندی؟
برزخ بی‌گناهان
سوال۳: اولین اثری که تا حالا نوشتی؟
اولین؛ (راز بین من و جانان)
سوال۴: آیا تاحالا اثری بوده ک از نوشتنش پشیمون شده باشی؟ اسمش؟!
نه ولی خب، ولی از اولین رمانم زیادی راضی نبودم چون اولین بارم بود که دست به قلم شده بودم نمی‌دونستم دقیقا باید چه کرد سر همون زیاد ازش راضی نیستم
«راز بین من و جانان»

سوال۵: بهترین اثری ک نوشتی؟ اسمش+خلاصه‌ی ازش!
سرای سرخ
خلاصه:
هر روز با هزاران نفر سروکار داریم، با هزاران نفر روبه‌رو می‌شویم.
نگاهمان بر روی هزاران نفر سوق می‌خورد، دهانمان هر روز سخنانی را به زبان می‌آورد، گاهی این سخنان بوی قضاوت می‌دهد، گاهی این سخنان بوی تهمت!
اما بهتر است بدانیم هر آمدی یک رفتنی نیز دارد و گاهی مغز را بیمار می‌سازند!

سوال۶: تا حالا رمان یا داستان چاپ کردی؟
درحال چاپ هست ولی به اتمام نرسیده
سوال۷: از کدوم نویسنده بیشتر خوشت میاد؟
اکثرا کتاب های ترجمه شده می‌خونم خارجی هستند کارین ژیه بل
ایرانی هم شیما کاتوزیان

سوال۸: آثار کدوم نویسنده رو بیشتر خوندی؟!
کارین
سوال۹: کدوم نویسنده الگوته؟
اکثرا نویسنده ها برام الگو نیستند و رمان هام تماما از اطراف الهام گرفته و با توجه به خیلی از چیزا تایپ شده
سوال۱۰: بهترین رمانی ک خوندی؟ یه خلاصه ازش بده!
خیلی زیادن ولی خب بهترینش
برزخ بی گناهان!
رافائل وارد اتاق کوچکی می‌شود که بوی مواد ضدعفونی‌ کننده می‌دهد. شلوار جین خاکستری و بلوز آستین‌کوتاه سفید دکمه‌ داری به تن دارد که سوختگی‌های گردنش را پوشانده است، سوختگی‌های اسید که تا آخر عمر همراهی‌اش می‌کنند. صورتش را اصلاح و موهایش را کوتاه کرده است. ابتدا نگاهش به چشمان دخترکی می‌افتد که با قدرشناسی خاصی به وی خیره شده است، سپس مردی را می‌بیند که همراه اوست و معلوم است از بودن در آن جا معذب است؛ اتاق‌ ملاقات زندانی معروف.
بر اساس واقعیت!

سوال۱۱: چی باعث شد رمان الیسیان رو بنویسی و اون رو تو مسابقه شرکت بدی؟
می‌خواستم یک رمان جدید شروع کنم و وقتی دیدم یه مسابقه هست گفتم چه بهتر، هم بهتر براش تلاش می‌کنم و می‌نویسم هم اولین مسابقه رو شرکت می‌کنم
از اولین ها، اولین چیزا خوشم میاد!

( @SULLIVAN مدیر ارشد عزیز خیلی ازتون ممنونم که باهامون مصاحبه کردین!⚘

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا