• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

🛍️ ورود به فروشگاه بوکینو

• دوستان و همراهان و مهمانان گرامی، اگر در رابطه با ثبت‌نام یا اکانت خود در انجمن با هرگونه مشکل یا سوالی مواجه شدید، لطفاً بدون نگرانی به آیدی زیر مراجعه فرمایید تا در اسرع وقت رسیدگی شود:

✵ @KibiBayat1 (روبیکا، ایتا) ✵

✵ @yasnanhtt (تلگرام) ✵

تیم پشتیبانی بوکینو آماده‌ی پاسخگویی و حل مشکلات شماست.🙏

دنباله دار قلم سبز (چالش نویسندگی)

clotho

کاربر بوکینو
تاریخ ثبت‌نام
2024-07-29
سکه
20
قلم سبز

هرکسی که خود را نویسنده بنامد، قطعا می‌داند که یکی از راه‌های بهبود قلم، نوشتن و مطالعه مداوم است. در نتیجه تاپیک قلم سبز را در راستای بهبود قلم شما عزیزان ایجاد کردیم.
در این تاپیک هر کاربر یک داستانک با موضوع و ژانر و راوی که کاربر قبلی انتخاب کرده می‌نویسند و در نهایت، برای نفر بعد هم موضوع انتخاب میکند.
بدین شکل؛ هر نویسنده نامی، می‌تواند خارج از حیطه فکری خود به موضوعات جدید بپردازد و ژانرهای مختلف را به قلم بیاورد؛ همچنین روزانه حداقل یک داستانک را مطالعه خواهد کرد.

در صورت پایبند بودن به قلم سبز، شک نکنید که سبز خواهید شد و رشد خواهید کرد. سبز بمانید.

موضوع نفر بعدی : ماهی‌ای که یاد میگیرد می‌تواند بدون دریا زنده بماند
فانتزی، تراژدی

clotho

کاربر بوکینو
تاریخ ثبت‌نام
2024-07-29
سکه
20
ماهی نه چندان قرمز

عمیق تر از همیشه نفس کشیدم. راستش هیچوقت فکر نمیکردم بتونم بدون تو. زندگی کنم؛ یعنی آناتومی بدنم بهم گفت که تو-آبشش-داری! من م چاره‌ای نداشتم. هرچقدر شنا میکردم تو بودی. من ازت نفس کشیدم. انگار که تقدیر من باشه بین هزاران ماهی دیگه‌ای که از تو تغذیه میکنن، زندگی کنم و بمیرم؛ صرفا چون اینطوری بدنیا اومدم. ولی من شنا کردم، اونقدر شنا کردم که نفسم از دوریت تنگ شد. آبشش‌هام شروع کردن به خشک شدن و حرکت زیاد. بدنم ناخوداگاه تکون میخورد. حس کردم دارم از اکسیژن خالص م*س*ت میشم. کم کم عادت کردم بدون توجه به آناتومی و تقدیرم زندگی کنم و نفس بکشم. با کمک باله ـم آروم آروم تکون میخوردم تا دور تر بشم.

یک صدایی شنیدم : آخی، حتما موج دریا آوردتش اینجا.

: شاید داره مثل نهنگ‌ها خودکشی میکنه!

- ماهی قرمز کوچولو ناراحت نباش. الان کمکت میکنیم

و ماهی قرمز کوچولو اونقدر در دریاها شنا کرد و شنا کرد که یادش رفت بدون دریا هم میتونه زندگی کنه. و او هرروز به شنا کردن ادامه داد و دریا و روزمرگی او را بلعیدند.

موضوع نفر بعدی : معضلات یک فیلسوف در قرن 21
ژانر : کمدی، برشی از زندگی روزمره، فلسفی

بازدید کنندگان موضوع (تعداد: 0) مشاهده جزئیات

بالا