• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

• تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

حاج صالح

[حاجی انجمن]
LV
0

سکه
4,417
c00b01_23IMG-20230619-001438-620.jpg

حاج صالح

[حاجی انجمن]
LV
0

سکه
4,417
IMG_20230401_064928_974.jpg

هوایت که می‌کنم دلم یک آن می‌لرزد چرا که همان لحظه خودم را با تو که مقایسه می‌کنم می‌بینم که در برابر تو چیزی از خود برای معبودم ندارم...
برایم دعا کن!
شاید شود روزی منم مانند تو مورد توجه معبودم قرار بگیرم...

#شهیدمحمد‌غفاری

AbOlF_aZll

معاون اجرایی بازنشسته
LV
0

سکه
875
شهید+صدرزاده.jpg
از طرف سپاه پاسداران برای گرفتن مستند
به لشگر فاطمیون آمده بودند با تمام بچه ها صحبت کردند در آخر گفتند پس فرمانده کجاست پس از پرس و جو آقا ابراهیم (نام جهادی شهید) به مقابل دوربین آمدند از ایشان خواستند تا یک جمله بگویند به عنوان یادگار ایشان گفتند: اگر شهید شدم بدانید لایق شهادت نبودم ماه رجب بود درهای رحمت خداوند باز بود

|نقل از همرزمان شهید|

امضا : AbOlF_aZll

حاج صالح

[حاجی انجمن]
LV
0

سکه
4,417
View attachment 2117
از طرف سپاه پاسداران برای گرفتن مستند
به لشگر فاطمیون آمده بودند با تمام بچه ها صحبت کردند در آخر گفتند پس فرمانده کجاست پس از پرس و جو آقا ابراهیم (نام جهادی شهید) به مقابل دوربین آمدند از ایشان خواستند تا یک جمله بگویند به عنوان یادگار ایشان گفتند: اگر شهید شدم بدانید لایق شهادت نبودم ماه رجب بود درهای رحمت خداوند باز بود

|نقل از همرزمان شهید|

حاج صالح

[حاجی انجمن]
LV
0

سکه
4,417

?قصه شهادت جوانی که مقابل چشمان پدرش بی سر شهید شد...

✍ قابل توجه مسئولین!

♦️به گمانم شهید آوینی این صحنه ها را دیده بود که فرمود: «آری، ما از این‌ موهبت‌ برخوردار بودیم‌ که‌ انسان‌ دیدیم‌. ما همه افق‌های معنوی انسانیت‌ را در شهدا تجربه‌ کردیم‌. ما ایثار را دیدیم‌ که‌چگونه‌ تمثّل‌ می‌یابد؛ عشق‌ را هم‌، امید را هم‌، زهد را هم‌، شجاعت‌ را هم‌ و همه آنچه‌ را که‌ دیگران‌ جز در مقام‌ لفظ‌ نشنیده‌اند، ما به‌چشم‌ دیدیم‌. ما دیدیم‌ که‌ چگونه‌ کرامات‌ انسانی در عرصه مبارزه‌ به‌ فعلیت‌ می‌رسند.»

AbOlF_aZll

معاون اجرایی بازنشسته
LV
0

سکه
875
3765110_820.jpg
"شهید دوازده ساله شهید رضا پناهی اهل کرج"
روزی پیش من آمد و گفت: مادر عاشق شده ام گفتم من از خدامه که پسرم در دوازده سالگی داماد بشه خندید گفت مادر شما که میدونی من عاشق کی شدم مادر من عاشق امام زمان و خداوند شدم می‌خواهم بروم تا با کسانی که عاشقشانم ملاقات کنم فقط شما رضایت بدهید بعد از این ماجرا رضا یک ماه بعد به جبهه اعزام شد هیچ‌وقت یادم نمی‌رود که چقدر روز اعزام خوشحال بود.

| نقل از مادر شهید |

امضا : AbOlF_aZll

Who has read this thread (Total: 0) View details

Top Bottom