به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

حاجی

[حاجی انجمن]
پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-06-03
مدال‌ها
17
سکه
4,300
c00b01_23IMG-20230619-001438-620.jpg

حاجی

[حاجی انجمن]
پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-06-03
مدال‌ها
17
سکه
4,300
images

‏ســراغ‌ قبرِ
شهیدهایی که زیاد
زائر ندارند برویــد!
آنها چیزهایــی که می‌خواهند
به صدنفر بدهند را به یک‌ نفــر می‌دهند.
:‌)
•حـاج‌‌آقا امینـی‌خواه•

حاجی

[حاجی انجمن]
پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-06-03
مدال‌ها
17
سکه
4,300
IMG_20230401_064928_974.jpg

هوایت که می‌کنم دلم یک آن می‌لرزد چرا که همان لحظه خودم را با تو که مقایسه می‌کنم می‌بینم که در برابر تو چیزی از خود برای معبودم ندارم...
برایم دعا کن!
شاید شود روزی منم مانند تو مورد توجه معبودم قرار بگیرم...

#شهیدمحمد‌غفاری

Abolfazlm

معاون اجرایی بازنشسته
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-20
مدال‌ها
14
سکه
875
شهید+صدرزاده.jpg
از طرف سپاه پاسداران برای گرفتن مستند
به لشگر فاطمیون آمده بودند با تمام بچه ها صحبت کردند در آخر گفتند پس فرمانده کجاست پس از پرس و جو آقا ابراهیم (نام جهادی شهید) به مقابل دوربین آمدند از ایشان خواستند تا یک جمله بگویند به عنوان یادگار ایشان گفتند: اگر شهید شدم بدانید لایق شهادت نبودم ماه رجب بود درهای رحمت خداوند باز بود

|نقل از همرزمان شهید|

امضا : Abolfazlm

حاجی

[حاجی انجمن]
پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-06-03
مدال‌ها
17
سکه
4,300
مشاهده فایل‌پیوست 2117
از طرف سپاه پاسداران برای گرفتن مستند
به لشگر فاطمیون آمده بودند با تمام بچه ها صحبت کردند در آخر گفتند پس فرمانده کجاست پس از پرس و جو آقا ابراهیم (نام جهادی شهید) به مقابل دوربین آمدند از ایشان خواستند تا یک جمله بگویند به عنوان یادگار ایشان گفتند: اگر شهید شدم بدانید لایق شهادت نبودم ماه رجب بود درهای رحمت خداوند باز بود

|نقل از همرزمان شهید|

حاجی

[حاجی انجمن]
پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-06-03
مدال‌ها
17
سکه
4,300

?قصه شهادت جوانی که مقابل چشمان پدرش بی سر شهید شد...

✍ قابل توجه مسئولین!

♦️به گمانم شهید آوینی این صحنه ها را دیده بود که فرمود: «آری، ما از این‌ موهبت‌ برخوردار بودیم‌ که‌ انسان‌ دیدیم‌. ما همه افق‌های معنوی انسانیت‌ را در شهدا تجربه‌ کردیم‌. ما ایثار را دیدیم‌ که‌چگونه‌ تمثّل‌ می‌یابد؛ عشق‌ را هم‌، امید را هم‌، زهد را هم‌، شجاعت‌ را هم‌ و همه آنچه‌ را که‌ دیگران‌ جز در مقام‌ لفظ‌ نشنیده‌اند، ما به‌چشم‌ دیدیم‌. ما دیدیم‌ که‌ چگونه‌ کرامات‌ انسانی در عرصه مبارزه‌ به‌ فعلیت‌ می‌رسند.»

Abolfazlm

معاون اجرایی بازنشسته
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-20
مدال‌ها
14
سکه
875
3765110_820.jpg
"شهید دوازده ساله شهید رضا پناهی اهل کرج"
روزی پیش من آمد و گفت: مادر عاشق شده ام گفتم من از خدامه که پسرم در دوازده سالگی داماد بشه خندید گفت مادر شما که میدونی من عاشق کی شدم مادر من عاشق امام زمان و خداوند شدم می‌خواهم بروم تا با کسانی که عاشقشانم ملاقات کنم فقط شما رضایت بدهید بعد از این ماجرا رضا یک ماه بعد به جبهه اعزام شد هیچ‌وقت یادم نمی‌رود که چقدر روز اعزام خوشحال بود.

| نقل از مادر شهید |

امضا : Abolfazlm
بالا