طرز تهیه کتلت شیرازی:
ابتدا سیب زمینی را با پوست خوب بشوئید و داخل قابلمه با آب بگذارید تا بپزد.
پیاز را پوست بگیرید و ریز رنده کنید و آب آن را جدا کنید.
داخل یک ظرف مناسب پیاز را بریزید.
سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید و ریز رنده کنید.
و به پیاز اضافه کنید.
آرد و ادویه ها را به مواد اضافه کنید.
تخم مرغ ها را بشکنید و به مواد اضافه کنید.
پودر سوخاری را نیز اضافه کنید و با دست مواد را ورز دهید.
داخل تابه مقداری روغن بریزید تا گرم شود.
سپس مقداری از مواد را بردارید و با دست به آن حالت بیضی بدهید و دو طرف آن را سرخ کنید.
نوش جان