مرحله ۱: کباب کردن بادمجان
ابتدا بادمجان را با پوست روی منقل ذغال یا حرارت شعله گاز قرار می دهیم تا کبابی شوند. اگر دوست ندارید بادمجان ها مانند میرزا قاسمی طعم دودی داشته باشند حتما بادمجان ها را در فر کباب کنید، زیرا با این کار بادمجان ها طعم دودی نمی گیرند.
نکته ۱: روشهای متنوع کباب کردن بادمجان
برای کباب کردن بادمجانها میتوانیم از اجاق گاز هم استفاده کنیم و نکته دیگر اینکه در زمان کباب کردن حتما باید پوست بادمجانها روی آنها باشد، وگرنه طعم دودی نمیگیرند.
مرحله ۲: جداکردن پوست بادمجان
پس از اینکه بادمجان ها را کباب کردیم صبر می کنیم تا کمی خنک شوند، سپس آنها را به آرامی پوست می گیریم و داخل یک قابلمه جادار و مناسب می ریزیم. در ادامه سیرها را پوست می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم.
نکته ۲: ترفندی برای جداکردن پوست بادمجان
اگر بادمجان کباب شده را زمانی که داغ است درون یک ظرف بریزیم و روی آنرا بپوشانیم، بعد از چند دقیقه به راحتی میتوانیم پوست آنرا جدا کنیم.
مرحله ۳: خرد کردن سبزیجات
در این مرحله سبزیجات معطر را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم. در آخر گردوهای آسیاب شده را به همراه آبغوره به قابلمه اضافه می کنیم و تمام مواد را میکس می کنیم