به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ با خمیر آماده بدون فر بدون قارچ ساده در ماهیتابه خانگی در توستر ایتالیایی تنوری

پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۵۰۰ گرم
قارچ۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
سس کچاپ یا سس پیتزا۲ قاشق غذاخوری
خمیر پیتزا۲ عدد
پنیر پیتزا۴۰۰ گرم
آویشننصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله اول​

برای تهیه انواع پیتزا اولین کاری که باید انجام دهیم آماده کردن خمیر پیتزا است، به سلیقه خود می توانید خمیر پیتزا را به صورت حاضری یا خانگی تهیه کنید. برای داشتن پیتزای خوشمزه تر آماده کردن خمیر پیتزا به روش خانگی توصیه می شود.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله دوم​

در این مرحله گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ، پیاز و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریع به جوش بیاید، پس از اینکه آب جوش آمد حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله سوم​

حدود ۳۰ دقیقه زمان برای پخت کامل و تمام شدن آب درون قابلمه لازم است. حتما اجازه دهید آب مرغ به طور کامل به خورد مرغ برود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. پس از اینکه مرغ کمی سرد شد آنرا به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله چهارم​

در این مرحله فلفل دلمه را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقدار خیلی کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا کیم نرم شود، در ادامه قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده ( یک چهارم از قارچ را نگه می داریم ) و به فلفل دلمه ای اضافه می کنیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله پنجم​

حالا قارچ را به همراه فلفل دلمه ای چند دقیقه تفت می دهیم تا قارچ آب بیندازد و آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود. پس از اینکه آب موجود در تابه تبخیر شد ممرغ های خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه می کنیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله ششم​

پس از دو دقیقه تفت دادن تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. حالا خمیر های پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار می دهیم و روی هر خمیر پیتزا ۱ قاشق غذاخوری از سس کچاپ یا سس پیتزا می ریزیم و روی سطح خمیر پخشش می کنیم
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هفتم​

در این مرحله کمی پنیر پیتزا روی سس می ریزیم و روی سطح کار پخش می کنیم. حالا از مخلوط مرغ و قارچ روی پنیر پیتزا می ریزیم و در پاین روی سطح پیتزا را با پنیر پیتزا پر می کنیم. قارچ هایی که نگه داشتیم را روی سطح پنیر با ترتیب زیبا می چینیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هشتم​

فلفل دلمه ای رنگی هم باعث زیباتر شدن پیتز می شود. حالا پیتزاها را داخل فر که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اماده شوند. برای طلایی شدن پنیر روی پیتزاها هم دو دقیقه گریل را روشن می کنیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی
بالا