• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

Nargess86

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Aug 24, 2024
Messages
216
سکه
1,141
مواد لازم برای ۴ نفر

سوسیس هات داگ: ۴ عدد
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
نان باگت: ۴ عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی (اختیاری): ۲ عدد
خیار شور (اختیاری): ۸ عدد
سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری
روغن و آویشن: به مقدار کافی
 
امضا : Nargess86

Nargess86

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Aug 24, 2024
Messages
216
سکه
1,141
دستور پخت هات داگ

مرحله اول
ابتدا روی سوسیس ها به صورت مارپیچ با یک کارد تیز برش ایجاد می کنیم تا زمان سرخ کردن مغز پخت شوند. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و باید به اندازه ای روغن داخل تابه بریزیم که هات داگ ها داخل روغن شناور باشند.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Aug 24, 2024
Messages
216
سکه
1,141
مرحله دوم
با این روش هات داگ ها پفکی و بزرگ می شوند ولی خب چون ریختن این اندازه روغن به صرفه نیست می توانید هات داگ ها را به صورت معمولی در روغن کم سرخ کنید. پس از اینکه هات داگ سرخ شد چند قطره آب داخل تابه می اندازیم و درب آن را می گذاریم تا بخار ایجاد شود.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Aug 24, 2024
Messages
216
سکه
1,141
مرحله سوم
با این کار هات داگ ما حجیم و مثل هات داگ های خیابانی پفکی می شود. حالا داخل نان های باگت مقداری سس فرانسوی یا هر نوع سس دیگری به دلخواه می زنیم و سوسیس هات داگ سرخ شده را داخل نان قرار می دهیم.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Aug 24, 2024
Messages
216
سکه
1,141
مرحله چهارم
داخل ساندویچ هات داگ به جز سوسیس و سس چیز دیگری وجود ندارد اما اگر دوست داشته باشید می توانید مقداری گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده به همراه چیپس سیب زمینی خلالی نیز داخل ساندویچ خود قرار دهید.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Aug 24, 2024
Messages
216
سکه
1,141
مرحله پنجم
حالا ساندویچ ما اماده است و باید قارچ و پنیر را اماده کنیم. ابتدا قارچ را خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا آب اضافی شا تبخیر شود، سپس پنیر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Aug 24, 2024
Messages
216
سکه
1,141
مرحله ششم

حالا قارچ و پنیر را داخل نان باگت روی هات داگ می ریزیم و ساندویچ را به صورت داغ سرو می کنیم. البته اگر می خواهید هات داگ را به روش تنوری سرو کنید باید قارچ را تفت دهید و به همراه پنیر روی ساندویچ بریزید.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Aug 24, 2024
Messages
216
سکه
1,141
مرحله هفتم
ساندویچ هات داگ اماده شده را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پینر ذوب شود، سپس گریل را چند دقیقه روشن می کنیم تا پنیر روی ساندویچ طلایی شود، سپس سرو می کنیم.

منبع: چی‌شی.
 
امضا : Nargess86

Who has read this thread (Total: 0) View details

Top Bottom