به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

آشپزی طرز تهیه مربای توت فرنگی | تالار آشپزی

رها؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-07
نوشته‌ها
1,001
مدال‌ها
23
سکه
5,300
مربای توتفرنگی یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. این مربای خوشمزه یک مربای فصلی است و بهتر است در فصل بهار و تابستان که توت فرنگی محلی در بازار موجود است، آنرا درست کنید. البته با توت فرنگی گل خانه ای هم می شود این مربای خوشرنگ را درست کرد، ولی کیفیت مربای توت فرنگی با توت فرنگی محلی بسیار بالاتر است و باعث می شود مربا علاوه بر اینکه عطر و طعم بهتری داشته باشد، خوشرنگ تر نیز شود
 
امضا : رها؛

رها؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-07
نوشته‌ها
1,001
مدال‌ها
23
سکه
5,300
برای تهیه مربای توت فرنگی، اول از توت‌فرنگی‌ها رو خوب می‌شوریم. نصف شکر رو روی یه دسته از توت فرنگی‌ها می‌ریزیم و بعد بقیه توت فرنگی‌ها و شکر رو اضافه می‌کنیم و می‌ذاریم تو یخچال تا آب بندازن. بعد از 12 ساعت، می‌ذاریم روی حرارت ملایم تا بجوشه و قوام بیاد. حین جوشیدن کف‌ها رو می‌گیریم تا شفاف بمونه و بعد از اون با اضافه کردن آبلیمو، مربا آماده‌ست.
 
امضا : رها؛

رها؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-07
نوشته‌ها
1,001
مدال‌ها
23
سکه
5,300
توت فرنگی۵۰۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
 
امضا : رها؛

رها؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-07
نوشته‌ها
1,001
مدال‌ها
23
سکه
5,300

مرحله ۱: آماده سازی توت فرنگی​

برای طرز تهیه مربای خوشمزه و خوشرنگ با توت فرنگی ابتدا گلبرگ های اضافی توت فرنگی ها را می گیریم و آن ها را می شوییم، سپس داخل آبکش می ریزیم و همان لحظه با دستمال حوله ای تمیز، توت فرنگی ها را خیلی فوری خشک می کنیم.
 
امضا : رها؛

رها؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-07
نوشته‌ها
1,001
مدال‌ها
23
سکه
5,300

مرحله ۲: نکات شستشوی توت فرنگی​

توجه داشته باشید که اگر توت فرنگی ها به صورت خیس داخل آبکش بمانند، آب به داخل توت فرنگی ها نفوذ می کند و مزه آنها را تغییر می دهد. در ادامه نیمی از توت فرنگی ها را داخل قابلمه ای متناسب با مقدار موادمان می ریزیم.
 
امضا : رها؛

رها؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-07
نوشته‌ها
1,001
مدال‌ها
23
سکه
5,300

مرحله ۳: افزودن شکر و استراحت​

نصف شکر را نیز روی توت فرنگی ها به صورت پخش می ریزیم و لایه بعد باقی توت فرنگی ها را می ریزیم و بعد مجددا نصف دیگر شکر را اضافه می کنیم و قابلمه را داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۱۲ ساعت توت فرنگی ها آب بیندازند.
 
امضا : رها؛

رها؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-07
نوشته‌ها
1,001
مدال‌ها
23
سکه
5,300

مرحله ۴: پخت توت فرنگی​

قابلمه حاوی مخلوط توت فرنگی و شکر را از یخچال بیرون می آوریم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب توت فرنگی‌ها به جوش بیاید. توجه داشته باشید که در مدت پخت مربا درب قابلمه را نمی گذاریم. حدودا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از جوش آمدن توت فرنگی ها به غلظت می رسند.
 
امضا : رها؛

رها؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-07
نوشته‌ها
1,001
مدال‌ها
23
سکه
5,300

مرحله ۵: کنترل قوام و پاکسازی کف مربا​

ابتدا که مربا در حال جوشیدن است کف می کند که با استفاده از کفگیر می توانیم کف ها را بگیریم تا رنگ مربا شفاف‌تر شود. برای اطمینان از قوام مطلوب مربا نصف قاشق مرباخوری از شهد مربا را داخل یک لیوان آب سرد می ریزیم.
 
امضا : رها؛

رها؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-07
نوشته‌ها
1,001
مدال‌ها
23
سکه
5,300

مرحله ۶: اضافه کردن آبلیمو و خنک کردن مربا​

اگر شهد داخل آب سرد کاملا ته نشین شد و متلاشی نشد، یعنی مربا به قوام مطلوب رسیده است، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و سریع آبلیمو را اضافه می کنیم، سپس آرام با قاشق مربا را هم می زنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود. آبلیمو از شکرک زدن مربا جلوگیری می کند.
 
امضا : رها؛

رها؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-07
نوشته‌ها
1,001
مدال‌ها
23
سکه
5,300

مرحله ۷: نکاتی در فرایند پخت مربا​

البته به این نکته نیز باید توجه کنیم که زیاد جوشیدن مربا و یا حتی زود برداشتن مربا (در حالی که توت فرنگی ها نرم نشده‌اند و نپخته‌اند) نیز می تواند باعث شکرک شود. مربای توت فرنگی خنک که شد داخل شیشه های مورد نظر می ریزیم.
 
امضا : رها؛
بالا